GoUpC Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Kakšna pa je vodljivost potem s tako širino?
fp4492 Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) Na grobniku nimam problemov Ta motor je namreč samo za pisto. Pa tudi po cesti ne bi imel težav Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil fp4492
marcc Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Hi, imam eno vprašanje.Vem da za vso dodatno "šminko" potrebuješ homologacijo.Torej,za angles in devil eyes sploh dobiš homologacijo? Imam jih namen vgraditi v yamaho R6. Hvala za pomoč. LPM
Dolenc™ Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Lučke more bit že homoligirane, se pravi morajo imet ustrezen certifikat, potem jih šele lahko homoligiraš pri nas(duplo, za našo varnost ). Sicer se ne spoznam za te zadeve ampak vrjetno niso s papirji.
JMatic Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 sj angeleyesi majo itak zravn stikalo
marcc Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Ja res,ampak lahko nastane problem.Imaš jih na ON in glih tekrat srečaš policaje.Zna biti problem. Drugače pa hvala za mnenja. LPM
tihii Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Ja res,ampak lahko nastane problem.Imaš jih na ON in glih tekrat srečaš policaje.Zna biti problem. Drugače pa hvala za mnenja. LPM Mene je čez vikend ( na Planini ), ustavil policaj...preventivni pregled....in opazil stikalo za dodatne LED luči ( imel sem ugasnjene ). Kakšne pol ure me je matral ( če je to homoligirano, če je stikalo res za dodatne luči, itd. ). Na srečo se je vse okej izšlo.
marcc Objavljeno Avgust 19, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2009 V tujini pa znajo biti še večje težave,tako da je bolje imeti vse urejeno. LPM skydreamer 1
skydreamer Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Ciao, jaz mam eno vprašanje. Zanima me kakšen je pospešek v sek. od 0-100km/h nove 2009 Yamahe r6 in pa končna hitrost v km/h. Nekje sem čul da je pospešek okoli 3.0sek in končna 288km/h. Zanima me, če kdo ve podatek v potankosti. Hvala in LP ImenitnaPriložnost, Roky994 in xceno 1 2
carmagedon Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 podatek o pospešku bi znal držat, seveda je odvisno od štarta in pogojev. v 288km/h realnih dvomim (v normalnih pogojih), je pa možno da števec res toliko pokaže. za letnik 2004 ki jo imam sam, so na testiranju pri MOTORRAD reviji izmerili takšne rezultate: najvišja moč: 81kw (110PS) pri 12500 o/min (moč na sklopki, max možno odstopanje + - 5%) pospešek 0 - 100km/h : 3,1sek pospešek 0 - 200km/h: 9,8sek max hitrost: 262km/h hitrost po števcu gre pa preko tistih 262, tako da realno hitrost in to kar piše moraš razlikovat. toliko za primerjavo, še natančneje rezultate bo pa povedal kdo, ki ima test letnika 2009. LP skydreamer 1
skydreamer Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 Aja ok, hvala vseeno. Ker sam imam l.09 pa me je zanimalo.
redline Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 (popravljeno) Za Yamaho R6 2006 - 2007 prodam naslednje stvari: Akrapovič slip on iz titana 300 EUR Power commander 200 EUR ročico zavore in sklopke TITAX 100 EUR karbonske zaščite rezervoarja 80 EUR karbonske zaščite motorja 70 EUR zatemnjeno double bubble sprednjo šipco FABRI 50 EUR Vse stvari so odlično ohranjene. Informacije na tel.: 040 299 195 ali na mail: sinurmatej@yahoo.com Popravljeno September 2, 2009. Popravil redline
redline Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 k&n športni zračni filter 40 EUR
Fazer03 Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 MCN napoveduje spremembe za modelno leto 2010: Changes include: Revised YCC-I (Yamaha's Chip Controlled Intake) funnels Revised air box. Revised "Mid Ship" 4-into-2-into-1 exhaust system Revised ECU mapping
Fazer03 Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 ... in MCN napoveduje še popolnoma novo R6 za leto 2011: All-new R6 will clone Rossi's bike: New Yamaha R6 will be styled to mimic the MotoGP M1 - in dealers 2011. Plus Yamaha are set to release a new R6 in 2011 that will be an exact replica of Rossi's MotoGP bike. MCN's source said: "The link will be as clear as possible between the road bike and the racing bike."
