Zivnorc Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 pred 7 urami, vonAxl pravi: RoadSmart II oziroma najnovejša III. Jest zdejle nazadnje obut v Metzeler Z8 in bom verjetno na tem ostal tudi vnaprej. Fejst zadovoln ...če še ne veš...smo vsi tukaj za MITAS... ...hec.. Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 3 hours ago, 5413lvl3145 said: V tej temi pobrskaj ključne besede "sportsmart" in "sport smart" 3 hours ago, 5413lvl3145 said: V tej temi pobrskaj ključne besede "sportsmart" in "sport smart" Thx, najdel kar sem iskal, klavrno razočaran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 pred 8 urami, DAMI34 pravi: 80% smetenje 60% mitas Vse damo od sebe, če se le da Kaj pa Versys? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 13 minutes ago, Port Folio said: Thx, najdel kar sem iskal, klavrno razočaran Bolje bit razočaran pred nakupom kot po zdrsu :{ builder, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 (popravljeno) pred 15 urami, Port Folio pravi: Ni off topic, zanima me izkušnja za gumo SportSmart II? Ali mi nalimajte link, da si preberem, hvala! Evo ti link: pred 9 urami, Zivnorc pravi: ...če še ne veš...smo vsi tukaj za MITAS... ...hec.. A sem ti reku... Pa ni hec... Sedaj pa malo resnosti (čeprav je zgoraj napisano zelo resno, čeprav ne zgleda tako). Če misliš vzeti SprtSmart2....vzemi Mitas. Ne bo ti žal. Resno. Popravljeno April 14, 2016. Popravil Zivnorc builder in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 Nazadnje k sem vozu Dunlop, je davno v l. ko so bile aktualni modeli 208 itd., vzel SS 2, naredu neki km, na zadnji potrgu dol smrekice, sprednja je k nova.....no obcutek bo potrebno dobit, za mojo upokojensko voznjo...zakaj se povpraseval, zgolj zato ker je zuni ze SS 3 model hit gre to naprej... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 7 minutes ago, Port Folio said: Nazadnje k sem vozu Dunlop, je davno v l. ko so bile aktualni modeli 208 itd., vzel SS 2, naredu neki km, na zadnji potrgu dol smrekice, sprednja je k nova.....no obcutek bo potrebno dobit, za mojo upokojensko voznjo...zakaj se povpraseval, zgolj zato ker je zuni ze SS 3 model hit gre to naprej... Ko sem to prebral sem se pa res lepih let spomnil D208, tam nekje 04,05,06 sem jih vozil.... takrat so mi bile všeč S sport smart2 nisem bil ne vem kaj zadovoljen ne vem zakaj ampak meni ne sede.... raje imam mitas. Dokler je ta na voljo me ss2 ne zanima... pač samo moje mnenje... DAMI34, builder, siks in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vonAxl Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 17 hours ago, Zivnorc said: ...če še ne veš...smo vsi tukaj za MITAS... ...hec.. Evo samo za vas, izvolijo: http://motosvet.com/tabla/topic/40206-zaljubljen-v-mitas/ Pa se preselite prosim semkaj, da ne boste smetili po gume-pnevmatike . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 (popravljeno) Vem, da je bilo veliko napisano glede tlaka v pnevmatikah, zato sem tudi zmeden zaradi vsega tega. Torej: Na nalepki na Yamahi MT-07 piše, da mora biti tlak v pnevmatikah: Sprednja: 2,25 bara Zadnja: 2,5 bara Trenutno imam gor Continetal Sport Attack 2, za katero je priporočen tlak: Sprednja: 2,48 bara Zadnja 2,89 bara To sem prebral v tem članku: http://www.motorcyclistonline.com/gear/continental-sport-attack-2-hypersport-tires Zadnjič mi je Čarman Motosport rekel, da sem imel premalo napumpano gumo, čeprav sem imel napumpano, kot piše na nalepki. V avtošoli učijo, da mora biti tlak v pnevmatikah isti, kot je napisano na nalepki. Torej kaj je sedaj prav? Lp Popravljeno April 14, 2016. Popravil Janezs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 Jaz imam tlak ne glede na kaj piše na kateri pnevmatiki če sem solo 2.4 2.7 če sem s sopotnico in prtljago pa 2.5 2.9 .....govorim ti za splošno uporabo, zdaj če se greš nekega Rejserja kot Zivnorc in podobni Rossiji ki spuščajo tlak za vsak