bOnZy Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 No fantje, tole je NOS kit za skutrje cena je pa 650$ seprav bliz 130.000sit :) kdor ma kes... :devil: nej kup :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 pa še ena slikca, da mi bote 100% vrjel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 pa še URL: http://www.speed-sports.com/motorscooters/...erformance.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 :mellow: :huh: :o :mellow: :huh: :o :hmm: :? :cry: :wacko: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 pa še ena slikca, da mi bote 100% vrjel :) bOnzy ne vem zakaj ti nebi verjeli. Aja pa NOS je firma, ki te sisteme dela. Kem. formula je pa N2O no tko mal za informacijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 ItalJet: to jest vem use, daj to ubistvu navadn smejaln plin an :) tko da ni panike, glede znanja, če boš pa šu na un url ksm ga prej napisu bos pa vidu tele kite samo za 3 skutrske znamke! To so: Aprillia, Malaguti, ItalJet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 šit.. :angry: kuko bomo pa mi z Gileram to nardil :D kr WD40 sprej pa rorčk v frgazar pa gasa :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 za 3 skutrske znamke! To so: Aprillia, Malaguti, ItalJet tak btw aprilia, malaguti in italjet uporablajajo yamahino mašino, tak da še more bit tu zraven yamaha :P pa še neke, jas sem že vido NOS tudi na piagguju :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 ja mozno da so kaj preuredili :) nwem nwem, samo vem da mi je to cedalje bolj všeč :D :D :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 http://forum.scooterforum.net/vbportals/fo...&threadid=37373 <--- se tole si oglejte (full podobn Dirkalnm vojnam f&f scena) :yea2: :yea2: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 ej in kolk pridobis kej s tem a to mors met ze kej prej kita pomoje da ne das na standard in more sekat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 ja, da dam notr pa da mi raznese bat pol <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 pomoje ga pa nebi sj pr avtu ga tut ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Zanimiva stvar :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Dokaj enostavna varianta je start spray... speljat je treba samo cevko direktno v zračni filter, dozo pa na tako mesto, da se da stisnit na šobo od piksne... se pubeci to počeli na Tomosih in bojda se je poznalo... Koliko je na tem resnice, ne vem, tudi o usodi njihovih mašin nimam informacij, vem pa, da je vsakršno "žlahtenje" zraka na dolgi rok sila delikatna zadeva... material ni narejen za take obremenitve... LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Ful zanimivo kako deluje. Enkrat sem že nekaj poslušal o tem pa sem pol pozabo. Skleroza pač :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 ItalJet: to jest vem use, daj to ubistvu navadn smejaln plin an :) tko da ni panike, glede znanja, če boš pa šu na un url ksm ga prej napisu bos pa vidu tele kite samo za 3 skutrske znamke! To so: Aprillia, Malaguti, ItalJet Italjet....WOW Hmmm to bi blo nekaj zame...sam pol bi se mogu gor na scooter prvezat ;) :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Hmm pa se da na speed-sports strani tud online kaj naročit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Nobene informacije o učinku tega NOSa se nism zasledu pa kolk cajta je z eno bombo učinka??? A to kdo ve :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 To mene tudi zanima kak dolgo mas eno bombo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 To mene tudi zanima kak dolgo mas eno bombo Pomoje uno manjšo maš za ene dva šota pa je po njej, saj pomoje je tko. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Ce je za tak malo rajsi nena kupim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 a ni to tko, da ko enkrat stisnes, da ti gre ena bombica?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 a ni to tko, da ko enkrat stisnes, da ti gre ena bombica?? Ja pa pol te tak more skatapultirat po cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 To so take male bombice... se jih da pa v hr dobit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se