MOTOVILC Objavljeno Maj 3, 2004 Deli Objavljeno Maj 3, 2004 a je možno še kje dobiti michelin T66 140/80/17 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
judojudo Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 :ph34r: Zanima me ali je kdo poskušal na kawasaki er-5 zamenjati zadnjo gumo na dimenzijo 150/17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Maj 4, 2004 Deli Objavljeno Maj 4, 2004 Ma kdo kakšno pametno varianto pri gumah? namreč rabil bi zadnjo 100/90 19" za cross, lahko MITAS, Dunlop, odvisno od ponudbe in seveda cene, lahko tudi katera druga znamka. Ce ima kdo kaj, bi prosil da mi sporoci na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha33 Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 Če komu kaj pomaga informacija: Za mojega gs-ja sem si omislil gume michelin anakee (prej dunlop trailmax). Prvi vtisi so zelo vredu. Problem je samo v tem, ker je tekalna površina (grba) zelo položna. Prej je bilo po drsanju z "štrndrom" po asfaltu še cca 5 mm do roba gume (tekalne površine), sedaj pa štender ne vidi več asfalta "lufta" pa ni več nič. Tako da ljubitelji globokih nagibov v ovinkih premislite .... (drugih pripomb nimam) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 Koliko so te pa stale anakee? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha33 Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 Obe skupaj cca 56k v Avtoval (brezplačna montaža) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktm Supermoto Objavljeno Maj 5, 2004 Deli Objavljeno Maj 5, 2004 (popravljeno) Zanimam me če ima kdo na SM -Bridgestone Bt -090r .In kakšne so izkušnje. LP :blink: Popravljeno Maj 5, 2004. Popravil Ktm Supermoto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Maj 6, 2004 Deli Objavljeno Maj 6, 2004 Lp. A ima kdo kaj izkusenj s tanovimi Dunlopkami D-607 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 En vprašane bi imu. Kolk po vašem mnenju gumo "pobira" na avtocesti. Ker pri hitrosti nad 200km/h vem da jo kr je. Kaj pa pri stalni hitrosti cca. 150-160 km/h. :hmm: :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 Eno vprašanje bi imel, na katerga si ne znam odgovort. Na motorju mam novo zadno gumo (cca. 300 km), pa mi pri stranskem kanalu zlo profil dol pobira - samo ne eni strani kanala. :wacko: To vem da se zgodi če iz ovinka vn zelo pospešuješ - jest pa ravno merkam to gumo pa ga iz ovinka vn nism nikol več odpru kot do 5000-6000 obratov. A mogoče delam kšno drugo napako da se to dogaja. :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 Ravno danes sem se vozil za kolegom, ki je imel na svojem novem Fazerju Bridgestone BT-020 gumo, potem pa brskam po forumu od Caponorda in vidim, da se jo da dobiti tudi v 19' (dimenzija sprednej gume za velike endure) ter da joe en model že ima gor in pravi, da je super. Brskam malo po netu naprej in vidim, da so pri Bridgestonu prav oglaševali, da je tole touring guma, ki je narejena tudi z mislijo na težje 600ccm + endure, na netu pa nikjer ne najdem, če se jo da dobiti v Sloveniji. Se komu kaj sanja, kje bi jo lahko dobil, pa če sploh majo tole dimenzijo pri nas. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 Se komu kaj sanja, kje bi jo lahko dobil, pa če sploh majo tole dimenzijo pri nas. resitev je taksna kot vedno: telefon v roke, pa uvoznika poklicat. lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 resitev je taksna kot vedno: telefon v roke, pa uvoznika poklicat. lp :) Sem mislil bolj Hotscho & Co. stil, se pravi kaj cenejša varianta, sam če ne pa tud B&F ok. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 Ravno danes sem se vozil za kolegom, ki je imel na svojem novem Fazerju Bridgestone BT-020 gumo, potem pa brskam po forumu od Caponorda in vidim, da se jo da dobiti tudi v 19' (dimenzija sprednej gume za velike endure) ter da joe en model že ima gor in pravi, da je super. Guma je nekoliko trša,zato naredijo z njo tudi 12.000km in več,zato je primerna za enduro motorje,se pa vidi,po ovinkih ,ko sprednje kolo nima dobrega oprijema-odrsava,bo potrebna menjava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 ja CURI kasn motor si pa to kupu da moraš že kr gume menjat :hmm: Avtar poglej, pa boš videl, kaj v Litiji mulci kupujejo, Fazerja seveda. :yea2: Velika večina Fazerjev je k nam prišla z bt-020 gumam (nekaj tudi z enimi Dunlop gumami) pa jih kar pohvalijo, no pa sem mislil, če kdo kaj pozna koga, ki se mu doma valajo v dimenziji 19'. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Rudib, ce pri nas ne bos dobil teh gum se ti splaca iti v Reifen Wadel v Celovec imajo vse kar hoces. Je pa dobro prej poklicat, da jih dobijo iz centralnega skladisca. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Zanimivo, maš kak naslov, kje je tale štacuna, sem nekaj na netu gledal pa nisem nič našel. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
theone5 Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 Sm začetnik v motociklizmu, vozim Hondo cbr 600 f, pa me zanima v kaj jo naj najbolj racionalno obujem, da bo kljub temu zadoščena dobra lega. :( Želel bi da guma dopušča tudi kakšne manjše napake, kajti sm začetnik pri polaganjih ovinkov. O:-) Posebaj me zanima katero gumo bi priporočali za sprednjo. Sm bil pri vulkanizerju pa ima sprednje Michelinke pa Dunlopke po isti ceni okoli 20k SIT. Baje so boljše Michelinke za tako ceno. Kaj pravite na to? :hmm: HVALA ZA MOREBITNO POMOČ! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 15, 2004 Deli Objavljeno Maj 15, 2004 Sm začetnik v motociklizmu, vozim Hondo cbr 600 f, pa me zanima v kaj jo naj najbolj racionalno obujem, da bo kljub temu zadoščena dobra lega. :( Želel bi da guma dopušča tudi kakšne manjše napake, kajti sm začetnik pri polaganjih ovinkov. O:-) :yea2: Sam imam že drugo sezono na svoji CBR-ki Danlupke, lani D207, letos D208, no prednja je še vedno 207. D208 se mi zdi boljša od 207, verjetno ker je mehkejša. 207 mi je zadaj zdržala skoraj 8000 km. Do zdaj brez pripomb upam, da bo tako tudi ostalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Maj 16, 2004 Deli Objavljeno Maj 16, 2004 Evo ti naslov Rudi: Reifen Wadel Volkermarket str. 182 Klagenfurt Tel.: 04 63/ 33 158, 33 159 Ko se pripeljes iz Slo smeri v Celovec in se zacne dvopasovnica je po enih parih kriziscih tabla za AC oz Metro, tam zavijes desno in potem skoz po tisti cesti (1-2 km) do naslednjega velikega krizisca kjer je spet odcep za AC in je na vogalu ta trgovina. Drugace se pa naslednjic, ko bos pri Maticu oglasi eno hiso naprej. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Maj 17, 2004 Deli Objavljeno Maj 17, 2004 Rudib drugace imajo pa te gume tudi pri nas pri Pneumatic B & F d.o.o. Dolenjska c. 138 Ljubljana Tel.: 01/45-87-210 Odpto imajo od 8-12 in 13-17 Sprednja stane: 27.000 sit Zadnja stane: 34.500 sit Je pa rekel, da jih je dobro prej poklicat predno prides, da jih pripelje iz skladisca v trgovino. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 Ej Vulcan res hvala za podatke, grem danes v Celovec, pa da visim, koliko stane. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Ena zelo dobra zadeva http://www.tl1000.com/pb_tires/sport_rider_sep_2001.htm BTW, BMK kaj bi vi izbrali za najboljšo, zato motrebitne ostroumne odgovore na naslavljajte name. LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Imel bi eno vprašanje. A bi blo dobr če bi na motor dal različne gume - spredej sm razmišljal o D208, za zadnjo gumo pa razmišljam med D252 in BT 020 predvsem iz razloga ker se mi sedaj D207 zadej čist preveč obrablja. Vozim pa dost hitro in zato sem mal skeptičen po trše gume spredaj. :unsure: Kakšna so vaša mnenja. Kako bi motor reagiral na "povsem" različne pnevmatike. :hmm: A zna bit kej problemov razen z policaji. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superblackbird Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Js sem kombiniral v smeri BT 020 zadi, BT 010 spredi. Rezultata pa ti še ne morem povedat, ker jih še nisem zmontiral. Moram prej Dunlopke znucat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se