Skoči na vsebino

Bajk bejba dneva

.T.

Priporočene objave

Poldy - jest sm tud feltno porajtov, da je mal skrivljena!!! :D

A veš kaj to pomen - to pomen da sva taprava motorista in da rajš gledava motorje kot pa babe!!! :lol:

(Pa sej ne da bi se jih branu! :P )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ice - dobrodošel v klub!! :D

smo pa rest tapravi namesto da bi bejbe gladal pa tkole... :P

a je mogoče kej narobe z nami, se sprašujem! :oops:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dejmo se takole zmenit -- jaz bom naredil en fotoalbum Bike Bejbe, vi boste pa lahko uploadali.

Zmenjeno?

Tadej + Teya (če boš res kaj zrihtala) za presidenta :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, ja, ja.

Sicer pa so Bistrški motoristi ze dobili moj protest glede bikerbejb. :twisted: Zakaj pa ne objavite kere res dobre BIKERKE?

Ej ce pa to res niso dobre bejbe, pol pa sorry je pa nekaj tvojim okusom narobe :?: :!: :?: Jest osebno se nebi nobene branil.

A mogoce ti mislis objavo kake slovenke, ki resnicno fura motor? OK sam tolk pa ne bo pokazala kot tele na slikicah :twisted:

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ice - dobrodošel v klub!! :D

smo pa rest tapravi namesto da bi bejbe gladal pa tkole... :P

a je mogoče kej narobe z nami, se sprašujem! :oops:

Hja bravo pubeci, zdej pa v Noisov tanov album bike beyb gledat, ka je z motorjim narobe :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

One samo skrivajo praske ki so na motorjih, vsega pa ne morejo skrit, zato smo opazli sfukano feltno, ogledalo :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja to so gotov kšne slike iz kakega foto oglasnika za prodajo motociklov, pa je lastnik hotu zakrit poškodbe na motorju, da bi ga lažje prodal!! :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol so pa usi ke letel pa kupval motorje, pa jih sploh pogledal niso, k je zraven nih ena mrha stala :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz bi pa domače bejbe rad vidu, da jih am šanso tut obiskati in si jih pobližje ogledati :shock:

Al domačinke nimajo jajc za to-samo izrazil sem se tako, da ne bo gdo Sester gor nalimu :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz bi pa domače bejbe rad vidu, da jih am šanso tut obiskati in si jih pobližje ogledati :shock:

Al domačinke nimajo jajc za to-samo izrazil sem se tako, da ne bo gdo Sester gor nalimu :wink:

A ti misliš da majo sestre jajca :lol: :lol: jst mislm da ne -kastrirani :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OGROMNO slik je na http://madwheels.com/babes/bike-babes.html in ker nič ne piše o kakih pravicah in ker sem nekatere slike videl že drugje bi jih lahko admin dol potegnil in dal v našo galerijo (bi šlo? :lol: ).

ps: v fotoalbumu vidim thumbe, velike slike pa noče odpret????? :?

bikeii2Ejpg.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!