roadstar Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Pozdrav vsem. Tako kot gre nažalost sezona proti koncu, se je zgodilo tudi moji šestki. Malce sma bila prehitra po kozjanskem grobniku, sedaj bi pa rabil nekaj rezervnih delov. Če ve kdo, kje bi lahko kaj našel (v mislih imam privat ki se prodaja po delih, ne trgovine) vas prosim za pomoč in kontakt. Padla sma po desni strani in nastradala je sprednja maska ki je imela bližnje srečanje z odbojnikom. Najbolj nujno je: ročica za sprednjo zavoro desna stopalka za nogo nosilec za sprednjo luč in ogledala plastiko bom dal verjetno popravit, nvm kaj pa naj z lučjo ji je samo opraskana, bi se dalo to prekrit s kakšno rahlo prosojno folijo al se da kupiti tudi samo to plastiko. R6 letnik 2003 pa srečno malakai in musaschi64 1 1
Frips Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 nvm kaj pa naj z lučjo ji je samo opraskana, bi se dalo to prekrit s kakšno rahlo prosojno folijo al se da kupiti tudi samo to plastiko. R6 letnik 2003 pa srečno če ni fajn popraskan se da rise spolirat.
GoUpC Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Pozdrav vsem. Tako kot gre nažalost sezona proti koncu, se je zgodilo tudi moji šestki. Malce sma bila prehitra po kozjanskem grobniku, sedaj bi pa rabil nekaj rezervnih delov. Če ve kdo, kje bi lahko kaj našel (v mislih imam privat ki se prodaja po delih, ne trgovine) vas prosim za pomoč in kontakt. Padla sma po desni strani in nastradala je sprednja maska ki je imela bližnje srečanje z odbojnikom. Najbolj nujno je: ročica za sprednjo zavoro desna stopalka za nogo nosilec za sprednjo luč in ogledala plastiko bom dal verjetno popravit, nvm kaj pa naj z lučjo ji je samo opraskana, bi se dalo to prekrit s kakšno rahlo prosojno folijo al se da kupiti tudi samo to plastiko. R6 letnik 2003 pa srečno Ročico za zavoro dobiš v Louisu cca. 25€ za ostalo pa pokliči malo oglase na avto.netu pod oprema kjer se kr nekej r6-k prodaja po delih.
alenn46 Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Pozdravljeni, mene pa zanima, če bi se dalo kako kej predelat katalizator pri yamahi r6?sicer je na motorju zadni lonec akrapovič, vendar še je zvok zelo zelo zadušen.hvala za nasvete že vnaprej in lep pozdrav.
biker77 Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 grešk enmu ki se ubada z izpuhi, ti vzame komplet lonec ven in naredi samo eno cev.. sam pol se bo pa drlo ko hudič..
alenn46 Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 aha...am kak pa s to sondo?to se pol vzame z katalizatorja in se pritrdi na ono cev, ne?drugače elektronika nebo špilala.hvala za odgovor.lp
roadstar Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Pozdrav vsem. Tako kot gre nažalost sezona proti koncu, se je zgodilo tudi moji šestki. Malce sma bila prehitra po kozjanskem grobniku, sedaj bi pa rabil nekaj rezervnih delov. Če ve kdo, kje bi lahko kaj našel (v mislih imam privat ki se prodaja po delih, ne trgovine) vas prosim za pomoč in kontakt. Padla sma po desni strani in nastradala je sprednja maska ki je imela bližnje srečanje z odbojnikom. Najbolj nujno je: ročica za sprednjo zavoro desna stopalka za nogo nosilec za sprednjo luč in ogledala plastiko bom dal verjetno popravit, nvm kaj pa naj z lučjo ji je samo opraskana, bi se dalo to prekrit s kakšno rahlo prosojno folijo al se da kupiti tudi samo to plastiko. R6 letnik 2003 pa srečno še eno vprašanje bi morda kdo vedel kako in kje najceneje in najhitreje do originalnih nalepk (komplet) Hvala za pomoč
GoUpC Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 še eno vprašanje bi morda kdo vedel kako in kje najceneje in najhitreje do originalnih nalepk (komplet) Hvala za pomoč Morda kakšn ebay, če je kej cenej drugače pa pojdi do uradnega prodajalca pa bo on pogledov v tisto njihovo bazo podatkov, ker ma usak del motorja svojo serijsko številko in lahko izbereš vsako nalepko posebej al pa komplet. Ampak originalne nalepke še nikol nise ble pocen zato ti js svetujem, da kontaktiraš Cvetota (Litija) Tel:041482570 ti naredi nalepke do milimetra enake originalnim za 3/4 cene. Pa tud plastike restavrira če so popraskane Bom poslikov mojo nalepko k mi jo je naredu. Spider™ 1
svobodnaptica01 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Je kdo na 99 letnik dal spredaj namesto 120/60 120/70? Zanima me, če je strehica dovolj visoko, da se ne pajsa?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se