logarr Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 Snecer, da ne govoriš ti nekaj kar tja v tri krasne?? No zdej si še boratta poklical v temo, me zanima kaj skupaj pametnega spesnita
DAMI34 Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 (popravljeno) Tako sedi zato, ker ji sicer pri takšnih nagibih rit preveč drsi iz sedeža, zato se presede na stransko plastiko v tak položaj, da ne pade z motorja. Ko boš enkrat doživel kako zgleda sedet odzadaj pri takem nagibu, se ne boš več tako smejal Js punco občudujem že sploh da ostane na motorju. Pri takšnih nagibih kot so na teh dveh slikah sedi tudi moja tako, ko pa greva po kolenu ji v takšnem položaju preveč drsi rit dol iz sedeža, zato razmišljam o tejle ali pa kakšni podobni zadevi: http://www.ebay.com/itm/310793640055?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Sicer pa smo že malo sj je vse vredu in prav, tut lepo pelješ, edin zanjo (in posledično zate) ni ravno zdravo, če ji drsi, oziroma če se premika v ovinku, sploh pa v kontra smeri. Zaradi nenadnega giba lahko zelo hitro zgubita ravnotežje. In če smo že v temi o gumah, pol manj bi rabil nagiba (in s tem bi bila tudi večja hitrost) v kolikor bi sopotnik sedel v isti smeri kot gre ovinek. Jaz osebno prakticiram, kadar greva z mojo bolj na hard (brez kufra seveda), da se z eno roko upre v rezervoar, z drugo pa se drži zadaj, oziroma me objame okrog pasu, potem pa samo glavo premika v smeri ovinka. Popravljeno November 14, 2013. Popravil DAMI34 cikadina, Zivnorc in speedfighttuning 3
DAMI34 Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 Za solski primer je po moji oceni prevec ob polni crti ali celo preko. Bo Borutt povedal. učala si spucej cikadina 1
TakeALookAround Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 Ok speedfighttuning, me bos instruiral kako gre to.... Js itak ne peljem po kolenu, k ne znam.
speedfighttuning Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 Ok speedfighttuning, me bos instruiral kako gre to.... Js itak ne peljem po kolenu, k ne znam. Eno je sedet na motorju ko se sam pelješ po kolenu, drugo je pa sedet NA ZADNJEM SEDEŽU ko nekdo drug pelje po kolenu. Sem prepričan da še nihče ni vozu po kolenu s tabo na zadnjem sedežu, ker če bi, bi vedu da pri takem nagibu rit precej drsi dol iz sedeža, vsaj pri nekaterih motorjih.
Žan96 Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 Tako sedi zato, ker ji sicer pri takšnih nagibih rit preveč drsi iz sedeža, zato se presede na stransko plastiko v tak položaj, da ne pade z motorja. Ko boš enkrat doživel kako zgleda sedet odzadaj pri takem nagibu, se ne boš več tako smejal Js punco občudujem že sploh da ostane na motorju. Pri takšnih nagibih kot so na teh dveh slikah sedi tudi moja tako, ko pa greva po kolenu ji v takšnem položaju preveč drsi rit dol iz sedeža, zato razmišljam o tejle ali pa kakšni podobni zadevi: http://www.ebay.com/itm/310793640055?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Sicer pa smo že malo Tole je pa univerzalna rešitev DAMI34, pik1, trebor in 3 others 6
motozajebant Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 20131008_143902.jpg Ps.: Zadnja slika je slikana na ridah s kalkulatorjem, zato je slabše kvalitete. Speedfighttuning, s kalkulatorjem bi bila boljša slika... Da ni to z daljincem za TV slikano? TakeALookAround 1
motozajebant Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 Tako sedi zato, ker ji sicer pri takšnih nagibih rit preveč drsi iz sedeža, zato se presede na stransko plastiko v tak položaj, da ne pade z motorja. Ko boš enkrat doživel kako zgleda sedet odzadaj pri takem nagibu, se ne boš več tako smejal Js punco občudujem že sploh da ostane na motorju. Pri takšnih nagibih kot so na teh dveh slikah sedi tudi moja tako, ko pa greva po kolenu ji v takšnem položaju preveč drsi rit dol iz sedeža, zato razmišljam o tejle ali pa kakšni podobni zadevi: http://www.ebay.com/itm/310793640055?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Sicer pa smo že malo Jahača kupi in ga vzadi namontiraj ps. dobro se vozita :yes:
speedfighttuning Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 (popravljeno) Tole je pa univerzalna rešitev S tem lahko ti svojo na motor prvežeš, če tista tvoja 4-T 125 ccm kosilnica sploh gre dovolj da bi lahko kolenčkal z njo odzadej, sicer problemov z drsenjem iz sedeža ne bo imela... Rešitev za mojo je pa na linku na koncu teksta ki si ga odebelil... Speedfighttuning, s kalkulatorjem bi bila boljša slika... Da ni to z daljincem za TV slikano? Nevem, možno... Sem vozu in nisem mel časa gledat s čim so slikali... Jahača kupi in ga vzadi namontiraj ps. dobro se vozita :yes: Sem že prilepu link kaj bom kupu, vseeno hvala za nasvet... Popravljeno November 14, 2013. Popravil speedfighttuning
motozajebant Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 S tem lahko ti svojo na motor prvežeš, če tista tvoja 4-T 125 ccm kosilnica sploh gre dovolj da bi lahko kolenčkal z njo odzadej, sicer problemov z drsenjem iz sedeža ne bo imela... Rešitev za mojo je pa na linku na koncu teksta ki si ga odebelil... Nevem, možno... Sem že prilepu link kaj bom kupu, vseeno hvala za nasvet... ne jezi se TakeALookAround 1
