NX650 Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 drsi da, na 98 konjičih, na KTM 1050, pač je bolj trda guma in posledično nima istega gripa ali filinga kot jo imaš na mehkejših. Sem se peljal in je res podoben občutek kot bi vozil Roadsmart2, ali BT23 (ST segment) Zamešal sem prej, sem mislil da jih ima na ktm 1190 (glede konjičev), meni osebno je precej boljša od teh dveh ki si jih navedel, roadsmart2 je na gladkem asvaltu zelo nesigurna in meni osebno guma ki je nebi več imel, bt 023 pa dokler se ne ogreje drsi vse prednja in zadnja. Pri next pa kolikor tule vlečem neke zaključke igra bistveno vlogo teža motocikla, počel sem z njo marsikaj kar ni dobro za zdravje pa drži, razen zalivke in neravnine. Ne bi je ravno v isti kos z NEXT Ali TA. Guma je hibrid ... 70/30 med cestno in enduro gumo, docim sta NEXT in TA 90/10 skoraj cisto cestni gumi. Pomeni ima na asvaltu next boljši grip? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 (popravljeno) Zamešal sem prej, sem mislil da jih ima na ktm 1190 (glede konjičev), meni osebno je precej boljša od teh dveh ki si jih navedel, roadsmart2 je na gladkem asvaltu zelo nesigurna in meni osebno guma ki je nebi več imel, bt 023 pa dokler se ne ogreje drsi vse prednja in zadnja. Pri next pa kolikor tule vlečem neke zaključke igra bistveno vlogo teža motocikla, počel sem z njo marsikaj kar ni dobro za zdravje pa drži, razen zalivke in neravnine. Pomeni ima na asvaltu next boljši grip? sej Kmetu tut drži, sam ne tak kot bi on hotu podobno se je meni obnašala T30 ali bt23 , dejansko nisi prišel vn iz ovinka tam, kjer bi rad prišel ampak mal bolj ven, Kmet pa še hitro prelaga in posledično potem malce oddrsi. (v 90% pišem za prvo gumo) Popravljeno September 16, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 sej Kmetu tut drži, sam ne tak kot bi on hotu podobno se je meni obnašala T30 ali bt23 , dejansko nisi prišel vn iz ovinka tam, kjer bi rad prišel ampak mal bolj ven, Kmet pa še hitro prelaga in posledično potem malce oddrsi. (v 90% pišem za prvo gumo) Sej nekak te razumem nisem nikol z vama vozil da bi točno vedel stil mislim da se na vsakem motorju ne obnaša identično glede vožnje kolk imam predstavo ko sem z builderjem malo debatiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 Sej nekak te razumem nisem nikol z vama vozil da bi točno vedel stil mislim da se na vsakem motorju ne obnaša identično glede vožnje kolk imam predstavo ko sem z builderjem malo debatiral Glej, moje mnenje je simpl, če se fajn počutiš na gumi jo vozi, pa neglede kdo kaj napiše, četudi voziš Maxiss al pa Barum builder, NX650, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 (popravljeno) Glej, moje mnenje je simpl, če se fajn počutiš na gumi jo vozi, pa neglede kdo kaj napiše, četudi voziš Maxiss al pa Barum mel na enem motorju Maxiss, sm se fajn pelu dumu po nakupu motorja, super guma, dokler doma nisem videl, da so Maxiss, fak, pol se pa ni več tko pelala Vse je v glavi, ampak res vse Popravljeno September 16, 2015. Popravil builder Scarlett, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 (popravljeno) mel na enem motorju Maxiss, sm se fajn pelu dumu po nakupu motorja, super guma, dokler doma nisem videl, da so Maxiss, fak, pol se pa ni več tko pelala Vse je v glavi, ampak res vse (amapk če je kej tut v denarnci, pa spljoh ne škodi) Pr men je blo pa nasprotno, sm se vozu, pa je drsela ko svina na hladnih belih črtah, pol sm pa vidu da je Maxiss. Pol sm se pa izogibal vsemu kar je belo Popravljeno September 16, 2015. Popravil DAMI34 builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 Pr men je blo pa nasprotno, sm se vozu, pa je drsela ko svina na hladnih belih črtah, pol sm pa vidu da je Maxiss. Pol sm se pa izogibal vsemu kar je belo tu pa tam paše na kako črtico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 Kdo v ljubljani bi mi zamenjal gume ko mu jih pripeljem,mi lahko svetujete,moj serviser ima preveč dela z KTM-ji..... Dobri so.:) VulkanizerstvoDušan Pestator s.p.Zevnikova ulica 21133 Ljubljana Tel.: 01 512 44 62GSM: 041 717 627 http://pestator.si/ matija1234 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 Na r1 mam dunlop sportsmart2 pa me zanima zakaj mi v ostrih ovinkih ko je motor precej nagnjen,odnasa zadnjo gumo..vsaj feeling je tak.