alenn46 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 ja zdej če katalizator dam dol, pa ta auspuh kot je gor...pol itak bolše, da na cesto več ne grem :whistle: ker je pol direkt odprto z mašine
JMatic Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 lol itak jih ma vecina odprte rore, tko da mirne duse zbij vn svinjarijo :)
EAST Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 ja zdej če katalizator dam dol, pa ta auspuh kot je gor...pol itak bolše, da na cesto več ne grem :whistle: ker je pol direkt odprto z mašine Normalno, da je direkt odprto iz mašine, saj v tem je bistvo, prav s tem dobiš moč (motor zadiha) in zvok.
_N3jC_ Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Sam a pol če vzameš vn katalizator, morš dat tm namest katalizatorja potem neko cev al kako :hmm:
JMatic Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 um? cev ? mislm da ne .vzames vn in se peljes... po moznosti po cepke za usesa :] (za sosede)
EAST Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 (popravljeno) Sam a pol če vzameš vn katalizator, morš dat tm namest katalizatorja potem neko cev al kako :hmm: Na akrapoviču ni nič drugega kot "decibelkileri", ki jih enostavno vzameš ven(en ali dva vijaka na koncu lonca(max 5 minut dela)). Popravljeno Marec 2, 2009. Popravil EAST
_N3jC_ Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 nene jst sm mislu to pr original izpuhu...a se to sploh da?
EAST Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 nene jst sm mislu to pr original izpuhu...a se to sploh da? Moj nasvet: AKRAPOVIČ ALI ORIGINAL, odvisno od tega, kako dolgo misliš imet motor, sam recimo ne bi imel motorja, ki ga mislim imet nekaj časa brez akrapoviča, ampak to je le moje osebno mnenje
_N3jC_ Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Ne sej letos mam namen nabavt akrapoviča, sam tko informativno me mal zanima :)
bikez Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Brez veze predelovat original, zvok mogoče bo, moč pa pade. In ni res, da če je vse direkt, da bolj gre :grrr . P.S. Original izpuhi sploh niso tako poceni :whistle:
Rizla Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 (popravljeno) Sam a pol če vzameš vn katalizator, morš dat tm namest katalizatorja potem neko cev al kako :hmm: katalizator hehe to je iz platine k eno satovje notr v cevi tis sam vn spraskas pa mal po robovih v cevi pobruss da je lepo glatko in to je to katalizator je zuni heh =) ps: se to nerabs nubene cevi menjat k to je v original cevi notr napokan;) sej ves nejck nism vec na lesni hehe Popravljeno Marec 2, 2009. Popravil Rizla
FrigoFrops Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Mene pa zanima če kdo ve za kako yamaho r6 letnik 2006 in naprej lahko tudi rahlo poškodovano, pa seveda za primeren denar.Lp
GoUpC Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Mene pa zanima če kdo ve za kako yamaho r6 letnik 2006 in naprej lahko tudi rahlo poškodovano, pa seveda za primeren denar.Lp Mislm da se ena prodaja na avtonet modra letnik 2006 porajsana po levmu boku začetna cena je pa 5990€ :huh: . Kilometrov pa pomoje nima več kot 10k.
GoUpC Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Evo jo clo 2007 letnik je http://www.avto-net/_MOTO/ad.asp?ID=2635433
FrigoFrops Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Hvala za odgovore, sem že sam zasledil ta motor in ima poknjen blok, sem se pozanimal pri lastniku.
Martin86 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Mislm da se ena prodaja na avtonet modra letnik 2006 porajsana po levmu boku začetna cena je pa 5990€ :huh: . Kilometrov pa pomoje nima več kot 10k. Men se zdi ta cena zlo nabita oO
BIZIXXX Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Ja za motor kjer manjka en kos bloka motorja, je kar precej navita cena. Smo že gledal ta motor, potrebuje novo mašino.
9ZO Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 sem nov na tej strani,na vas sm se obrnil z prošnjo da mi pomagate najti rabljeno mašino za r6 letnik1999-2002.V jeseni mi je med vožnjo poškodovalo cilinder,sezona je tukaj jaz pa brez motorja.Slišal sem tudi da bi se dalo cilinder brusit,pa nevem ne kje.ne če se to obnese?Prosim vsakega ki bi kaj vedel o tem,za pomoč-HVALA
Lowrenc Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 E-Bay almighty... :worship: Moram reči, da si se zgodaj lotil reševanja problema ;)
shark90 Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Pozdravljeni! Mi lahko odgovorite na ta vprašanja če ima kdo blokirano na 25kw - Do koliko obratov se vrti motor (z blokado seveda)? - Koliko je končna hitrost (z blokado)? Hvala Lp
SF Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Uporabnik foruma Cut Lee ima blokirano verzijo, nanj se obrni....
GoUpC Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Pozdravljeni!Mi lahko odgovorite na ta vprašanja če ima kdo blokirano na 25kw - Do koliko obratov se vrti motor (z blokado seveda)? - Koliko je končna hitrost (z blokado)? Hvala Lp -zvrti se do konca, ampak nima take moči kot original ker se samo navija moči pa ne da nobene -končne še nism testirov je pa šlo nekje 170 do sedaj
Spider™ Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 -končne še nism testirov je pa šlo nekje 170 do sedaj To bo kr končna že, mogoče v kašno fajn dolino bi šlo več, drgač pa dvomim
lmperator Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 men je šlo z bloado 155 po ravnem največ ("alfatehnik" na 2003 letniku) En problem mam s svojo R6-ko. Spraznu se mi je akumulator in sem ga dal čez noč filat, pa je še vedno prazen. Predvidevam da ga bo treba menjat. Če ga probam zalaufat se najprej naloži računalnik pol pa začne tko ful na glas kliketat ("prrrrrrrr" ) kot da bi eno ogromno stikalo se odpiralo in zapiralo. Če zraven na akumulator priklopim akumulator od kombija (12V) mi lepo vžge in laufa. Zdej pa kaj narest? Menjam akumulator? Katerega rabim? Probam še ta akumulator oživit? Moped je letnik 2003, na akumulatorju pa piše valve regulated lead-acid battery GT9B-4. Ne vem če je originalen.
frk Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 kaj je prodajalec modre r6 z galva poslikavo na a.net mogoče obiskovalec tega foruma?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se