lojzi Objavljeno Januar 25, 2002 Deli Objavljeno Januar 25, 2002 Pa ne prosim okol govort, že tko mam pred ženo probleme Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 25/01/2002 14:02:35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 25, 2002 Deli Objavljeno Januar 25, 2002 quote: Pa ne prosim okol govort, ?e tko mam pred ?eno probleme OK. Bom diskretno tiho... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 28, 2002 Deli Objavljeno Januar 28, 2002 Lojzi, Gregs - sej ni nč narobe če vaju navdušujejo motosvet.....lolaske! Dej če bo še kaka dobra me obvestite!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 28, 2002 Deli Objavljeno Januar 28, 2002 quote: Lojzi, Gregs - sej ni nč narobe če vaju navdu?ujejo motosvet.....lolaske! Dej če bo ?e kaka dobra me obvestite!!! Eh, jasno, da ni... Bilo kuda, Motosvet...lolaske svuda. Tudi doma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Januar 28, 2002 Deli Objavljeno Januar 28, 2002 Javlja se ena motosvet..lolaska. Danes sem si ogledala bajk bejbo (moram pokomentirat)...o joj...kaka štanga! Pa nočem biti nesramna... samo, k dobremu motorju pa že paše mogoče malo več joškov...koliko čujem moške komentarje, pa koliko poznam slike od bajk bejb, ki jih moj dragi biker hrani na svojem pc-ju. lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 29, 2002 Deli Objavljeno Januar 29, 2002 Alena, se strinjam, da k motorju spadajo tudi joski... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 29, 2002 Deli Objavljeno Januar 29, 2002 hmmmmmm....nekam cudno se mi zdi,da se alenin "biker" nic ne oglasi vec..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Januar 29, 2002 Deli Objavljeno Januar 29, 2002 quote: hmmmmmm....nekam cudno se mi zdi,da se alenin "biker" nic ne oglasi vec..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Ja lahko rečem, da živi še... lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 29, 2002 Deli Objavljeno Januar 29, 2002 Ja ja ja se strinjam motoristka more met zajetno oprsje saj kje bi se pa drgač lohk motorist držu k bi ona pelala!??? Pa še tole kakršen motor taka bejba!!!!!!!!Vse piše na sliki!No comment! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borissuper Objavljeno Marec 17, 2002 Deli Objavljeno Marec 17, 2002 Današnja pa sploh ni slaba!! LP Boriss., Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 Kaj pa če oprsje ni lih preveč obilno? A je kaka druga oblina tut zadostna? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 19, 2002 Deli Objavljeno Marec 19, 2002 quote: Kaj pa če oprsje ni lih preveč obilno? A je kaka druga oblina tut zadostna? Hmmmm... noja, diskusije so mogoce... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 jaz sem za to, da enkrat zacnemo obdelovati moske dele(-cke) telesa da ne bomo zenske vedno razstavljene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 da ne bo kasnih nesporazumov, mislila sem ocenjevati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 quote: jaz sem za to, da enkrat zacnemo obdelovati moske dele(-cke) telesa Zaradi mene ... quote: da ne bomo zenske vedno razstavljene Kako hudica vedno razstavljene, saj se zaceli nismo -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Marec 21, 2002 Deli Objavljeno Marec 21, 2002 Niste še začeli? Da ponovim: miss motosveta, miss wet T-shirt,ko nas ocenjujete gledate na oprsje,..., kaj nismo za vas nic drugega kot tile delčki Tolika, da nas ne sicirate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 Ah, Lena, a ves, kako bos ti dobro izgledala v svojem novem kombinezonu, ki si ga danes kupila?! Prav fina Bajkbejba bos... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote: Ah, Lena, a ves, kako bos ti dobro izgledala v svojem novem kombinezonu, ki si ga danes kupila?! Prav fina Bajkbejba bos... saj ni vazno kak bom zgledala, glavno da se bom mela fajn (in da me ne bo zeblo)!!!! Tile pticki so pa res hitri! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote: Lena: .., kaj nismo za vas nic drugega kot tile delčki Kdo govori o delčkih ? Morajo bit kar zajetni deli. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borissuper Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote: Kaj pa če oprsje ni lih preveč obilno? A je kaka druga oblina tut zadostna? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut SEVEDA Vazna je tud streha, pa kaj je pod streho, pa podvozje, pa getribe, pa airbegi četudi so bolj mali samo, da ob prvem pritisku ne spustijo, ja gehajz sem pozabu, pa še .......... LP Boriss. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote: saj ni vazno kak bom zgledala, glavno da se bom mela fajn (in da me ne bo zeblo)!!!! Tile pticki so pa res hitri! Ja, ja, najprej toplota, potem lepota.... Ja, pticki mitro letijo in hitro pisejo.... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote: quote: Kaj pa če oprsje ni lih preveč obilno? A je kaka druga oblina tut zadostna? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut SEVEDA Vazna je tud streha, pa kaj je pod streho, pa podvozje, pa getribe, pa airbegi četudi so bolj mali samo, da ob prvem pritisku ne spustijo, ja gehajz sem pozabu, pa še .......... LP Boriss. Čaki, čaki.... pa niso to kakšne specifikacije nekega prevoznega sredstva???? Kaj se ne da kako lepše opisat ženskih delov telesa??? Zdaj pa sem razočarana nad vami, fantje.... Nič ne bo z "miss wet T-shirt" na naslednjem forumskem.... hehehehee.... Uti How's your day? Ready to play? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Marec 22, 2002 Deli Objavljeno Marec 22, 2002 quote:Kaj se ne da kako lepše opisat ženskih delov telesa??? Zdaj pa sem razočarana nad vami, fantje.... Hmmmm....fantje smo pač bolj tehniki, kaj hoceš. Če me pa nebo knjiga preveč zamorila, se bom poskusil do jutri domisliti bolj "ženskega" opisa, in rešil naš ugled. Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 mmmmmmmm........danasnja bejba je pa spet cukercek..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 mmmmmmmm........danasnja bejba je pa spet cukercek..... ----- Sljurp, mljask, njam, njam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se