Skoči na vsebino

Yamaha YZF R6

Priporočene objave

Objavljeno

zanima me če paše stabilizator krmila iz 04 letnik na 06 letnik, če gdo ve bi prosu za info.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Živjo.

Jst bi rabu mašino za Yamaho r6 letnik 1999-2002, če jo ima kdo in je na prodaj, ali pa kdo ve za kako ali pa če kdo lahko zrihta kako, se toplo priporočam za informacije.

L.P. Hvala.

Objavljeno

Živjo.

Jst bi rabu mašino za Yamaho r6 letnik 1999-2002, če jo ima kdo in je na prodaj, ali pa kdo ve za kako ali pa če kdo lahko zrihta kako, se toplo priporočam za informacije.

L.P. Hvala.

Zelo težko, ker vsem crkujejo. Poči nikasil obloga na prvem in/ali drugem cilindru... Bi bila potem tole že ta ene šesta v Slo, da vem zanjo. Dobrodošel v klubu trance_33_sleep.gif

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Točno tko, tut jst jih že poznam kr neki, pa opažam da se ta klub čedlje bol šeri :)

Sm preklicu že ful folka, pa noben ne ve za nobeno, če pa že dobiš kak blok od mašine, majo pa že vsi popokane al pa spraskane velje.

Bo treba probat kej sreče v tujini, sam na koga se obrnt???

Objavljeno

Točno tko, tut jst jih že poznam kr neki, pa opažam da se ta klub čedlje bol šeri :)

Sm preklicu že ful folka, pa noben ne ve za nobeno, če pa že dobiš kak blok od mašine, majo pa že vsi popokane al pa spraskane velje.

Bo treba probat kej sreče v tujini, sam na koga se obrnt???

Probaj še na ebay.de, ko gledam je kar veliko komplet mašin gor, poštnina in pa stanje same mašine pa bi znala bit problem, mogoče če pogledaš na avstrijskega (www.ebay.at), če je kak blizu meje še lahko greš pogledat in odpelješ...

LP

Objavljeno

Živjo,

bi kdo mogoče vedel če na R6 1999 letnik pašejo feltne in diski še kake R6 drugega letnika (za do 2002 vem, da gre) ali pa mogoče R1, Thundercat/ace ?

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Vozi kdo mogoče r6 od letnika 2007 naprej z akrapovičem slip-on varianto oz. samo z loncem? Zanima me kakšen je kaj zvok če menjaš samo lonec. Glede na to, da je pri r6 že original zvok kar močan, me zanima ali je z akrapotom še glasnejši.

l.p.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Kaj pomeni 20.000km za tak motor z vsemi rednimi servisi? :)

Menjava svečk na nekj čez 20kkm? Kaj pa kakšni večji posegi?

Objavljeno

Vozi kdo mogoče r6 od letnika 2007 naprej z akrapovičem slip-on varianto oz. samo z loncem? Zanima me kakšen je kaj zvok če menjaš samo lonec. Glede na to, da je pri r6 že original zvok kar močan, me zanima ali je z akrapotom še glasnejši.

l.p.

Mam js slip-on Akrapoviča. Prva stvar pri menjavi je da se s tem odstani Exup ventil in motor precej bolj bobni pri nizkih vrtlajih. Ko ga spraviš na vrtljaje pa boh pomagejsmile.gif je kr precej glasnejši ampak na dober načinbiggrin.gif

Kaj pomeni 20.000km za tak motor z vsemi rednimi servisi? smile.gif

Menjava svečk na nekj čez 20kkm? Kaj pa kakšni večji posegi?

20.000km ni vseskup nč sploh z rednimi servisi. Mogoče kakšna veriga in zobnik če je obrablena drugih večjih posegov pa naj nebi smel bit.

Objavljeno

Mam js slip-on Akrapoviča. Prva stvar pri menjavi je da se s tem odstani Exup ventil in motor precej bolj bobni pri nizkih vrtlajih. Ko ga spraviš na vrtljaje pa boh pomagejsmile.gif je kr precej glasnejši ampak na dober načinbiggrin.gif

20.000km ni vseskup nč sploh z rednimi servisi. Mogoče kakšna veriga in zobnik če je obrablena drugih večjih posegov pa naj nebi smel bit.

Hvala za odgovor. Tak odgovor sem rabil. Jutri se pa za ceno kregat :D

Objavljeno

Mene zanima koliko je kej vredna od R6 prednja radialna pumpa+ročka za zavore

Objavljeno

Potrebujem povišano krmilo za mojo r6-08 sem že nekaj brskal po spletu pa nič pametnega ima kdo kakšno idejo oziroma ima kdo kakšno izkušnjo z povišanim krmilom na ss.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ali se komu valja kakšen agregat ali,če kdo ve za kakšen razbit motor Yamaha R6 06-07.......rabim mašinco...... :surrender: :surrender: :surrender:

Info na PM.

Objavljeno

Potrebujem povišano krmilo za mojo r6-08 sem že nekaj brskal po spletu pa nič pametnega ima kdo kakšno idejo oziroma ima kdo kakšno izkušnjo z povišanim krmilom na ss.

Dobijo se kiti z zgornjim križom, rajzerji ter krmilom in zavornimi cevmi-cena tam okoli 250 eur. Vir: E-bay :)

Poleg tega maš pa na voljo tudi neke vrste nastavljivih ročk kolkor sem vidu...tudi-Ebay.

Objavljeno

no pa se spet oglasam.... mam letnik 2000 pa sva naletela na problemcic

vsakic ko se mi motor ogreje pa se zazene ventilator... takrat mi varovalko vn vrze... sam zdj ne vem a je to samo ventilator zanic al je lahko se kaj druzga... ma kdo ksno idejo kko bi lahko to preveril? ga ogrejem do tiste meje z izklopljenim ventilatorjem ?

mimogrede... najbrz bom rabil velik varovalk... jih kdo prodaja na kile? :DDD

Objavljeno

aja se nekej.... ko dam kontakt ne slism unga ZZ ZZ od motorcka.. to je motorcek za...?

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

če kdo prodaja...menjam R1 2007 za R6 od 2006 dalje...

Objavljeno

aja se nekej.... ko dam kontakt ne slism unga ZZ ZZ od motorcka.. to je motorcek za...?

Za bencinsko pumpo...

lp

Objavljeno (popravljeno)

Ali se komu valja kakšen agregat ali,če kdo ve za kakšen razbit motor Yamaha R6 06-07.......rabim mašinco...... :surrender: :surrender: :surrender:

Info na PM.

Spet jaz......

še vedno....iščem in iščem....... :headbang::wallbash: brez uspeha......

Torej, če je kdo zasledil kakšen agregat-mašinco za Yamahco R6 06-07.....bi bil zelo vesel..... :worship::worship::worship:

Info na PM.

Popravljeno . Popravil Prix
Objavljeno

Kakšne so pa kej cene pri nas za R6 l.06-08?

Cenik rabljenih motorjev imaš v zadnji št. revije MOTOSItrance_43_wavetowel2.gif

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni!

Prvič na R6 oddelku... :rolleyes:

Pripravljam si eno R6 l. 2004 za na dirkališče. Potreboval bi poliestre. Proda kdo izmed vas kake rabljene oz. kje bi lahko dobil najcenejše... Morda kak info kateri modelni letniki bi še pasali na omenjeni motor.

Hvala! :yea2:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

lp, kupil sem yamaho yzf-r6 2006 letnik in bi jo rad malo spustil, ozadi mi je ratalo sem nastavil vzmet na najmanj zdaj me pa zanima a se da še kaj naprej spustit da bi bila še 1 cm nižja

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!