aerox Objavljeno Oktober 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Meni je tudi dan voda tekal ven z cilndra ko sem dal drugi kit not samo se je zdaj uredilo :) a roba kaj si že te dobo airsala ha? :) tako jas pa sn danes klico na servis, kjer je v obdelavi moj picikl... :) ...počila mi je tista posoda ki je notri voda in so jo zalepli, jutri pa naj prijem po skuta ker se zaj suši :) hvala Bogu da ni večje škode... :) zaj pa še bojo samo bilanco poglejali, tam pa tak morjo lagere zamejat samo jih nimajo na zalogi, mhm... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Delalo bo to je vazno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Pri nas v nm se ne da dobit tesnila za avspuh :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Pri nas v nm se ne da dobit tesnila za avspuh :ph34r: pr nas pa majo, prije okol 500 sit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Ja saj majo v vsakem mestu. Ziher tudi kje v zagorju. Samo v nm se nix ne da dobit, proklete prasice ustaške. Aja, moj zx je zrihtan :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 ja moj picikl je tudi zrihtan :) :P tam ko je voda špuščala so zalepili, bilanco zategnili in se več nix ne miga :) kul je zaj vse pol pa sn še kupo valčke 3,0g... te pa jih dam noter, skuter mel take svijske obrate, da se še jih R6 nebi branla :> te pa kombiniram 3,0 pa 3,7 pa gre vrede zaj, samo še ma vseeno prevlke obrate, mhm.... če pa dam samo 3,7g pa so prenizki, hmmmm.... :huh: joj toti speed control :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 joj toti speed control :wacko: To pa so variatori :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 bolj fiziraš bolj se fukaš!!! :D :P :D sam vseen je friziranje oziroma predelava naj!!!! :OK: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 te pa probaj kombinirat z 3,3 pa 3,7 bi moglo vun prit neki vmes :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se