Rocky Objavljeno September 25, 2015 Deli Objavljeno September 25, 2015 Skala..., koliko km narediš maximalno s Mitaskami na tvojem RT-ju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno September 25, 2015 Deli Objavljeno September 25, 2015 živnorc..pozabu si še eno kupit za na šajtrgo,je tud bol žalostna Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 26, 2015 Deli Objavljeno September 26, 2015 mam težave z iskalnikom, tko da sori če je že pisano. kake izkušnje mate z pirelli angel gt.Oprijem v vročem in hladnem, kako prenašajo dinamično vožnjo,...?V mokrem verjamem, da so suverene.. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 26, 2015 Deli Objavljeno September 26, 2015 (popravljeno) mam težave z iskalnikom, tko da sori če je že pisano. kake izkušnje mate z pirelli angel gt.Oprijem v vročem in hladnem, kako prenašajo dinamično vožnjo,...?V mokrem verjamem, da so suverene.. Hvala Oprijem je dober (neglede na letni čas), bi si pa želel boljše boke (na zadnji) in manj kanalov (men so kanali pri vožnji v nagibu kar moteči), men ni bila preveč všeč, pač guma podobna ST gumam, trda, slabše povratne informacije, drugače ji pa nič ne očitam. Nobenih zdrsov, nobenih problemov, v mokrem pa zaživi. Solidna kilometrina, več kot T30 in manj kot roadsmart Popravljeno September 26, 2015. Popravil DAMI34 Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brancisv Objavljeno September 27, 2015 Deli Objavljeno September 27, 2015 ce koga zanima prodam gume dunlop roadsmart 2 180 55 17 in 120 70 17 vozene okoli 1000 km, se 80-90% profila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 27, 2015 Deli Objavljeno September 27, 2015 Oprijem je dober (neglede na letni čas), bi si pa želel boljše boke (na zadnji) in manj kanalov (men so kanali pri vožnji v nagibu kar moteči), men ni bila preveč všeč, pač guma podobna ST gumam, trda, slabše povratne informacije, drugače ji pa nič ne očitam. Nobenih zdrsov, nobenih problemov, v mokrem pa zaživi. Solidna kilometrina, več kot T30 in manj kot roadsmart ma kaj palamudim contija je zmanjkalo, mitas bom gor nataknu itak me matra kako se pelje pa bo....? Hvala za odgovor vseeno. DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno September 27, 2015 Deli Objavljeno September 27, 2015 ma kaj palamudim contija je zmanjkalo, mitas bom gor nataknu itak me matra kako se pelje pa bo....? Hvala za odgovor vseeno. Ja kuga pa ti sam probi, a je ni mel Tone gor pa je bil tud zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 28, 2015 Deli Objavljeno September 28, 2015 Ja kuga pa ti sam probi, a je ni mel Tone gor pa je bil tud zadovoljen. mel mel maš prav. Me matra že ajoj cajta, ker berem da je to za imet. Nč gremo v šhoping, Pa poročam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 28, 2015 Deli Objavljeno September 28, 2015 ce koga zanima prodam gume dunlop roadsmart 2 180 55 17 in 120 70 17 vozene okoli 1000 km, se 80-90% profila Maš ZS !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno September 29, 2015 Deli Objavljeno September 29, 2015 Pa so nove gumce pri pacjentu. Hvala sanjin-mixon za hitro in dobro menjavo. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 29, 2015 Deli Objavljeno September 29, 2015 ... k so tolk čudne pa zanč... jih bom uporabil kot pomožna stranska kolesa, da se bo dalo vsaj naravnost peljat.... Ma sam ti glej tebe, kaka stojala imaš. Da te ni sram. Zivnorc in Pips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno September 29, 2015 Deli Objavljeno September 29, 2015 Ma sam ti glej tebe, kaka stojala imaš. Da te ni sram. Jah lej. Pr norcu se prah gor nabere,ker ga tko malkrat uporab. Ducati pa itak skos na stojalu k je treba kšn nov šrauf not dat igorkr in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 29, 2015 Deli Objavljeno September 29, 2015 Jah lej. Pr norcu se prah gor nabere,ker ga tko malkrat uporab. Ducati pa itak skos na stojalu k je treba kšn nov šrauf not dat Nevem no , sliki govorista drugače Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 30, 2015 Deli Objavljeno September 30, 2015 ... jest sem svoj štender dobu v dar od Ducatista... ker se mu je DUCATI čisto razpadu, pa ni imel kaj več dajat na štender.... olje je pa ostalo... to pa res.... nisem ga očistil, da ne bi zarjavelo, ker ga toliko malo uporabljam. ... sicer pa ... a nimajo Ducatiji samo pol nihajke... ko jo je pol izgubil ...aja.. na sliki je za prednje kolo.... ... zato ni olja gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 30, 2015 Deli Objavljeno September 30, 2015 Hajo grebator zanima me, kašn tržni delež ima mitaska v sloveniji. Pustmo forum, kjer