Jerry_exc Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 sej je ql če je padc tud umes se saj vid da je beno tud sam človk pa da pride tud do napak :hmm: nobody is perfect ;)
manjak Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 sam sej se bo itak skos sam benota vidl na filmu edin kdr bo unga za krog prehtevov :naughty: Bo tko na filmu, vsako minuto pa pol mim beno prgonu, na pet minut pa un :D
Zok Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 na dve minuti pa res. :D pa SW na 10. :lol1: BTW, bols movie je, ce so padci vmes. bolj adrenalinsko, k ves, da se lahk zgodi karkoli! :OK:
_OKI_ Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Ja padci tud morjo bit (če že pač pride do njih) da tisti, ko gledajo vidijo, da ni to za vsakega, ker drugač bi se pol jih že ubilo :D
SideWinder SR Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 yaz pa mislim da bi boljše bilo narediti natjecanje v akrrobacijami... to pa bi bilo noro.... beno, jaz (mam 3 človeka tukaj u zagrebu) in tko vse pride....
beno Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 yaz pa mislim da bi boljše bilo narediti natjecanje v akrrobacijami... to pa bi bilo noro.... beno, jaz (mam 3 človeka tukaj u zagrebu) in tko vse pride.... Sej jes mam v kombiju za 2 skuterja placa tkoda lahko na Grobnik obadva prpelem. Pa gres ti men pokazat tistih 170kmh na pisto ... pol za zakluček pa loh se mal akrobacije izvajamo ... B)
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 poj je treba posnet dirko pa še use kr bo po dirki :OK:
Zok Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 yaz pa mislim da bi boljše bilo narediti natjecanje v akrrobacijami... to pa bi bilo noro.... beno, jaz (mam 3 človeka tukaj u zagrebu) in tko vse pride.... se je ze ustrasu... :lol1: ...grobnik torej odpade... :cry: ...ah, ta prekleta prpa... :D
beno Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Bomo oboje izvedli ... dirka po stezi ... na konc pa se akrobacije itd... :OK:
denZ Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Bomo oboje izvedli ... dirka po stezi ... na konc pa se akrobacije itd... :OK: pol če boste to res nardil vas pridem še jst mal gledat......pa mal vozit
Jerry_exc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 mene mav mika da bi se z motorjam dol zapelov :hmm: b se loh poj po dirko mav prdružu :naughty: hm... :hmm:
SideWinder SR Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 evo moj novi fimček... tha movie niš posebnega... malo sam si pa deklo ispoliral asfaltom =)
beno Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 evo moj novi fimček... tha movie niš posebnega... malo sam si pa deklo ispoliral asfaltom =) He he he he :OK: :OK: :OK: huda fora :yea2: A z to aprilio prides na Grobnik?
SideWinder SR Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 evo moj novi fimček... tha movie niš posebnega... malo sam si pa deklo ispoliral asfaltom =) He he he he :OK: :OK: :OK: huda fora :yea2: A z to aprilio prides na Grobnik? ja to je ta.... samo še neke preinake bodo šle gore... preons treba zamenjati in zadnji amortizer.... ker ovaj ubija.... pa je dober za wheele =)
Petzl Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 SW a mas ksn filmcek, ko vozis po progi, alpa da vidmo kako ti starta skuter?
SideWinder SR Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 SW a mas ksn filmcek, ko vozis po progi, alpa da vidmo kako ti starta skuter? ne... imam samo par fotografil sa drag race... me vs race sonic, vs tuned sp 180 in takve....
_Roba_ Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 ne... imam samo par fotografil sa drag race... me vs race sonic, vs tuned sp 180 in takve.... Prilimaj malo to gor da vidim :)
gas gas Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Prilimaj malo to gor da vidim :) To bi pa rd vidu ja! :D
gas gas Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Sam filmček mi je pa prov glup :BUA: ! Zakva se nč ne peleš po tazadnmu al pa kej tazga???? :?
Profi Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 evo moj novi fimček... tha movie niš posebnega... malo sam si pa deklo ispoliral asfaltom =) Ej SW ti to zdej že mal dekl friziraš :naughty: da bo bl skoz reškega šlo :naughty:
Petzl Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Sam filmček mi je pa prov glup :BUA: ! Zakva se nč ne peleš po tazadnmu al pa kej tazga???? :? na tistmu url-ju mas filmckov kr jih hoc k se po tazadnmu pele
gas gas Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 na tistmu url-ju mas filmckov kr jih hoc k se po tazadnmu pele Ok hvala! :rolleyes:
SideWinder SR Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Sam filmček mi je pa prov glup :BUA: ! Zakva se nč ne peleš po tazadnmu al pa kej tazga???? :? pojdi na www.aprilialand.com in pa na DOWNLOADS tam pa imaš mojel filmčke de se poelje po zadnje kolko god te volja.. :devil:
pogi Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 ql, sidewinder a kej veš kolko maš rekord v vožnji po zadnjem kolesu (kolko metrov) ;) ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se