Skoči na vsebino

Yamaha YZF R6

Priporočene objave

Objavljeno
ali ima kdo poliestre za r6 2006 za prodat?

mam neki te robe :)

Objavljeno
A se pri Yamahi r6 biloker letnik da naštimat da ti je "displej" v modri barvi in ne rdeče oranžni???

LP

Mislim da ne, vendar lahko kupiš nov števec ( z možnostjo spreminjanja barve ekrana )..

Objavljeno
A se pri Yamahi r6 biloker letnik da naštimat da ti je "displej" v modri barvi in ne rdeče oranžni???

LP

odpri pa zamenjej ledice

Objavljeno
pozdravljeni,

mene pa zanima, kako deluje štoparica?? (r6 2006)

deluje samo s tipko reset in mode na armaturni plošči??? ker to je malo nerodno :closedeyes: pri velikih hitrostih iskat tisti majhen gumb na števcu....

hvala za odgovore

YO

Štoparco se aktivira z start gumbom s katerim užgeš motor :D

Objavljeno
mam neki te robe :)

cena? lahko tudi na PM

lp

Objavljeno
YO

Štoparco se aktivira z start gumbom s katerim užgeš motor :D

deluje! hvala ;)

Objavljeno

Dober den!

R6,letnik 00, s konstantnim gasom do 8 taužent obratov rahlo cuka?!

Kje,kaj,kako?!

lepa hvala

Objavljeno
Dober den!

R6,letnik 00, s konstantnim gasom do 8 taužent obratov rahlo cuka?!

Kje,kaj,kako?!

lepa hvala

Priporočam....pregled-zamenjavo svečk :unsure: ,....sem imel podoben primer......

Objavljeno

Se komu valja rdeč zadn sedež za 06-07 in ga ne rabi (npr. ima motor samo za na pisto) :D

Odkupim za primerno ceno :)

Objavljeno

Pozdravljeni!

Imam eno vprašanje! in sicer imam problem z verigo, recimo na vsake 500km mi veriga visi in to zelo.. A je to problem v verigi sami, ali kje bi bil problem?

Objavljeno
Pozdravljeni!

Imam eno vprašanje! in sicer imam problem z verigo, recimo na vsake 500km mi veriga visi in to zelo.. A je to problem v verigi sami, ali kje bi bil problem?

Povej koliko kilometrov si ze naredil z ketno. Samo mislim, da se ti ne bi mogla po vsaki vožnji toliko raztegniti, ker če se rezteguje se postopoma po malo in malo, ne kar naenkrat veliko. Se mi zdi, da bi znal biti problem pri samem "zategovalcu" mogoče si izgubil kakšno varovalno matico ali kaj podobnega.

Sam zateguješ ketno? Lahko, pa da je pretegnjena in potrebna menjave.

lp

Objavljeno
Pozdravljeni!

Zrela za menjavo? :)

Objavljeno
Povej koliko kilometrov si ze naredil z ketno. Samo mislim, da se ti ne bi mogla po vsaki vožnji toliko raztegniti, ker če se rezteguje se postopoma po malo in malo, ne kar naenkrat veliko. Se mi zdi, da bi znal biti problem pri samem "zategovalcu" mogoče si izgubil kakšno varovalno matico ali kaj podobnega.

Sam zateguješ ketno? Lahko, pa da je pretegnjena in potrebna menjave.

lp

ja ketna ima pomoje okol 10-15 tisoc kilometrov... zateguje jo mi pa serviser.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Priporočam....pregled-zamenjavo svečk :unsure: ,....sem imel podoben primer......

Ja pismo,od zgoraj se jih ne da!!! menjat od strani pa je totaaaaalno fukiš zadeva.Toraj naj agregat spustim 'dol'??

Jih je kdo že menjaval?

lp

Objavljeno
pa če bi rezervoar snel dol? :winkiss:

...nisem od včeraj. :rolleyes:

hvala za koristen napotek. :winkiss:

Objavljeno
Ja pismo,od zgoraj se jih ne da!!! menjat od strani pa je totaaaaalno fukiš zadeva.Toraj naj agregat spustim 'dol'??

Jih je kdo že menjaval?

lp

Ja,je fuk.. :headbang: .. sem jih enkrat sam menjal......je pa bilo dosti....zajeb.

Tistih plastik in vsega kar je pod keslom....višek,če se spravljaš menjat svečke... Fora je da moraš imeti ozko grlo gedore za svečko,ker so precej globoko.... in pa podaljšek....do vrha ter manjšo ročko zaradi hoda...

Je pa po eni strani...bolje da ti to uredi kakšen serviser,če nimaš primernega orodja.....( boš rastavil-sestavil in nič naredil),

Če pa se le lotiš,samo počasi.....smiri živce....pa bo..... :rolleyes:

Objavljeno

mam orodje,živcev pa ne :naughty:

...sem mislil,da bo tako preprosto kot na enki...

...bom nekaj zmerno popil,pa se še enkrat lotil.

...od zgoraj in ne od strani.

lp

Objavljeno

Od zgoraj....in brez kakšnega spuščanja....

boš spil tudi 2-3...da bo ratalo....

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

No pa smo nardil dobiček :( .. ja na žalost je šla po tleh...

Kdo slučajno pozna koga, k bi imeu kak rezervni del za mojo Yzf r6 2005 ? (luč, izpuh....več ali manj desni bok).

Hvala za pomoč..

Dusk

Objavljeno

Js sm tud kandidat za poliestre R6 2007.Pa zanima me kje bi lahko nabavu nov deklc? Smo šli mal po tleh :headbang: Na srečo nič hujšega samo ene par prask pa počen deklc da je vs ole vn steku :BUA: Pesek sredi ovinka :nono:

Objavljeno

Pozdrav,

Mene pa zanima, če kdo mogoče ve kje bi se dalo dobit plastične "čepke" za zapolnit lunkjo na zadku spodaj, ko odstraniš zadnje stopalke za letnik 08.

V Krškem pravijo, da se ne da naročit. Slišal sem, d naj bi bli pri zraven pri novem motorju samo ne vem ali pri 06 ali 07? Pregledal sem cel ebay in ni nikjer.

Lp

post-9807-1248119824.jpg

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Ali je že kdo od vas dajal gor zadnjo gumo 190-ko....na platišče ki je original in dajamo gor predpisano 180-ko..

Zanima me,če gre to ok...skupaj.... namen imam dat gor slick 190...za na Grobnik in me zanima,če bo šlo kot je treba...vodljivost...in,če sede vse skupaj kot mora?

Objavljeno
Bo šlo. Imam na moji d209GP 190/55.

hvala ti fp4492 :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!