je ena objava ponovlena 300×, tud na cesti/parkplacih jih vidim zmer več. za 180/55-17&120/70-17 bo kmalu začel ukrepat varuh konkurence hehe. fajn bi blo da se konkurenca na njih spravi s cenami, če ne, se bodo gladko podražili DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 30, 2015 Deli Objavljeno September 30, 2015 (popravljeno) Ja kuga pa ti sam probi, a je ni mel Tone gor pa je bil tud zadovoljen. ejga dej kšno sliko napopi,da vidm kva ti je ostal od contijaostalo A s jo spet ušilu ta prvo mislim, zadna pa še ga jurja dva...... Nemorš vrjet mi je lih pol prve ostal zdele k je zadnja šla po gobe Do tega seta mi je prvo uničil po bokih zadnja pa skoraj kpl fd in sm pol menjal skoraj vsakič obe. Je mel pa conti letos vpoklic in mam letos ta svežo gor.Je možno, da so kej spremenilpri prednji? To dol pa sportattack2 gor. Bemti ,mitas pa spomlad Roadattack2 pa mislim,da nebom več montiral,no ja morda EVO.. Popravljeno September 30, 2015. Popravil Wakasaki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 Moram pohvalit Dunlop Trailsmart, prejšnji tedn bila debata Stestirano v suhem, v dežju dam jim kapo dol. Drži super in vliva zaupanje ter je precizna, odzivna.. v glavnem zadovoljen, Tista natolcevanja kao tisti, oni reko da ni ok ne držijo niti malo Res pa da sma bla skoz dva gor, šlo je pa tud na izpadanje vmes builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 ...Tista natolcevanja kao tisti, oni reko da ni ok ne držijo niti malo Vzdržljivost (kilometrina) ji je edini problem, drugače dobra guma. NX650 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 Mitas čisto sveže, zunaj 16 ° Celzija in držijo kot pribite do tačke Tlak sem dal 2,3 spredaj ter 2,7 bar zadaj kot mi je svetoval vulkanizer, proti Dunlop D222 guma pade dosti lepše sama v ovinek ter zelo hitro se prelaga motor iz ene strani na drugo. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 Mitas čisto sveže, zunaj 16 ° Celzija in držijo kot pribite do tačke Tlak sem dal 2,3 spredaj ter 2,7 bar zadaj kot mi je svetoval vulkanizer, proti Dunlop D222 guma pade dosti lepše sama v ovinek ter zelo hitro se prelaga motor iz ene strani na drugo. Predlagam, da tlak povečaš na 2,5 in 2,9, vsaj iz mojih iskušenj guma zdrži več km, če ma višji tlak, sploh Mitas, ki se hitro malce raztegne in tlak posledično pade. builder, NX650 in jany 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 Vzdržljivost (kilometrina) ji je edini problem, drugače dobra guma. To povem iz prve roke najverjetneje drugo leto koliko bo šla zaenkrat ima 1500 za sabo, ne vem še nič glede obrabe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 Predlagam, da tlak povečaš na 2,5 in 2,9, vsaj iz mojih iskušenj guma zdrži več km, če ma višji tlak, sploh Mitas, ki se hitro malce raztegne in tlak posledično pade. Bom probal, vulkanizer mi je svetoval nasplošno da ko je bolj hladno da spustim za 0,2 bara pritiska ven. Bom probal tudi z 2,5 in 2,9. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 (popravljeno) ... če imaš recimo , ko je vroče... napumpano gumo na 2,5 bar... in se drastično shladi v nekaj dneh... ti tlak pade za kako desetinko, dve... torej moraš dopumpati... ...in obratno... sevede... o tem je že bilo govora. Večkrat. Sicer pa je najbolje, da vsaj na vsake dva tedna kontroliraš tlak... pa se nimaš za kaj sekirati. To, da Mitas spušča, ko je nova.. . .... nikad čuo. ...oz. še bolj nikad čuo... da se stegne. A pa veste za koliko se mora pnevmatika stegnit, da se tlak zmanjša za recimo 0,2 bar? Popravljeno Oktober 1, 2015. Popravil Zivnorc jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 (popravljeno) To, da Mitas spušča, ko je nova.. . .... nikad čuo. ...oz. še bolj nikad čuo... da se stegne. A pa veste za koliko se mora pnevmatika stegnit, da se tlak zmanjša za recimo 0,2 bar? Ne spušča (uleže, razleze se, al pa kukrkol hočeš) moje izjave so samo odraz dejanskega stanja , lej več kompletov Mitask sm že porabil, mislim da se peti ali 6 že obrača, pa vedno je isto, v par dneh hitro pade tlak, ponavadi za 0,2...predvsem ko je nova prvi mesec predlagam redno kontroliranje vsak teden. 3x sem jo dopolnil (vedno isti padec za 0,2 na teden) nato se zadeva ustavi in mesečno pade za cca 0,1. Popravljeno Oktober 1, 2015. Popravil DAMI34 builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 možno.... nisem porajtal... ...ampak mi ni logično, da se uleže - stegne - razleze.... ko pol bi mogla biti že kot balon... . ... poglej primer: Baba se zredi za 3 kile ( po njenih besedah) ... ampak rit ji pa vsaj 2x večja zgleda... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se