Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

No fantje, tole je NOS kit za skutrje cena je pa 650$ seprav bliz 130.000sit :) kdor ma kes... :devil: nej kup :devil:

Objavljeno

:mellow: :huh: :o :mellow: :huh: :o :hmm: :? :cry: :wacko: :kva1:

Objavljeno
pa še ena slikca, da mi bote 100% vrjel :)

bOnzy ne vem zakaj ti nebi verjeli.

Aja pa NOS je firma, ki te sisteme dela.

Kem. formula je pa N2O no tko mal za informacijo

Objavljeno

ItalJet: to jest vem use, daj to ubistvu navadn smejaln plin an :) tko da ni panike, glede znanja, če boš pa šu na un url ksm ga prej napisu bos pa vidu tele kite samo za 3 skutrske znamke!

To so: Aprillia, Malaguti, ItalJet

Objavljeno

šit.. :angry: kuko bomo pa mi z Gileram to nardil :D kr WD40 sprej pa rorčk v frgazar pa gasa :D :D :D

Objavljeno
za 3 skutrske znamke!

tak btw aprilia, malaguti in italjet uporablajajo yamahino mašino, tak da še more bit tu zraven yamaha :P

pa še neke, jas sem že vido NOS tudi na piagguju :huh:

Objavljeno

ja mozno da so kaj preuredili :) nwem nwem, samo vem da mi je to cedalje bolj všeč :D :D :yea2:

Objavljeno

ej in kolk pridobis kej s tem a to mors met ze kej prej kita pomoje da ne das na standard in more sekat

Objavljeno

Dokaj enostavna varianta je start spray... speljat je treba samo cevko direktno v zračni filter, dozo pa na tako mesto, da se da stisnit na šobo od piksne... se pubeci to počeli na Tomosih in bojda se je poznalo...

Koliko je na tem resnice, ne vem, tudi o usodi njihovih mašin nimam informacij, vem pa, da je vsakršno "žlahtenje" zraka na dolgi rok sila delikatna zadeva... material ni narejen za take obremenitve...

LP

Windsurf

Objavljeno

Ful zanimivo kako deluje. Enkrat sem že nekaj poslušal o tem pa sem pol pozabo. Skleroza pač :?

Objavljeno
ItalJet: to jest vem use, daj to ubistvu navadn smejaln plin an :) tko da ni panike, glede znanja, če boš pa šu na un url ksm ga prej napisu bos pa vidu tele kite samo za 3 skutrske znamke!

Italjet....WOW

Hmmm to bi blo nekaj zame...sam pol bi se mogu gor na scooter prvezat ;) :lol: :lol:

Objavljeno

Hmm pa se da na speed-sports strani tud online kaj naročit?

Objavljeno

Nobene informacije o učinku tega NOSa se nism zasledu pa kolk cajta je z eno bombo učinka??? A to kdo ve :?

Objavljeno
To mene tudi zanima kak dolgo mas eno bombo

Pomoje uno manjšo maš za ene dva šota pa je po njej, saj pomoje je tko.

LP

Objavljeno

a ni to tko, da ko enkrat stisnes, da ti gre ena bombica??

Objavljeno
a ni to tko, da ko enkrat stisnes, da ti gre ena bombica??

Ja pa pol te tak more skatapultirat po cesti

Objavljeno

To so take male bombice... se jih da pa v hr dobit :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!