motozajebant Objavljeno Februar 6, 2020 Opozori Objavljeno Februar 6, 2020 Niti ne težaba, bolj predlog. Se da vključit, da ko te nekdo omeni v postu, dobiš obvestilo?
Tex Objavljeno Februar 6, 2020 Opozori Objavljeno Februar 6, 2020 46 minutes ago, motozajebant said: Niti ne težaba, bolj predlog. Se da vključit, da ko te nekdo omeni v postu, dobiš obvestilo? Da.. V nastavitvah notificationov.. motozajebant in DAMI34 1 1
motozajebant Objavljeno Februar 6, 2020 Opozori Objavljeno Februar 6, 2020 pred 8 minutami, Tex pravi: Da.. V nastavitvah notificationov.. Uredil! Tnx Tex 1
thumper Objavljeno April 3, 2020 Opozori Objavljeno April 3, 2020 ena prošnja.. a lahko vrnete temo "kava _________ 5" ? mal me moti ker sedaj vsi povsod težijo kje je .. hvala RobiRoberto 1
DAMI34 Objavljeno April 3, 2020 Opozori Objavljeno April 3, 2020 pred 4 urami, thumper pravi: ena prošnja.. a lahko vrnete temo "kava _________ 5" ? mal me moti ker sedaj vsi povsod težijo kje je .. hvala s kavo se ne ubadam, bi pa znala @Allakaj več vedeti. Tudi videl sem novo temo kofi tajm. kava 5 iskalnik ne najde?
Alla Objavljeno April 3, 2020 Opozori Objavljeno April 3, 2020 Kam je šla stara tema od kofeta se mi ne sanja. Zdaj mate novo, pišite noter, ker jo bom drugače zbrisala RobiRoberto in thumper 2
motozajebant Objavljeno Maj 11, 2020 Opozori Objavljeno Maj 11, 2020 Pri objavljanju preko telefona, ko želiš pridet do starodobnih smeškotov... vse skupaj frizne. Že ko odpreš smeškote, začne stvar blokirati? lp
motozajebant Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 Ob 11. 5. 2020 ob 8:43, motozajebant pravi: Pri objavljanju preko telefona, ko želiš pridet do starodobnih smeškotov... vse skupaj frizne. Že ko odpreš smeškote, začne stvar blokirati? lp Še vedno se pojavlja ista težava. Samo sporočim, če koga slučajno zanima
maxxa Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 Kolk jih je pa treba objavit, da zacne blokirat? thumper in Mavti 2
motozajebant Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 14 urami, maxxa pravi: Kolk jih je pa treba objavit, da zacne blokirat? nevem. a jaz ko jih na tel odprem, mi vse frizne... tko da se jih izogibam
maus Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred eno uro, motozajebant pravi: nevem. a jaz ko jih na tel odprem, mi vse frizne... tko da se jih izogibam a vsi smeškoti ti zmrznejo a teli tut ?? ??????
motozajebant Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 Pravkar, maus pravi: a vsi smeškoti ti zmrznejo a teli tut ?? ?????? ne... vse zmrzne.... tut teli ja... ?
maus Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 pred 2 minutami, motozajebant pravi: ne... vse zmrzne.... tut teli ja... ?
smasher Objavljeno Junij 4, 2020 Opozori Objavljeno Junij 4, 2020 ma meni crom tut ne kaže smeškotov od smart fona, torej na smartfonu vidim vse, na cromu so androidni smajliji samo kvadrat.
Nja Objavljeno Junij 4, 2020 Opozori Objavljeno Junij 4, 2020 anroid 10ka, huawei p smar 2019, chrome. vidim vse smajlije. Se pa dogaja da kakih fotk ne vidim ne na telefonu, ne na PCju. Reciimo Damijeve kitke-ni šlo videt
DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2020 Opozori Objavljeno Junij 4, 2020 pred 1 uro, smasher pravi: ma meni crom tut ne kaže smeškotov od smart fona, torej na smartfonu vidim vse, na cromu so androidni smajliji samo kvadrat. crome na Win 10 pri meni, kaže vse: itd..scrolaš dol Na founu pa nikol nisem preverjal
motozajebant Objavljeno Junij 8, 2020 Opozori Objavljeno Junij 8, 2020 Ob 4. 6. 2020 ob 15:00, DAMI34 pravi: crome na Win 10 pri meni, kaže vse: itd..scrolaš dol Na founu pa nikol nisem preverjal Govorim za telefon, ne računalnik. in ni težava v temu, da ne vidim smajlijev, vsi so. Ampak, ko ob strani stisnem starodobni smeškoti, vse frizne. Saj nima veze, bilo prošlo....
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2020 Opozori Objavljeno Junij 8, 2020 pred 6 minutami, motozajebant pravi: Govorim za telefon, ne računalnik. in ni težava v temu, da ne vidim smajlijev, vsi so. Ampak, ko ob strani stisnem starodobni smeškoti, vse frizne. Saj nima veze, bilo prošlo.... men ne, tut na founu in cromu
motozajebant Objavljeno Junij 8, 2020 Opozori Objavljeno Junij 8, 2020 Pravkar, DAMI34 pravi: men ne, tut na founu in cromu top. men pa še vedno.
Shillien Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 se je kaj spreminjalo na forumu? me je izpisalo in ko sem se vpisal nazaj je cel forum v light theme (bela barva), nikjer pa ne najdem kje nastavim nazaj na dark, je blo odstranjeno?
Vin Objavljeno Avgust 23, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2020 Meni šteka od posodobitve. Pogosto čakam 3-5 sekund, da se odpre stran.
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2020 pred 11 urami, Shillien pravi: se je kaj spreminjalo na forumu? me je izpisalo in ko sem se vpisal nazaj je cel forum v light theme (bela barva), nikjer pa ne najdem kje nastavim nazaj na dark, je blo odstranjeno? čisto na dnu strani imaš izbirnik TEMA Shillien 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se