ovinek posebej , ti bodo oni svetovali builder, DAMI34, Janezs in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 S to težavo sem se srečeval na bivšem GS 500F, ker so odstopanja od nalepke do gume bila kar precejšnja. Na koncu sem bil kregan, ker sem skozi gnjavil s "smotanimi" vprašanji. Na koncu mi je maus priskočil na pomoč zdej če pa to res drži more ponovno povedat StaraFeltna in Janezs 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 pred eno uro, Janezs pravi: Vem, da je bilo veliko napisano glede tlaka v pnevmatikah, zato sem tudi zmeden zaradi vsega tega. Torej: Na nalepki na Yamahi MT-07 piše, da mora biti tlak v pnevmatikah: Sprednja: 2,25 bara Zadnja: 2,5 bara Trenutno imam gor Continetal Sport Attack 2, za katero je priporočen tlak: Sprednja: 2,48 bara Zadnja 2,89 bara To sem prebral v tem članku: http://www.motorcyclistonline.com/gear/continental-sport-attack-2-hypersport-tires Zadnjič mi je Čarman Motosport rekel, da sem imel premalo napumpano gumo, čeprav sem imel napumpano, kot piše na nalepki. V avtošoli učijo, da mora biti tlak v pnevmatikah isti, kot je napisano na nalepki. Torej kaj je sedaj prav? Lp 2,5 in 2,9 pumpaj, pa ne bo panike in še več km boš z njimi naredil. Ne bo pa nič hudega, če boš solo vozil na 2,3 in 2,7. V dvoje pa raje ne. Kmet2, Andro Asgaard, Janezs in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dugales Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 Ob 16. 5. 2001 at 9:21, FalcoR pravi: Ali imate kaj iskušen glede gum za športne motorje, kaj priporocate in zakaj. Razmišljam o ME3, D207, PilotSport ali BT010 LP Popravil/a - Ice on 27/02/2002 18:13:03 Predlagam novo Dunlop 3. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 15, 2016 Deli Objavljeno April 15, 2016 Tu je že prava raketna znanost. Če se misliš normalno vozit, pol bo vsaka normalna guma dobra oziroma odlična. Vozil RS1, D221, Mitas. Vse je isti k.... Sicer ne pomensko, da so zanič, ampak da gre z vsemi enako. Glede Mitaske edino še ne vem, kakšna bo kilometrina. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 15, 2016 Deli Objavljeno April 15, 2016 Morda koristna informacija za lastnike težkih potovalnih mrcin... Danes bom menjal Avon Cobra, za Avon Cobra, po cca 19000 km... takole po oceni, bi zdržale še vsaj tja do 21000 km, verjetno celo več... ampak ker me čaka Andaluzija, me bodo tja odpeljale nove... Kot že napisano... večje kilometrine verjetno ne bom deležen pri nobeni drugi znamki... cena je pa še padla! 235 € za komplet! PRIPOROČAM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 15, 2016 Deli Objavljeno April 15, 2016 (popravljeno) Popravljeno April 15, 2016. Popravil 5413lvl3145 builder in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damo001 Objavljeno April 15, 2016 Deli Objavljeno April 15, 2016 Kdaj kej menjate pnevmatike? Čakate da zmanjka profila, ali se prej odločate? Trenutno mam zadnjo že na indikatorjih cca 500km, pa bom zamenju. Se mi pa po eni strani zdi škoda menjat, glede na to da je še neki profila, vozim se pa samo v suhem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 15, 2016 Deli Objavljeno April 15, 2016 pred 1 uro, Damo001 pravi: Kdaj kej menjate pnevmatike? Čakate da zmanjka profila, ali se prej odločate? Trenutno mam zadnjo že na indikatorjih cca 500km, pa bom zamenju. Se mi pa po eni strani zdi škoda menjat, glede na to da je še neki profila, vozim se pa samo v suhem. zmeraj prej, kakega jurja bi še lahk zvleku, ampak... tule maš: Damo001, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno April 15, 2016 Deli Objavljeno April 15, 2016 (popravljeno) On 4/14/2016 at 6:25 PM, Janezs said: Vem, da je bilo veliko napisano glede tlaka v pnevmatikah, zato sem tudi zmeden zaradi vsega tega. Torej: Na nalepki na Yamahi MT-07 piše, da mora biti tlak v pnevmatikah: Sprednja: 2,25 bara Zadnja: 2,5 bara Trenutno imam gor Continetal Sport Attack 2, za katero je