DAMI34 Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 Tale bo zihr 30.000 km nardila. C eagle, Bmflar, Wakasaki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 ob nabavi sem na karjoli dobil nove gume in sicer metzeler tourance http://www.metzeler.com/site/uk/products/tyres-catalogue/Tourance.html Kolikor sem prebral, ste predvsem živahni driverji jo ocenili kot nevredno zaupanja predvsem v mokrem. Obrnil sem 1-2kkm pa nisem zaznal nekih takih groznih nepravilnosti, res pa da se z gosko še spoznavava Res pa ste nekateri napisali, da je kot nova ok po polovici obrabe pa obup. Naslednja vem kaj bo, conti al pa pirelli ampak te pa verjetno za znucat so, ko pa bojo ga začele kej srat pa v kanto... hvala za mnenja Cartman, Bmflar in gretzky 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 1 hour ago, Wakasaki said: ob nabavi sem na karjoli dobil nove gume in sicer metzeler tourance http://www.metzeler.com/site/uk/products/tyres-catalogue/Tourance.html Kolikor sem prebral, ste predvsem živahni driverji jo ocenili kot nevredno zaupanja predvsem v mokrem. Obrnil sem 1-2kkm pa nisem zaznal nekih takih groznih nepravilnosti, res pa da se z gosko še spoznavava Res pa ste nekateri napisali, da je kot nova ok po polovici obrabe pa obup. Naslednja vem kaj bo, conti al pa pirelli ampak te pa verjetno za znucat so, ko pa bojo ga začele kej srat pa v kanto... hvala za mnenja točno kot si napisal.vozi, če se ti zamerijo, vrž u kanto. DAMI34, gretzky, Wakasaki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno November 3, 2016 Deli Objavljeno November 3, 2016 9 hours ago, Wakasaki said: ob nabavi sem na karjoli dobil nove gume in sicer metzeler tourance http://www.metzeler.com/site/uk/products/tyres-catalogue/Tourance.html Kolikor sem prebral, ste predvsem živahni driverji jo ocenili kot nevredno zaupanja predvsem v mokrem. Obrnil sem 1-2kkm pa nisem zaznal nekih takih groznih nepravilnosti, res pa da se z gosko še spoznavava Res pa ste nekateri napisali, da je kot nova ok po polovici obrabe pa obup. Naslednja vem kaj bo, conti al pa pirelli ampak te pa verjetno za znucat so, ko pa bojo ga začele kej srat pa v kanto... hvala za mnenja Na prejšnjem motorju sem porabil okoli 6 kompletov Tourance gum. Nikoli niso drsele tudi po odpeljanih 20.000 kilometrov. So top gume in dober kompromis za makedam. Nikoli nisem imel gumi defekta. Žal za sedanji motor nimajo prave dimenzije Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 Prejšnji teden po vožnji, sem našla tole... Predvidevam, da so to ježeve bodice. Povozila nisem ničesar živega. Ne vem sicer kaj točno ostane od ježka, ko ga avto zgazi, ampak vseeno mi je malo čudno, da bi se lahko tako zapičile v gumo... Enepar sem jih spravila ven, ostale so bile pa že odlomljene tako, da sem jih pustila. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 56 minutes ago, Yoghurt said: Prejšnji teden po vožnji, sem našla tole... Predvidevam, da so to ježeve bodice. Povozila nisem ničesar živega. Ne vem sicer kaj točno ostane od ježka, ko ga avto zgazi, ampak vseeno mi je malo čudno, da bi se lahko tako zapičile v gumo... Enepar sem jih spravila ven, ostale so bile pa že odlomljene tako, da sem jih pustila. Lahko si povozila že mrtvega. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno November 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2016 Tehnično gledano ima sedaj motor obut v ježevke Efendi, antares, Rey in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 Ob 5. 11. 2016 at 13:42, motolover pravi: Lahko si povozila že mrtvega. Najbrž, glede na to, da je bil podoben palačinki, že pred najinim srečanjem. Saj pravim, da mi ni jasno kako bi se lahko pod takšnim kotom bodice zarile v gumo. Po moji logiki, ga avtomobilska guma splošči do te mere, da bodice ne stojijo pravkotno na cesto. Ali pač. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 pred 28 minutami, Yoghurt pravi: Saj pravim, da mi ni jasno kako bi se lahko pod takšnim kotom bodice zarile v gumo. Po moji logiki, ga avtomobilska guma splošči do te mere, da bodice ne stojijo pravkotno na cesto. Ali pač. ne ne ..ježku stojijo tudi po tem... je pa možno da si povozila - še živega - če se je že zakopal med listje na cesti ... je pač naredil samomor iz zasede.. Bmflar, 3nity in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 Da ni bil ležeči policaj, preoblečen v ježka? ps...bodice, če so ostale še v pnevmatiki, bi bilo smiselno nekako spraskati ven, da se ne preveč zarijejo v gumo in le ta naredi pšššššššššššššššššš Bmflar, C eagle, Yoghurt in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 (popravljeno) Ni bil živ no, dajte mir s tem. Bi drugače odprla temo ''Morilci - za vse, ki brutalno umorimo uboge nedolžne živalice, ko smo na motorju.'' Ogromni žužki, ki se ti z neko zeleno čigumiju podobno snov razlezejo čez cel vizir bi tudi lepo pasali v to temo. Samo tole motoriranje je res