motozajebant Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 lepo besedilo, pozabil si samo še napisati, kam se uvrščaš?
maus Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 P ru April Mašinca ste se razpričal, se vid da ste sami motoristi a druzga aprila jih tut ni :krneki: DAMI34 in builder 2
bstulic Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 Na kratko o gumah ... https://youtu.be/4F1JuTI3VXs
Ciko86 Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 Js bi namontiral sportforce na moj motor ,samo kaj ki mi guma 120 70 ne ugaja za ciklistiko mojega motorja..Sej delajo mitas samo 120 70 ne?Kasen kompromis bi bil dober recimo zadaj sportforce kaj pa spredaj?sedaj mam bt003 rs gor?
NinjaRider04 Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 (popravljeno) Js bi namontiral sportforce na moj motor ,samo kaj ki mi guma 120 70 ne ugaja za ciklistiko mojega motorja..Sej delajo mitas samo 120 70 ne?Kasen kompromis bi bil dober recimo zadaj sportforce kaj pa spredaj?sedaj mam bt003 rs gor? jaz mam 120/70 zr17 non stop gor.. pa je v nulo..mam 04 letnik Popravljeno April 4, 2015. Popravil NinjaRider04
Ciko86 Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 meni mi pa 70 ne disi,naimam obcutka na sprednji gumi,kot da bi vozil kakega choper-ja :glare: lahko mam samo js tako cudne obcutke
Ciko86 Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 V homologaciji 65 gor mam pa sedaj 60 ja...
Zivnorc Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 ...ne kompliciri. Dej gor 70. ..če te pa je*e ciklistika... jo pa še ti zje*i, pa spusti v križu za tiste 3mm. ... sej razlike ne bo kaj dosti... ampak psihično te bo pa pomirilo... builder, NX650 in NinjaRider04 3
Ciko86 Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 Problem je ker je kljub 60 gumi ze spuscen v krizih...no bomo nekaj scarali pa je..
Zivnorc Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 ...če si pa tko vajen, pa daj gor 60.... sej jih delajo.....
lukabogo Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 se menite, ko da ste kakšni profiči....v milimetrih ha ha ha
Zivnorc Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 ... a tvoj motor ima luknje v tubah..... in pol spuliš ven štift in ga vtakneš za eno luknjo za 3 cm nižje.. in si nanovo aštimaš ciklistiko..al kako.. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 ... a tvoj motor ima luknje v tubah..... in pol spuliš ven štift in ga vtakneš za eno luknjo za 3 cm nižje.. in si nanovo aštimaš ciklistiko..al kako.. prjatu, ne govor mu strokovnih terminov, ker bo mislil, da je ciklistika kej za na kruh namazat Zivnorc 1
thumper Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 Problem je ker je kljub 60 gumi ze spuscen v krizih...no bomo nekaj scarali pa je.. problem rata ko daš spredaj nižjo gumo in še v križih je spuščen ... potem pa še zadaj na full trdo zašponan vzmetenje pol pa skor padeš ko greš v ovinek na ravnini pa nemiren motor .. take nastavitve so uporabne samo na moto slalomih in spretnostnih vožnjah seveda s pravilno nastavitvijo zadnjega vzmetenja .. motor se še zmeraj najbolje pelje v tovarniški ravnini - če ga spustuš z nižjepresečno gumo spredaj naj bi to naredil tudi zadaj .. Zivnorc 1
Popularna objava LaMike Objavljeno April 4, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno April 4, 2015 ..vem za enega da jih je pregrel..torej so gume za en drek..heh.. Jaz? Na tej strani se je svalkala, da je blatnik zlomilo Pa, ker so tak slabe sem dal čist druge gume gor... Te bodo pomoje ful boljše ko stare... Gume sem zamenjal samo zato, ker so spadale v tisti dot-ki je bil zajet v vpoklic. Sem z njimi naredil malo več, kot 5000km (zx6r in mojih 65kg) pa so imele več, kot 50% profila. Drugače so se gume peljale vrhunsko od prvega do zadnjega dne, ko so bile gor in jih ne bi menjal če ne bi bilo vpoklica in tudi že nove zunaj. Je pa guma odlična in bo zadovoljila veliko večino "športnejših" voznikov. skategrizzly, KyoKon, TakeALookAround in 13 others 16
Zivnorc Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 ...lej... dal bi ti dva všečkota, ko si lepo napisal in še slikovno podkrepil ...... ampak tolk mi pa spet nisi všeč...
LaMike Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 ...lej... dal bi ti dva všečkota, ko si lepo napisal in še slikovno podkrepil ...... ampak tolk mi pa spet nisi všeč... O:-)
Ciko86 Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 problem rata ko daš spredaj nižjo gumo in še v križih je spuščen ... potem pa še zadaj na full trdo zašponan vzmetenje pol pa skor padeš ko greš v ovinek na ravnini pa nemiren motor .. take nastavitve so uporabne samo na moto slalomih in spretnostnih vožnjah seveda s pravilno nastavitvijo zadnjega vzmetenja .. motor se še zmeraj najbolje pelje v tovarniški ravnini - če ga spustuš z nižjepresečno gumo spredaj naj bi to naredil tudi zadaj .. Mel sem ga pri enmu k mi je vzmetenje stelal,odspredaj ga je dvignil zadaj pa nevem kaj tocno je delal,ampak motor je bil zelo nemirem(ce bi mi uspelo nalozit video ko lovim porscheja bi se videlo kaj dela) na ravnem od 2 do 6 brzine med saltanjem motor zaniha volan se posebej,kljub stabilizatorju...
builder Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 Mel sem ga pri enmu k mi je vzmetenje stelal,odspredaj ga je dvignil zadaj pa nevem kaj tocno je delal,ampak motor je bil zelo nemirem(ce bi mi uspelo nalozit video ko lovim porscheja bi se videlo kaj dela) na ravnem od 2 do 6 brzine med saltanjem motor zaniha volan se posebej,kljub stabilizatorju... video daš na youtube ali facebook, pa link kopiraš sem, pa da vidimo, kaj te hebe
Ciko86 Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 ja ja,mam slab net pa traja 400 min :glare: in pol cakam da me pride kdo čewlat
Wakasaki Objavljeno April 5, 2015 Opozori Objavljeno April 5, 2015 Jaz? Na tej strani se je svalkala, da je blatnik zlomilo Pa, ker so tak slabe sem dal čist druge gume gor... Te bodo pomoje ful boljše ko stare... Gume sem zamenjal samo zato, ker so spadale v tisti dot-ki je bil zajet v vpoklic. Sem z njimi naredil malo več, kot 5000km (zx6r in mojih 65kg) pa so imele več, kot 50% profila. Drugače so se gume peljale vrhunsko od prvega do zadnjega dne, ko so bile gor in jih ne bi menjal če ne bi bilo vpoklica in tudi že nove zunaj. Je pa guma odlična in bo zadovoljila veliko večino "športnejših" voznikov. kje ti je uspelo takole poradirat gume. Če zmoreje takle radiranje in trpinčenje so sam za kupit siks 1
NX650 Objavljeno April 5, 2015 Opozori Objavljeno April 5, 2015 grdo si ji delal tako treba meni je na cesti ratalo samo tole nisem lih najbolje slikal
LaMike Objavljeno April 5, 2015 Opozori Objavljeno April 5, 2015 kje ti je uspelo takole poradirat gume. Če zmoreje takle radiranje in trpinčenje so sam za kupit Novi Marof+lagano sportska vožnja v dvoje domov. So videle tudi hujše radiranje...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se