priporočen tlak: Sprednja: 2,48 bara Zadnja 2,89 bara To sem prebral v tem članku: http://www.motorcyclistonline.com/gear/continental-sport-attack-2-hypersport-tires Zadnjič mi je Čarman Motosport rekel, da sem imel premalo napumpano gumo, čeprav sem imel napumpano, kot piše na nalepki. V avtošoli učijo, da mora biti tlak v pnevmatikah isti, kot je napisano na nalepki. Torej kaj je sedaj prav? Lp Na strani od Save/Mitas za SportForce priporocajo tlake po skupni tezi... Torej 2.8 za potovalnika z prtljago in 2.2 za supermoto. Kar je precej logicno, ker 2.2 bara na tezkem motorju bi prevec meckalo gumo, bi se pregrevala in obrabljala, in obratno, bi bil stik z podlago na lahkem motorju pri 2.8 bara premajhen... In ja, avtosole marsikaj ucijo narobe Nalepka je mogoce merodajna za gume prve vgradnje, ki jih dobis z motorjem Popravljeno April 15, 2016. Popravil jvalant Zivnorc, Janezs, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno April 15, 2016 Deli Objavljeno April 15, 2016 Ob 13. 4. 2016 at 18:00, stankolovski pravi: Dans zmontirano in olepsano.. Da vidimo kako se obnese na tisocaku:p kako to da že prodajas motor?vem, ni prava tema pa me vseeno zanima?!?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno April 15, 2016 Deli Objavljeno April 15, 2016 Nekaj imam v planu ce bo slo.. Se pa ne mudi ce ne bo slo bo tudi ok:) Lp dAlencc87 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 16, 2016 Deli Objavljeno April 16, 2016 (popravljeno) pred 14 urami, Damo001 pravi: Kdaj kej menjate pnevmatike? Čakate da zmanjka profila, ali se prej odločate? Trenutno mam zadnjo že na indikatorjih cca 500km, pa bom zamenju. Se mi pa po eni strani zdi škoda menjat, glede na to da je še neki profila, vozim se pa samo v suhem. 1. zaradi kazni nelegalne gume 2. zaradi oprijema 3. ker se imam rad 4. ker gladka guma prej spušča če naletim na tujek Ko se izrabi do senzorja menjam. Popravljeno April 16, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2, builder, Damo001 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasy Objavljeno April 16, 2016 Deli Objavljeno April 16, 2016 Gre se za predvsem športno vožnjo motorja.Ima mogoče kdo izkušnje z gumama Pirelli diablo rosso 2 in Dunlop TT900 ? Zanima me mnenje teh dveh gum, hvala Damo001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno April 16, 2016 Deli Objavljeno April 16, 2016 (popravljeno) 14 hours ago, Damo001 said: Kdaj kej menjate pnevmatike? Čakate da zmanjka profila, ali se prej odločate? Trenutno mam zadnjo že na indikatorjih cca 500km, pa bom zamenju. Se mi pa po eni strani zdi škoda menjat, glede na to da je še neki profila, vozim se pa samo v suhem. Želim ti da ne pogruntaš še druge verzije te škode. Pri določenih stvareh se ne "špara" pa pika, zlasti takih ki imajo odlične možnosti ti škoditi za komaj opazen "prihranek". Popravljeno April 16, 2016. Popravil StaraFeltna DAMI34, Damo001 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 16, 2016 Deli Objavljeno April 16, 2016 (popravljeno) pred 15 urami, Damo001 pravi: Kdaj kej menjate pnevmatike? Čakate da zmanjka profila, ali se prej odločate? Trenutno mam zadnjo že na indikatorjih cca 500km, pa bom zamenju. Se mi pa po eni strani zdi škoda menjat, glede na to da je še neki profila, vozim se pa samo v suhem. Kazen-položnica je samo ena sitnost, katero ti taka guma prinese in tudi najmanša. Če zmolzeš še 500km s te gume, ne profitiraš nič, razen tega da se lahko uležeš že zaradi situacije pri kateri se z gumo s profilom nebi. tisti vzorec od profila, kar ga je ostalo zamenjaj za novo gumo-strošek v primeru mitas do 90eur in si zmagu. Jaz gume zamenjam ko dosežem indikator, pa čeprav je včasih na bokih še profila za izvoz-davek vožnje v službo-. Ne pozabi, da je guma edino , kar povezuje motor s podlago. Popravljeno April 16, 2016. Popravil Wakasaki DAMI34, Dr.tomo, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se