brutalno. Se sploh zavedamo koliko družinskih rodov mušic smo že izbrisali iz tega sveta? @DAMI34 Vem, hvala. Sem razmišljala, da bi še ostale probala ven spraviti s kakšnimi kleščami, pa sem si potem premislila, ker se je to zgodilo dan ali dva pred zaključkom sezone. Imam itak v planu nove gume, ker te so bile že na motorju, ko sem ga kupila in mi ne ustrezajo najbolje. Popravljeno November 5, 2016. Popravil Yoghurt thumper, C eagle, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 Mogoče je pa to maščevanje za vse šokoladne ježke, ki si jih zmazala... Pa ti je kakšen njihov daljni sorodnik vrnil, oz. poskušal vrnit... Zdaj pa resno. Če se misliš s temi gumami še vozit, je bolje, da pobereš vse ven, ker počasi leze naprej in bo slej ko prej predrlo gumo... Če boš pa menjala, pol pa ni panike. GoBobi, Kor13, sunnygirl in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vonAxl Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 1 hour ago, Yoghurt said: Ni bil živ no, dajte mir s tem. Bi drugače odprla temo ''Morilci - za vse, ki brutalno umorimo uboge nedolžne živalice, ko smo na motorju.'' Ogromni žužki, ki se ti z neko zeleno čigumiju podobno snov razlezejo čez cel vizir bi tudi lepo pasali v to temo. Samo tole motoriranje je res brutalno. Se sploh zavedamo koliko družinskih rodov mušic smo že izbrisali iz tega sveta? @DAMI34 Vem, hvala. Sem razmišljala, da bi še ostale probala ven spraviti s kakšnimi kleščami, pa sem si potem premislila, ker se je to zgodilo dan ali dva pred zaključkom sezone. Imam itak v planu nove gume, ker te so bile že na motorju, ko sem ga kupila in mi ne ustrezajo najbolje. A greš na metzeler Z8? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 Svašta kaj vse pobereš na cesti To je pa to, ko se preseliš v "močvirje". pred 2 urami, C eagle pravi: Mogoče je pa to maščevanje za vse šokoladne ježke, ki si jih zmazala... C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 3 hours ago, vonAxl said: A greš na metzeler Z8? Po pravici povedano nisem še začela razmišljala o tem. Se bom najprej počasi lotila servisa motorja, potem bo pa čez zimo dovolj časa za raziskovanje gum. Zdaj imam gor Conti Sport Attack 2 in Dunlop Sportmax Sportsmart. Z ježki - takšnimi na štirih tačkah, z majhnim smrčkom, in črnimi očmi - se odlično razumem in vedno ko kakšnega vidim, ga pobožam. No v bistvu ga bolj potrepljam. Včasih sicer kakšen jezno zapiha, ampak se itak vsi zvijejo v klobčič in ko jih neham nadlegovati veselo odcapljajo stran. Bmflar, SEBA33, C eagle in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 Zdaj, ko imaš gumo tak ali tako namen zamenjati, lahko potreniraš flikanje gume, da boš znala to narediti na cesti. Yoghurt 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno November 5, 2016 Deli Objavljeno November 5, 2016 Ob 2. 11. 2016 at 18:10, sesir pravi: Ja če se pelješ je ja...je za pazljiv bit....sem tud že ležal...Zanimivo pa,da kawasaki zx12r in honda cbr 1100xx je dan in noč napram rečmo zx6r,zx10r,r1 v čemu pa mogoče vožnji čez zalivke ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno November 6, 2016 Deli Objavljeno November 6, 2016 pred 7 urami, exclan pravi: v čemu pa mogoče vožnji čez zalivke ? Tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno November 6, 2016 Deli Objavljeno November 6, 2016 pred 3 urami, sesir pravi: Tudi daj malo več info pa resno sprašujem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno November 6, 2016 Deli Objavljeno November 6, 2016 pred 53 minutami, exclan pravi: daj malo več info pa resno sprašujem? oče ima XX in frend 12 je imel...Zanimivo kako tadva mopija gresta preko zalivk,tudi na črti ni take panike kot na ninji ali r1..Po odprti cesti super mopeda oz si hitr a počivaš...Z Fjr pa se nisem tok prevozil,če sploh preko zalivk,da bi komentiru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno November 6, 2016 Deli Objavljeno November 6, 2016 po moje ker sta motorja težja pa tudi drugačno geometrijo imata. hvala za info. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno November 6, 2016 Deli Objavljeno November 6, 2016 na Jadranki (malo pred ter do vrha vzpona nad SV. Juraj-em): pri zraku do ca 25C mi ne zdrsuje, pri višjih pa. motor R1 ali RF, gume 211GP in druge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 Podarim , dimenzije GS 1200 ali pa KTM 1050 ...Conti TrailAttack II , letošnja ! Bmflar in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Podarim , dimenzije GS 1200 ali pa KTM 1050 ...Conti TrailAttack II , letošnja ! nehaj ponujat dokler mi ne poveš dimenzije! malo pa ja lahko pomagaš penzijonistu... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 pred 13 minutami, solorider pravi: nehaj ponujat dokler mi ne poveš dimenzije! malo pa ja lahko pomagaš penzijonistu... Za tvojga je !! Če jo želiš jo prit iskat jo dam na stran ....? solorider in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se