TakeALookAround Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 (popravljeno) A si nor, da se js s kom pelm, k gre po kolenu???? Pol pa..... Pa zihr se nebi tko drzu k pr biologiji..... Popravljeno November 14, 2013. Popravil DIN
thumper Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 kako bi jaz vas posedel na enga clasica ..pa da vas vidim ... enmu dobrmu sm ga dal enkrat pelat na ridah..tadrug ovink je bil na tački ki je jaz še v mislih nisem pipnil ... pa je bilo več štrajfna kt pa zadnjič ko smo se mal okol peljali - je bil gasperx zraven če bo kaj bral ...pa še ni bilo do tačke ...tako da je vse skupaj kar zelo relativno v teh pogovorih... btw...poznam kar nekaj motoristov ki nimajo - po vaše pussy štrajfnou / po moje pa safety štrajfnou - in ki sedaj nimajo tudi česa drugega ...sploh meniskusov pa gležnjev pa enako dolgih nog in rok pa cele lobanje ..pa to... aja majo pa malinovc... pa srečno vožnjo vsem.. nofla 1
speedfighttuning Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 A si nor, da se js s kom pelm, k gre po kolenu???? Pol pa..... Pa zihr se nebi tko drzu k pr biologiji..... Dokler nimaš jajc probat ne pametuj kako bi se držu, ko boš probal se pa le oglasi TakeALookAround 1
205T16 Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 speedfighttuning moja tačka ma še vedno uni drsnik spodej...in ga bo tud še mela...in guma bo romala z dobrim robom v smeti:) Sprednje vilice bom pa verjetno poštimal:)
goggy99 Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 Sixpacka unmu k mi zrihta Bridgestone Battlax R10 120+180-17 za 250eur nove..letošnji letnik.....no dejmo dejmo rabm te gume
Žan96 Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 S tem lahko ti svojo na motor prvežeš, če tista tvoja 4-T 125 ccm kosilnica sploh gre dovolj da bi lahko kolenčkal z njo odzadej, sicer problemov z drsenjem iz sedeža ne bo imela... Rešitev za mojo je pa na linku na koncu teksta ki si ga odebelil... Lahko pa prideš do mene in pogledaš spodnji del tačke in prednjo gumo. Morm priznat, zadna je tok neumno konstruirana da ni po bogu da pridem do roba. Pa še ledr kombinezona nimam da bi lahko po kolenu drgnu... Priznam pa, da je tvoja sopotnica zelo pogumna da se pelje s takim naklonom v ovink. (pa ne usga preveč resno jemat, pa osebno...) TakeALookAround 1
Popularna objava Demon Objavljeno November 15, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 15, 2013 HAHAHAHAHA, katerokoli temo odprem, povsod je fajt KDO IMA VEČJEGA QRCA! siks, TOMCAT, maus in 9 others 12
maus Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 itak js zmagam TakeALookAround, pik1, Zivnorc in 3 others 6
NinjaRider04 Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 (popravljeno) Eno je sedet na motorju ko se sam pelješ po kolenu, drugo je pa sedet NA ZADNJEM SEDEŽU ko nekdo drug pelje po kolenu. Sem prepričan da še nihče ni vozu po kolenu s tabo na zadnjem sedežu, ker če bi, bi vedu da pri takem nagibu rit precej drsi dol iz sedeža, vsaj pri nekaterih motorjih. Eno je sedet na motorju ko se sam pelješ po kolenu, drugo je pa sedet NA ZADNJEM SEDEŽU ko nekdo drug pelje po kolenu. Sem prepričan da še nihče ni vozu po kolenu s tabo na zadnjem sedežu, ker če bi, bi vedu da pri takem nagibu rit precej drsi dol iz sedeža, vsaj pri nekaterih motorjih. saj gre to vse..sam moraš pazljiv bit..tud jaz ko mam svojo zgoraj se isto peljem v ovinkih..al najbolj jebeno pa je to ko prideš na oljni madež in te tko faking strese da gre glih za glih da ne padeš..al prek roba pa je vseeno Popravljeno November 15, 2013. Popravil NinjaRider04
Frips Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 :rtfm: moderatorji?!? Zivnorc 1
Cartman Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 :rtfm: moderatorji?!? Pametnejši odneha. Frips in thumper 2
siks Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 HAHAHAHAHA, katerokoli temo odprem, povsod je fajt KDO IMA VEČJEGA QRCA! pi.da samo to se še dogaja.... aja, verjetno zato, ker se ne vozijo z motorji več ampak strnjujejo vtise iz svojih voženj... Demon 1
motozajebant Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 In majstri, katere gume moram zdej kupit da bom lahk kolenčku in z vami meril qurca, tako kot pravi Demon? Demon 1
norc 16 Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 Dokler nimaš jajc probat ne pametuj kako bi se držu, ko boš probal se pa le oglasi Sem imel enkrat možnost sedet odzadaj na cbr600rr kjer je voznik bil na kolenu in priznam da ni isti filing kot pa na sprednjem sedežu Prav tako nimam več pretirane želje po ponavljanju le tega Zivnorc in speedfighttuning 2
Demon Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 In majstri, katere gume moram zdej kupit da bom lahk kolenčku in z vami meril qurca, tako kot pravi Demon? VSAJ Pirelli Diablo Supercorsa, spredaj SC1, zadaj SC2! :grim Zivnorc in motozajebant 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se