Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
en tu iz naše vasi ma tudi civica natunaniga, pa ma iz 160 serijskih HP 200 HP into doma v garaži pridoblejnih :)

ma pa tudi nos sistem naret, ampak nima flašk, ma samo pripravleno :)

na letošnem tekmovanju v drag race na 400m v zagrebe je zmagal v njegovi konkurence :devil:

ma pa tip tudi dvd notri :D

aja btw doma majo kurjo farmo, da bote vedli od kot finance :D

jah, potem jim te kure dobro jajca nesejo.......

Objavljeno

Glede onega Civica sem se danes pozanimal. Ded je iz MB-ja, Hondo je dal na Dynota pa mu je zmerlo še več kot 260km. Zdaj jo je menda prodal ker bo kupo Civic Type-R (o mater) in ga podobno natunal :)

Objavljeno
Glede onega Civica sem se danes pozanimal. Ded je iz MB-ja, Hondo je dal na Dynota pa mu je zmerlo še več kot 260km. Zdaj jo je menda prodal ker bo kupo Civic Type-R (o mater) in ga podobno natunal :)

In potem reces ce to ni od vojkota kolega :)

Objavljeno
In potem reces ce to ni od vojkota kolega :)

Ja pomoje da je! Kdo te ni od Vojkota kolega, ko ma natunan avto pa doma v garaži 50 starih 70ccm+ kitov, ki jih mora zlifrat naprej po dobri ceni. Vredni pa tak niso nič :)

Objavljeno

Ja ne vojkotu pa vse gre kaj ma od skutera do avta kaj hoces!!! :yea2:

Ja glerde type-R jaz sem frik na avto tuning pa mam puno takih revij

pa sem vido ko si je dal to masino v starega civic hatchback pa masino na 290KM navil brez nosa in turbo predelave!!!! Avto ma samo 800Kg pa 10.87s na 400M :notworthy:

Objavljeno
10.87s na 400M :notworthy:

BWAHAHAHAHA!!!!! :lol1: :lol1: :lol1:

front wheel drive pa pod 12 sekund!!! :lol1: :lol1: :lol1: dej clovk, Vsevedu MX3, natunan do daske do tretje sam vn mece, pa NOS ma, pa nima takga casa!!!

Objavljeno

9.81 s ma toyota supra.

ki ma ene 3x vec konjev pa na zadnje pogon. pa se zamislimo :D

Objavljeno

originalna Supra ma 280 konjev. to je japonski dogovor o najvecji dovoljeni moci, neki takega k majo nemci pri avtih z blokado na 250 km/h in pri motorjih omejitev na 100 kW (kar pa so pri BMWju ze prekoracili).

natunat se jo (Supro) da pa tud na cez 1200 konjev! :kva2:

sam za ameriski trg ne vem ce ma "sam" 280 konjev, al kaj vec... :hmm: ...vsekakog bi jo pa mel!! :wub:

Objavljeno

ja ja. saj jaz sem mislil, supro stunano:) pa 1000 konjov;)

ta ma 9.81

orginalna itak ne:)

prej sem nekaj iskal po googlu pa sem nasel: bmw m3 csl ma 13 sekund :) za primerjavo...

Objavljeno

Skratka, NOS v skuter pa se še Viper GTS natunan na 1200km posere :D

Objavljeno

ja sej na 100 metrov pa res... :D

Objavljeno

Oprostite napaka je bla pri konjih 390KM. Cas pa naj bi bil resnicno tak ce bi mel skener bi va artikl skeniro zaj pa negre :angry:

Objavljeno
Skratka, NOS v skuter pa se še Viper GTS natunan na 1200km posere :D

Ja od smeha bi se posral :notworthy: :notworthy: Drugace ga pa tak zadi pusti da glava pece. Ve kdo kolk je najboljsi cas na 400M z natuniranimi avti ni vazno ce je nos al pa samo turbo predelava al pa se manj verjetno nonturbo engine?

Objavljeno

...in s 390 konji pod haubo se clovek vprasa, zakaj sploh ima prve 3 prestave, ko pa ni trakcije... :doze: :hmm:

Objavljeno

Ja ce gledas slik gume pa vsaka stran 215mm je to 430mm trakcije teza avtomobila ja 60-40 da so na delavno temperaturo ogrete....bi reko da je mozno ali....

Objavljeno (popravljeno)

...pa je to street legal?? skoda k vprasam, ane... :lol1:

moj avto bo mel nekje okol 250-350 konjev, pa zadnji pogon al pa 4x4, pa je to to. ko se mi bo sfukal bom pa ga na enih 800 konjev vrgu. :D

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno
...in s 390 konji pod haubo se clovek vprasa, zakaj sploh ima prve 3 prestave, ko pa ni trakcije... :doze: :hmm:

Ja, verjetno da že ma traction control vgrajen ker drugače je brezveze :) Lahko gume po dveh dragih stran vržeš :)

Objavljeno

sklopko pa kr po prvem... :D

Objavljeno

*cough* Tema je NOS za skuterje.

Objavljeno

Sicer off topic(NOS za skuterje)ampak vseen...

z neta sm zloudu posnetek z naslovom:F-16 fighter vs. Viper 2003 in je prikazval kako je na pisti Viper šu tekmovt z F-16(s polno bojno opremo)na 1/4 in 1/2 milje...no na 1/4 ga je Viper nascou na punim sam na 1/2 je pa F-16 zmagu za par stotink sekunde...na posnetku je biu fotofiniš in se je vidl kako je na 1/2 F-16 zmagu tko za ene 1,5-2m letala!Obadva sta pa seveda pospešvala kokr se da!

P.S.:

Škoda da tega posnetka nimam več na kompjuteru pa vm bi ga obesu tle d ga še vi pogledate :naughty: B)

Objavljeno

Honda civic, toyota supra - a to so kaki novi skuterji? :lol1:

mal :topic: tole a?

Objavljeno

...

Aham...50 kubični :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

mal :topic: tole a?

V bistvu so neke vsrte Atv-ji z hebo predelavo pa Nosom :lol1: :lol1:

Objavljeno
V bistvu so neke vsrte Atv-ji z hebo predelavo pa Nosom :lol1: :lol1:

ja pa še streho majo tko kot BMW C1 :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!