Frips Objavljeno September 13, 2011 Deli Objavljeno September 13, 2011 Z SS gumo je on mislil Sportsmart, ne gumo ranga supersport. vseeno..... malakai in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sharko Objavljeno September 13, 2011 Deli Objavljeno September 13, 2011 A ni to mal nemogoče da sportsmart na racelandu pregreješ v 10 krogih? daneb in svobodnaptica01 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 13, 2011 Deli Objavljeno September 13, 2011 (popravljeno) A ti boš men rekel, da z FZ6 pregreješ SS gumo v 10 krogih racelanda? Ta vikend sva se s prijateljem vozila. Na K7 1000 je imel sportsmart.V petek sem ga uspel toliko navadit linij,da je uspel en krog odpeljati celo 54.9 kar se men vidi super cas za prvic.Vozila pa do 15krogov na izhod.V soboto pa je vec vozil po svoje in nizal case od 56-58s.Nazalost pa je imel na koncu ze prevec zaupanja vase-se bolj v gume.V 17 krogu pa sta mu spustili obe.Najprej zadnja nato se prednja...Odnesel jo je le mopi z praskami... Zanimivo,da smo potem zmerili temperaturu gum. Njegove med 53 in 55 stopinj. Moje GP 211 racer M zadnja 55stopinj.Prednja Gp D211gp M 55stopinj. Ni to malo malo?Je pa res,da sem vozil za njim in ga opazoval. @sharko nic nisi napisal v temi raceland... Popravljeno September 13, 2011. Popravil sesir daneb in gsx750f 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 13, 2011 Deli Objavljeno September 13, 2011 To je sicer za GP Racer in GP res premalo, da bi iztisnil vse iz njih, za Sportsmart je pa to pomoje optimalna delovna temperatura. Najbrž bi tvoje imele kakšno stopinjo več, če bi se peljal na hard. Je pa tako, da temperaturo gumam dviga predvsem hitrost. Na eni hitri stezi boš imel višje temperature kot na eni počasni, pa čeprav imaš skoz pospeševanje in bremzanje. Tako da meni se zdi taka temperatura za Raceland kar realna. Če uporabljaš grelce je velikokrat tako da na raznih Marofih pa Racelandih prideš v boks z bolj hladnimi gumami kot si šel gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno September 13, 2011 Deli Objavljeno September 13, 2011 (popravljeno) vseeno..... Res je Miha!! Mislil sem sport smart!! Sesir .. Kolk je bil pa sicer vroč dan tam?? Sam nisem meril temperature ampak guma rata pocasta! Če bi zapeljal na makedam in bi počakal da se ohladi bi verjetno mel gumo s fasado Frips!!! Če je zate vseeno je pač tako, noben te ne bo prepričal v kaj drugega! Sam zase vem, ti pa zase zato ne pametuj preveč. Mislim da samo pregreto gumo lahko tako pretirano obrabiš ker z nje letijo kar lrpi kosi gume. V petek dam gor GPRacer M Pa grem probat čez vikend Via Krhko Res je da grem s steze ko začutim izgubljanje oprijema gum, ker se ne mislim metat po tleh tako kot marsikateri. Pa sej ne vem...mi ni jasno... a ljudje nimajo filinga kdaj je treba nehat?? Po mojih sicer bolj skromnih izkušnjah večino padcev povzročijo neprimerne, stare ali pregrete gume. Danči!!Moja freza je čist originalna z blokado vred Predvidevam pa da si pa ti neki čist halooooooo! Če voziš po pisti Sport Smart in jih ne pregreješ te je pa po mojih izkušnjah že skor lahko sram!! Popravljeno September 13, 2011. Popravil Robertjur Kor13, P182, siks in 9 others 3 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 13, 2011 Deli Objavljeno September 13, 2011 Res je Miha!! Mislil sem sport smart!! Sesir .. Kolk je bil pa sicer vroč dan tam?? Sam nisem meril temperature ampak guma rata pocasta! Če bi zapeljal na makedam in bi počakal da se ohladi bi verjetno mel gumo s fasado ...jest se samo domov