biker77 Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 Sorry, prednja 120, ja ..... O.k. hvala za odgovor. Prejšnji lastnik motorja je imel spredaj 70, ki sem jo imel namen pustiti gor, sedaj pa sem se premislil in bom zamenjal obe, tako da bo vse po PS - torej višina 60. jest mislim da se bo 70 višina lepše peljala..vsaj tako je bilo na R6..no, odločitev je seveda tvoja sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 na R6 sem jaz probal višino 70 (tovarniško je 120/60/17), pa po mojem občutku moped ni šel tako lepo.. sem pa vse nastavitve vzmetenja pustil nespremenjene je res sranje s temi malenkost "posebnimi" dimenzijami, izbor gum se ful zmanjša.. oz. dobit se da sicer vse, samo tisto kaj bi ponavadi imel, je treba naročit in čakat v nedogleeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 na R6 sem jaz probal višino 70 (tovarniško je 120/60/17), pa po mojem občutku moped ni šel tako lepo.. sem pa vse nastavitve vzmetenja pustil nespremenjene je res sranje s temi malenkost "posebnimi" dimenzijami, izbor gum se ful zmanjša.. oz. dobit se da sicer vse, samo tisto kaj bi ponavadi imel, je treba naročit in čakat v nedogleeed spusti v vilcah za 5mm pa boš videl potem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bstulic Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 Kakšne so vaše izkušnje z rokom dostave naročenih pnevmatik pri Širniku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 Kakšne so vaše izkušnje z rokom dostave naročenih pnevmatik pri Širniku? ponavadi par dni..manj kot teden vedno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 naslednji dan, če ne naročiš prepozno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bstulic Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 Hm, naročil sem včeraj, status naročila na današnji dan je pa "odprto". O.k., počakam še do jutri, če ne pa pokličem. Upam da nisem zakompliciral, ko sem kot način plačila navedel predračun ? Pri gumah je bil rumen krogec, kar naj bi pomenilo zalogo.... Imate kakšen namig kam v Ljubljani oz. okolici na premontažo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 (popravljeno) ne vem kako je z naročilom preko spleta. jaz sem samo poklicala, povedala kaj želim, poslala sms s podatki in naslednji dan je bila guma pri meni. aja... je bila tudi rumena lučka Popravljeno Maj 30, 2013. Popravil rosse20 Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 Hm, naročil sem včeraj, status naročila na današnji dan je pa "odprto". O.k., počakam še do jutri, če ne pa pokličem. Upam da nisem zakompliciral, ko sem kot način plačila navedel predračun ? Pri gumah je bil rumen krogec, kar naj bi pomenilo zalogo.... Imate kakšen namig kam v Ljubljani oz. okolici na premontažo? pokliči pa preveri, pa je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bstulic Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 Sem poklical in pravilno predvideval, da jih je izbrano plačilo po predračunu malce "zaustavilo". Zdaj, ko smo način plačila spremenili v "ob prevzemu", bodo gume jutri tu. Dobr je .... ^_^ . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 Če koga zanima imam za prodat več rabljenih dirkalnih gum znamke Dunlop GP (D211, D212) in KR ter Michelin, tudi kakšna nova GP bi se našla,.. Več na ZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 Se priporočam za motorradov test pnevmatik če se bo komu dalo preslikat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Maj 30, 2013 Deli Objavljeno Maj 30, 2013 kupujem supercorso...SP ali SC? voznja po cesti ter tudi po pisti. zaenkrat sem kar zadovoljen z gp racer, ampak me vlece probat pirelli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alfie Objavljeno Maj 31, 2013 Deli Objavljeno Maj 31, 2013 Michelin pilot road 2 ali Bridgestone BT-023 za Yamaho FJR? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 31, 2013 Deli Objavljeno Maj 31, 2013 Michelin pilot road 2 ali Bridgestone BT-023 za Yamaho FJR? bridgestone T30 so naslednjica 023. Trenutno gulim 23 ker so bile poceni (240€ komplet). Držijo dobro, a vendar, prednja je pretrda in daje slabe povratne informacije (v primerjavi z S20 ali 16pro gumo), zadnja bo pa naredila kakih 6000, ker je precej vožnje v dvoje in precej navijanja iz ovinkov in jo kar dobro radira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 31, 2013 Deli Objavljeno Maj 31, 2013 bridgestone T30 so naslednjica 023. Trenutno gulim 23 ker so bile poceni (240€ komplet). Držijo dobro, a vendar, prednja je pretrda in daje slabe povratne informacije (v primerjavi z S20 ali 16pro gumo), zadnja bo pa naredila kakih 6000, ker je precej vožnje v dvoje in precej navijanja iz ovinkov in jo kar dobro radira. ti ga zgleda kr doro mažeš.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 3, 2013 Deli Objavljeno Junij 3, 2013 Evo najbolj sveži primerjalni test Sport Touring gum letnik 2013 (vse novosti vključene) Če na kratko povzamem test od Motorrad: 1. Pirelli Angel GT2. Metzeler Roadtec Z8 Interact2. Bridgestone T304. Continental Road Attack 24. Dunlop Roadsmart 24. Michelin Pilot Road 3 Še povezava: http://motorsportsnewswire.wordpress.com/2013/05/29/motorrad-declares-pirelli-angel-gt-the-best-sport-touring-tyre-529131/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 3, 2013 Deli Objavljeno Junij 3, 2013 Imaš še kej za big enduro/cestni program? BelaStrela 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Junij 3, 2013 Deli Objavljeno Junij 3, 2013 kupujem supercorso...SP ali SC? voznja po cesti ter tudi po pisti. zaenkrat sem kar zadovoljen z gp racer, ampak me vlece probat pirelli. SC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 8, 2013 Deli Objavljeno Junij 8, 2013 A je že kdo probu Sava Sport Force? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izek Objavljeno Junij 9, 2013 Deli Objavljeno Junij 9, 2013 Bom kar vprašal, ker trenutno nimam časa iskati informacije in upam, da mi lahko kdo od vas pomaga.. (bi moral naročiti do konca tedna) Zaenkrat imam zadnjo gumo Pirelli Dragon Supercorsa Pro Sc2, pa me zanima, če so Pirelli Diabolo Supercorsa iste po materialu in trdoti, ali je to drug rang gume? Ali bi bilo bolje vzeti GP Racer D211 E ? Je bolj vzdržljiva po sredini?.. Naročil bi pa pri Širnku, razen, če mogoče še kdo pozna kakšno bolj ugodno ponudbo. Najlepša hvala in lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jokl66 Objavljeno Junij 9, 2013 Deli Objavljeno Junij 9, 2013 Na kakem motorju si jih imel ? [Conti RA2] Na Hornet 900. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erciona Objavljeno Junij 10, 2013 Deli Objavljeno Junij 10, 2013 A je že kdo probu Sava Sport Force? Tudi mene to zanima... KOlebam med sport attack 2 in savinimi... Kakršna koli informacija dobrodošla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Junij 11, 2013 Deli Objavljeno Junij 11, 2013 Jst sm jih dons nabavu, ta teden grejo najbrž gor pa potem poročam. Mislm da velike razlike od sportsmartk nebi smelo bit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Junij 11, 2013 Deli Objavljeno Junij 11, 2013 Jst sm jih dons nabavu, ta teden grejo najbrž gor pa potem poročam. Mislm da velike razlike od sportsmartk nebi smelo bit. Cena, dimenzije, lokacija nakupa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se