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 Na r1 mam dunlop sportsmart2 pa me zanima zakaj mi v ostrih ovinkih ko je motor precej nagnjen,odnasa zadnjo gumo..vsaj feeling je tak.. nevem a se hecaš al ti to resno? R1 v močnem nagibu odnaša zadnjo gumo haha Če se ne hecaš te bi pa najprej vprašal ali se to dogaja v levih in v desnih ovinkih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 Na r1 mam dunlop sportsmart2 pa me zanima zakaj mi v ostrih ovinkih ko je motor precej nagnjen,odnasa zadnjo gumo..vsaj feeling je tak.. nevem a se hecaš al ti to resno? R1 v močnem nagibu odnaša zadnjo gumo haha Če se ne hecaš te bi pa najprej vprašal ali se to dogaja v levih in v desnih ovinkih Na r1 mam dunlop sportsmart2 pa me zanima zakaj mi v ostrih ovinkih ko je motor precej nagnjen,odnasa zadnjo gumo..vsaj feeling je tak.. nevem a se hecaš al ti to resno? R1 v močnem nagibu odnaša zadnjo gumo haha Če se ne hecaš te bi pa najprej vprašal ali se to dogaja v levih in v desnih ovinkih sem prcakval tak odgovor..ne vem zakva je treba cloveka tkoj napast..lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 ne sam res nisem bil zih a je hec al ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 Js na ninji mam tudi tak obcutek,in pol se neko cudno crno crto iz ovinka spusca ? XD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 ne sam res nisem bil zih a je hec al ni In zakaj bi blo to tako nemogoce??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 Js na ninji mam tudi tak obcutek,in pol se neko cudno crno crto iz ovinka spusca ? XD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 ...sicer nisem vozil Sport Smart 2 ...ampak na Sport Smart mi je nekajkrat nepričakovano zdrsnila prednja. Ima pa Dunlop "navado" delat gume, ki so skoraj za 1 cm širše od nazivne mere ( vsaj GP Racer je tak...) in zna biti, da imaš tak občutek, da zaradi tiste razlike čutiš, da se zadnji konec pelje bolj na okoli. A to imaš novo gumo? ... če ja... potem se moraš nanjo verjetno samo navaditi.. pa bo ta občutek minil.. :D DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 Na r1 mam dunlop sportsmart2 pa me zanima zakaj mi v ostrih ovinkih ko je motor precej nagnjen,odnasa zadnjo gumo..vsaj feeling je tak.. Jaz sem imel sportsmart na r1, na zaprtih se mi je enako dogajalo, zadnja je širila ovinek... Tudi v kakem malo bolj odprtem v tretji prestavi se je dogajalo enako..( to ni bil samo občutek kot da drsi ampak je dejansko drsela zadnja) občutek sem imel kot da ima premalo trakcije guma ko začneš odpirat plin v glavnem niso mi bile všeč. Ko sem dal gor pilot power je bilo veliko bolje, čeprav je še vedno znala drset.. mogoče je na r1 kak problem na zadnjem koncu da guma toliko drsi nimam pojma.. kater letnik je tvoja? jaz jo začnem zelo hitro odpirat v ovinku in mi zna drset kdaj malo.. mogoče imaš ti enak problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 js sem bil s sportsmart1 občutno bolj zadovoljen kot s pilot power (prve generacije tudi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 Test gum, ce koga zanima :-) lahko nalepiš še 1x to?? sem hotel pogledat pa je nekam izginilo po prenovi :) hvala, se oddolžim :) builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 No a vidta WAKASAKI in CIKO86,da je mozno...ZIVNORC in NX650 hvala za prijazen odgovor..motor je letnik 2003 guma pa november 2014.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 No a vidta WAKASAKI in CIKO86,da je mozno...ZIVNORC in NX650 hvala za prijazen odgovor..motor je letnik 2003 guma pa november 2014.. moja je bila tudi 2003... navadit se je treba da drsi ko odpiraš.. builder in Andro Asgaard 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 No a vidta WAKASAKI in CIKO86,da je mozno...ZIVNORC in NX650 hvala za prijazen odgovor..motor je letnik 2003 guma pa november 2014.. moja je bila tudi 2003... navadit se je treba da drsi ko odpiraš.. No a vidta WAKASAKI in CIKO86,da je mozno...ZIVNORC in NX650 hvala za prijazen odgovor..motor je letnik 2003 guma pa november 2014.. moja je bila tudi 2003... navadit se je treba da drsi ko odpiraš.. Najbrz res..hvala;-):-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 Sej js sem po pravici povedal da mi mitas na vikiju pri odpiranju gasa v dokaj globokem nagibu drsi,in spusca crto.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 Test gum, ce koga zanima :-) lahko nalepiš še 1x to?? sem hotel pogledat pa je nekam izginilo po prenovi :) hvala, se oddolžim :) Test gum, ce koga zanima :-) lahko nalepiš še 1x to?? sem hotel pogledat pa je nekam izginilo po prenovi :) hvala, se oddolžim :) Test gum, ce koga zanima :-) lahko nalepiš še 1x to?? sem hotel pogledat pa je nekam izginilo po prenovi :) hvala, se oddolžim :) maš na mms al pa prid na pir, dobiš revijo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno September 18, 2015 Deli Objavljeno September 18, 2015 Sej js sem po pravici povedal da mi mitas na vikiju pri odpiranju gasa v dokaj globokem nagibu drsi,in spusca crto.. A res ne me jebat ! hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se