po makadamskem dovozu zapeljem, pa imam fasado na gumi! Frips!!! Če je zate vseeno je pač tako, noben te ne bo prepričal v kaj drugega! Sam zase vem, ti pa zase zato ne pametuj preveč. Mislim da samo pregreto gumo lahko tako pretirano obrabiš ker z nje letijo kar lrpi kosi gume. V petek dam gor GPRacer M Pa grem probat čez vikend Via Krhko ...tiste gumaste svaljke, ki jih imaš na robovih so ostanki gume tapravih rejserjev, ki se primejo na pnevmatike softičev, ker se premal hitro vrtijo, da bi jih dol odneslo Res je da grem s steze ko začutim izgubljanje oprijema gum, ker se ne mislim metat po tleh tako kot marsikateri. Pa sej ne vem...mi ni jasno... a ljudje nimajo filinga kdaj je treba nehat?? Po mojih sicer bolj skromnih izkušnjah večino padcev povzročijo neprimerne, stare ali pregrete gume. Po rejsilendu pri 40-80 na uro je lohk kontrolirat kake zdrse, ko kljukaš ovinke, da lahko dosežeš s kolenom do tal, če bi vozil hitro po idealni liniji, bi ti malo težje Danči!!Moja freza je čist originalna z blokado vred Predvidevam pa da si pa ti neki čist halooooooo! Če voziš po pisti Sport Smart in jih ne pregreješ te je pa po mojih izkušnjah že skor lahko sram!! Tvoja freza je žčisto o.k....sem probal zadnjič mal kolena pofrezat na Rakitno...... a menjaš?!? .) ...moram te mal spljuvat, da mi boš dal za ajskaffe pri jezeru... ...pa da na tvoj račun mal plusov pokasiram... Robertjur, Ervin93, roko in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava svobodnaptica01 Objavljeno September 13, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno September 13, 2011 Res je Miha!! Mislil sem sport smart!! Sesir .. Kolk je bil pa sicer vroč dan tam?? Sam nisem meril temperature ampak guma rata pocasta! Če bi zapeljal na makedam in bi počakal da se ohladi bi verjetno mel gumo s fasado Frips!!! Če je zate vseeno je pač tako, noben te ne bo prepričal v kaj drugega! Sam zase vem, ti pa zase zato ne pametuj preveč. Mislim da samo pregreto gumo lahko tako pretirano obrabiš ker z nje letijo kar lrpi kosi gume. V petek dam gor GPRacer M Pa grem probat čez vikend Via Krhko Res je da grem s steze ko začutim izgubljanje oprijema gum, ker se ne mislim metat po tleh tako kot marsikateri. Pa sej ne vem...mi ni jasno... a ljudje nimajo filinga kdaj je treba nehat?? Po mojih sicer bolj skromnih izkušnjah večino padcev povzročijo neprimerne, stare ali pregrete gume. Danči!!Moja freza je čist originalna z blokado vred Predvidevam pa da si pa ti neki čist halooooooo!Če voziš po pisti Sport Smart in jih ne pregreješ te je pa po mojih izkušnjah že skor lahko sram!! Mogoče bi lahko ti počasi nehal pametovati o stvareh, o katerih se ti očitno ne sanja. Ti lahko Rude ali kdo od takrat prisotnih pove, koliko hitro se je peljal s Horneto s Sportsmartkami na Marofu (in glej ga zlomka, jih ni pregrel), pa mislim, da ga še en lep čas ne boš ujel, tud če ti gume direkt iz Moto Gpja damo gor. Gumo pa pretirano obrabiš, če ji ji prevroče, ali če ji je prehladno, malo se pozabavaj z Davom Mossom, ti bo mogoče kaj bolj jasno. Razen, če si mislil kose gume, ki jo pobereš na pisti od drugih, ker ne pelješ pa dovolj hitro, da bi jo s svoje gume sčistil She, daneb, P182 in 13 others 13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno September 13, 2011 Deli Objavljeno September 13, 2011 Dobr stara no!!! Pametujem samo iz fazanovih izkušenj! Pobral sem gumo (tko kt minuse tukej) od tapravih dirkačev!? Mislem!?? A profil z novih gum je pa plima odnesla..al misliš de so še tam sam jih je zalil pa jih je