DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 11 urami, stuhec pravi: ce 1 x citiram se ne morem več tega losat nasljednjič ko v isti temi hočem sam odgovor, mi spet da citat kot sem ga dal pred tem tudi 2, 3 dan Kako to odpravim ? sem mislil da je to tel, pa na rac isto preber par strani nazaj sem že ene 3x napisal, korak po korak. Bmflar 1
solorider Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 15 urami, solorider pravi: Imam problem, Windowsi 10 na exprorerju 11 mi več ne najde smeškov, kaj bi lahko bilo? Na Crome no problemo Kaj nobeden ne ve?
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 2 urami, solorider pravi: Kaj nobeden ne ve? po mojem so ti umrli, verjetno jih nisi dovolj hranil. p.s. zbriši zgodovino pa mogoče bodo spet delali Bmflar in builder 2
solorider Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 4 urami, DAMI34 pravi: po mojem so ti umrli, verjetno jih nisi dovolj hranil. p.s. zbriši zgodovino pa mogoče bodo spet delali IE 11 me jebe, crome dela v nulo...
DAMI34 Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 13 minutami, solorider pravi: IE 11 me jebe, crome dela v nulo... IE je že zdavnaj pokojni...mogoče mu moraš dovolit pojavna okna? Ne vem, k ga ne uporabljam.
solorider Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 52 minutami, DAMI34 pravi: IE je že zdavnaj pokojni...mogoče mu moraš dovolit pojavna okna? Ne vem, k ga ne uporabljam. Jaz ga bom samo še za službene zadeve za drugo bom pa prešaltal na Crome... DAMI34 in Bmflar 2
ludiluka Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 Imam problem da se morem vsakič ponovno prijaviti kljub temu da imam označno avtomatsko prijavo ??
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 pred eno uro, ludiluka pravi: Imam problem da se morem vsakič ponovno prijaviti kljub temu da imam označno avtomatsko prijavo ?? poskusi zbrisat zgodovino, licence, piškotke... Kmet2 1
Danilo D Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 A se še komu dogaja, da mu občasno motosveta sploh ne odpre ali pa je delovanje oslabljeno? Bmflar in Kmet2 2
boych Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Jp nekaj jim server šteka zgleda ... Kmet2, Bmflar in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 15 minutami, Danilo D pravi: A se še komu dogaja, da mu občasno motosveta sploh ne odpre ali pa je delovanje oslabljeno? Ja mene kar zabriše ven ...pol pa par minut sploh ne uspem vzpostavit povezave ...danes že 3x .... Bmflar, DAMI34 in maus 3
Bmflar Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Ja mene kar zabriše ven ...pol pa par minut sploh ne uspem vzpostavit povezave ...danes že 3x .... Dons je vse u qrcu maus, DAMI34 in Kmet2 3
maus Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 23 minutami, Kmet2 pravi: Ja mene kar zabriše ven ...pol pa par minut sploh ne uspem vzpostavit povezave ...danes že 3x .... a zato me 3 x ni nuben skucu Bmflar, Kmet2 in DAMI34 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Kaj sem danes naredil narobe, da je "tako razmetalo" mojo objavo ???
KARMEN1 Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Morda pa si imel halucinacije zaradi te polne lune.....
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Tako "halucinira moj prenosnik" ...
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Še dva PRTSC. Prvi je iz ene od tem o mopedih in njen "zaključek na dnu mojega ekrana", drugi pa je iz teme Moje izkušnje in "zaključek braz zaključka na mojem ekranu" ...
izibajker Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Ima še kdo tule podobne težave. Sem probal en post preko Samsung tablice tule gor objavit, Android o.s., še posebej upload fotke (sem zmanjšal velikost), ne gre in ne gre.
SF Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Edino motosvetova jajca mi zapirajo okna na telefonu, edino motosvetova jajca mi naslove tem izpisujejo pokončno, edino motosvetova jajca me jebejo s citiranjem... dajte že prestavit to sranje v neko normalno forumsko obliko brez miljavžnt funkcij, ki delujejo slabo ali pa celo povzročajo druge težave... Kdo rabi kompliciran design? Kaj je res problem naredit enostaven in delujoč forum po vzoru Thumpertalka? Mar ni namen foruma izmenjava informacij? Da ne govorim o organiziranosti foruma... Lahko se počasi začnete učit od hrvaških kolegov... Skratka ena velika žalost... KARMEN1 in Haki 2
izibajker Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 pred 2 urami, SF pravi: Edino motosvetova jajca mi zapirajo okna na telefonu, edino motosvetova jajca mi naslove tem izpisujejo pokončno, edino motosvetova jajca me jebejo s citiranjem... dajte že prestavit to sranje v neko normalno forumsko obliko brez miljavžnt funkcij, ki delujejo slabo ali pa celo povzročajo druge težave... Kdo rabi kompliciran design? Kaj je res problem naredit enostaven in delujoč forum po vzoru Thumpertalka? Mar ni namen foruma izmenjava informacij? Da ne govorim o organiziranosti foruma... Lahko se počasi začnete učit od hrvaških kolegov... Skratka ena velika žalost... Uh, sem pa mislil, da imam samo jaz točno take težave, kot si jih opisal. Mogoče pa imamo težave samo tisti, ki imamo bolj proletarske tablice pa telefone (Samsung), ne pa aristokratskih (Apple).... Kakorkoli, ampak če se še prav spomnim, lansko poletje, ko smo bili na morju, mi je pa s to mojo Samsung tablico vseeno nekako uspelo ene par postov objavit, ampak to je bilo najbrž pred zadnjo "prenovo" ms strani... Ne razumem, kako ne morejo narediti tudi mobilne verzije te Motosvetove spletne strani, ki bi bila okleščena, prilagojena.... za mobilne naprave z ios + android + karkoli je že operacijskih sistemov na trgu. Saj v glavnem sta samo prva dva KARMEN1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se