_Roba_ Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Sej to ma samo zdaj dokler ne dobi one plastike pri stevcih ko mu je poknla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Evo modro bela kombinacija. Taka plava kot je bil prej, samo z belimi detajli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Evo modro bela kombinacija. Taka plava kot je bil prej, samo z belimi detajli. Kva je tole zaen pingvin :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Honda DIO letnik okol '93. Jst vem za 3 v Sloveniji. Jaz sem to dobil od brata, ko sem naredu izpit za skuter. Moj je bil bel tam kjer je ta moder, sicer pa je to aftermarket štriha. Jaz sem imel kit 70 in zadeva je imela tak pospešek da je gate trgal, samo davek sem plačal na končni ki je bila v najboljših časih 70km/h. Vse pa se je končalo tako da mi je razneslo bat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Khm, sam tok tisto ni original balanca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Hudo, hudo, da bi pretapiciru zic sm tut že razmišlju. Ful dobr pol pride... :devil: Sam če maš tm balanco brez plastik, a ne zgleda čudn k ti kabli visijo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 ja sej se vid da je bl ravna mensezdi da jeoriginal mal zaokrivlena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 firefox, ce bi mel rad tazga malagutija, prid enkrat kmen, bova nardila tazga :) samo pobarvat bo bl zajeban Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 firefox, ce bi mel rad tazga malagutija, prid enkrat kmen, bova nardila tazga :) samo pobarvat bo bl zajeban kako ga pa ga bosta nardila :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 evo ga mojega z bilanco:> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 s plastiko na bilanc je velik lepši! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 se men tud zdi ja :? važn da je zajček gor naliman :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 jrkO: men se zdi pa zdej ful bolši- je bul racerski :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Bilnca bi mogla bit samo cromirana pa kabli vsi lepo skupaj speti pa nareti gor pa bi blo to to... :) :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 heh, zajcek ownz!. saj, plastika spodnja me ze caka, se po njo morem samo it, pa nimam casa:) je pa res da zdaj na skuterju se bolj piha v telo, prej je vsaj malo plastika veter potiskala visje proti celadi, zdaj gre ves veter direkt v tebe...je pa fajni obcutek ko se vozis s tako bilanco. prvic je blo cudno, je pa kul ko se navadis:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Ko sem se jaz peljal mi je blo prav carsko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 aja, btw, jaz ti priporocam crno barvo skuterja:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Ce das uno plastiko dol je pametn pol zamenat belanco tko k ma tale na tel slik ... k original ni glih nvm kva dobra :unsure: Me kr mal mika da bi mal dol posravbov k ful ubijavsk zgleda :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Sej samo v slo se ni teh bilanc za dobit se pa bojo dalre dobit os TNTja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 (popravljeno) sam pol pa stevca nimas :((((, ne za benz, ne lucke za olje, ne za speed ne nic. aja amm..itak gremo pa drugo leto v evropsko unijo...al kam ze, tko da mislm da upam da bodo k nam prisle tut druge firme like hebo, rms, top performance, pinasco, doopler, yasuni etc. Popravljeno Oktober 14, 2003. Popravil Langus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Manjak še vedno čakamo na slikce tvojga motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 no k je lih govor o barvanju bom pa še jest neki prašov :hmm: a kdo ve za kšno barvo za airbrush k se res dobr prime na plastiko :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Manjak še vedno čakamo na slikce tvojga motorja. Ja no, sej delam na tem. Sam zdej nism mel časa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 vete z čem bi lahko airbrush delali-z onim razpršilcem na pritisk ko je bil za revel modelčke barvet, tisto je natančno, pa lahko lepo narišeš kaj hočeš, če znaš :) samo ene vredi barve si moreš noter dat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Sej samo v slo se ni teh bilanc za dobit se pa bojo dalre dobit os TNTja :) Zej se z fotrm pogajava da bi mi naredu neki podobnga za na stalkerja ... pa ce nav prevec zajeban za nrdit jh bo on mal bl u izi zacev delat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se