treba na novo narezat?? Ne ne!! Bela tkaninca pravi da je spodi je sam še alu!! Mogoč so ble pa prehladne, ampak ko je že sonce tako nabijal v asfalt da je mel kakih 50 stopinj če ne več. Pa sej ne rečem da se ne da hitro temveč da ne gre dolgo Bom sporočil kaj bo z racerko na isti stezi. Samo... vreme pa ne bo več tako vroče!? svobodnaptica01, Sharko, ExB in 11 others 3 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Samorai Objavljeno September 14, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2011 Dobr stara no!!! Pametujem samo iz fazanovih izkušenj! Pobral sem gumo (tko kt minuse tukej) od tapravih dirkačev!? Mislem!?? A profil z novih gum je pa plima odnesla..al misliš de so še tam sam jih je zalil pa jih je treba na novo narezat?? Ne ne!! Bela tkaninca pravi da je spodi je sam še alu!! Mogoč so ble pa prehladne, ampak ko je že sonce tako nabijal v asfalt da je mel kakih 50 stopinj če ne več. Pa sej ne rečem da se ne da hitro temveč da ne gre dolgo Bom sporočil kaj bo z racerko na isti stezi. Samo... vreme pa ne bo več tako vroče!? Lol Robert ti pa si as. Z vsakim postom več mi dokažeš in potrdiš moje mnenje o tebi. Če si ti kdaj in kjerkoli pregrel SportSmartko dobiš za kavo pa še rogliček ti zraven kupim(čokolada ali marmelada ). :headbang: Zivnorc, siks, GKeko in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno September 14, 2011 Deli Objavljeno September 14, 2011 Dobr stara no!!! Pametujem samo iz fazanovih izkušenj! Bom samo to rekel, ker sem FZ6S vozil, da sploh ni treba veliko, da vse pluži po tleh in verjetno takrat izgubiš oprijem, ko ti vzame zadnji konec! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zajebant Objavljeno September 14, 2011 Deli Objavljeno September 14, 2011 Matr ko tole berem vidim,da ste sami drkači na temu forumu . djfelix, trebor in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno September 14, 2011 Deli Objavljeno September 14, 2011 (popravljeno) Bom samo to rekel, ker sem FZ6S vozil, da sploh ni treba veliko, da vse pluži po tleh in verjetno takrat izgubiš oprijem, ko ti vzame zadnji konec! Ma ne... nič mi ne vzame ampak samo zdrsava....najbolj se dogaja pri izstopu iz ovinka ko včasih tudi tačka malo popraska. Btw tačke so že kar krajše in že dolg nimajo distančnikov in .... več al manj se kumi še vid kje so bli he he! Freza je napram sportakom res nizka, ampak pri 192cm mi zelo veliko pomeni mal več lufta med zicom in stopalko. Ko vozim ss moped se pa zadnje čase ne morem znebit občutka da bom pri močnem zaviranju poletel čez šipo Zajebant!! Na motorjih so po moje samo dirkači in bivši dirkači Popravljeno September 14, 2011. Popravil Robertjur exclan, daneb, kaya in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax46 Objavljeno September 15, 2011 Deli Objavljeno September 15, 2011 Ma ne... nič mi ne vzame ampak samo zdrsava....najbolj se dogaja pri izstopu iz ovinka ko včasih tudi tačka malo popraska. Btw tačke so že kar krajše in že dolg nimajo distančnikov in .... več al manj se kumi še vid kje so bli he he! Freza je napram sportakom res nizka, ampak pri 192cm mi zelo veliko pomeni mal več lufta med zicom in stopalko. Ko vozim ss moped se pa zadnje čase ne morem znebit občutka da bom pri močnem zaviranju poletel čez šipo Zajebant!! Na motorjih so po moje samo dirkači in bivši dirkači Pa da ni slučajno RHonda sam nika zamenjal, po slogu pisanja sledeče, bi blo možno :naughty: siks in djfelix 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 15, 2011 Deli Objavljeno September 15, 2011 (popravljeno) Pa da ni slučajno RHonda sam nika zamenjal, po slogu pisanja sledeče, bi blo možno :naughty: ma ene 15 let preveč nov motor mimgrede..trenutno vozim Z8 interact..not bad..sicer TC kr dela..ampak vseen..not bad Popravljeno September 15, 2011. Popravil biker77 P182 in bentley 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 15, 2011 Deli Objavljeno September 15, 2011 Ko vozim ss moped se pa zadnje čase ne morem znebit občutka da bom pri močnem zaviranju poletel čez šipo ...to se na tvojem motorju NE MORE zgodit.... .....ker nima šipe.....:surrender: kewo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 15, 2011 Deli Objavljeno September 15, 2011 Pa da ni slučajno RHonda sam nika zamenjal, po slogu pisanja sledeče, bi blo možno :naughty: to sem jaz že nekaj časa potihem razmišljal....:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno September 15, 2011 Deli Objavljeno September 15, 2011 Pa da ni slučajno RHonda sam nika zamenjal, po slogu pisanja sledeče, bi blo možno :naughty: Ej stari kot vidiš ni to lih neki NIK!! Mona RHonda!!?? Nisem tak skrivač kot 99% "najhitrejših" zajcev tukej. Motor vozim cca 3 leta in ne menjam nobenih imen niti telefonskih številk. GKeko, tilingerossi, Ervin93 in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava zviki Objavljeno September 15, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2011 Zadnje 2 strani samo nabijanje raznoraznih prepotentnežev. Dajmo moderatorji malo spucat te bedastoče od komentarjev!! Prix, Urbii, exclan in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno September 15, 2011 Deli Objavljeno September 15, 2011 lih tolko, tudi roadsmartke grejo do roba brez problema (na hondi vfr) m@dness in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno September 15, 2011 Deli Objavljeno September 15, 2011 lih tolko, tudi roadsmartke grejo do roba brez problema (na hondi vfr) Hmmmm, in katere gume ne grejo do roba brez problemov? :evilgrin: daneb in Izek 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno September 15, 2011 Deli Objavljeno September 15, 2011 Hmmmm, in katere gume ne grejo do roba brez problemov? :evilgrin: vse ki so uničene daneb in m@dness 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 16, 2011 Deli Objavljeno September 16, 2011 Zaenkat mi ni noben SS na kart stezi ušu! Da ne multiciram vec postov.Kdaj prides kaj okoli? roko, daneb, siks in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 17, 2011 Deli Objavljeno September 17, 2011 Da ne multiciram vec postov.Kdaj prides kaj okoli? ...DONS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 17, 2011 Deli Objavljeno September 17, 2011 @robertjur: kolk pa ti kaj pumpas gume? Aja,ne pametujem...sem vozil z razlicnimi gumami in raceland in marof....tko da... Aja,pa raceland je treba znat vozit,ker je tolk tehnicna proga! Dokler nisem imel pravih linij,je tudi men zdrsvalo,po tem je pa to cudezno ponehalo,hmmm maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 17, 2011 Deli Objavljeno September 17, 2011 @robertjur: kolk pa ti kaj pumpas gume? Aja,ne pametujem...sem vozil z razlicnimi gumami in raceland in marof....tko da... Aja,pa raceland je treba znat vozit,ker je tolk tehnicna proga! Dokler nisem imel pravih linij,je tudi men zdrsvalo,po tem je pa to cudezno ponehalo,hmmm Smo se danes srecali in dva izhoda naredili skupi. Mogoce pa bo objavil v primerni temi kako sliko ali filmcek. Bilo je pa super.Stirje motorji in en kart! gsx750f in monika600 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se