ukica Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 Verjamem.. ampak primerjati skuter gume(MC serijo) s SF je kot da primerjas aktobatsko letalo z airbusom.. oba imata krila. sesir, bojc84, Wakasaki in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 (popravljeno) pred 4 minutami, ukica pravi: Verjamem.. ampak primerjati skuter gume(MC serijo) s SF je kot da primerjas aktobatsko letalo z airbusom.. oba imata krila. Sneci vozi do 78... A Čehi delajo oboje,hehe....pa še na Zetorju jih imamo... Popravljeno Avgust 18, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 Mal me matematika oz. logika jebe.. Ce pumpas hladno gumo recimo na 2.3,kok moras potem toplo, da bo isti ucinek kot hladna 2.3??!?!?oz.na kok moras napumpat toplo gumo, da bo tlak 2.3,ko bo ohlajena?? Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 pred 43 minutami, sesir pravi: Sneci vozi do 78... A Čehi delajo oboje,hehe....pa še na Zetorju jih imamo... a lahko prenehaš nabijat? Bi rad šel malo na hladno? pred 26 minutami, dAlencc87 pravi: Mal me matematika oz. logika jebe.. Ce pumpas hladno gumo recimo na 2.3,kok moras potem toplo, da bo isti ucinek kot hladna 2.3??!?!?oz.na kok moras napumpat toplo gumo, da bo tlak 2.3,ko bo ohlajena?? načeloma se topla dvigne za 0,2 do nekje 0,3 pri normalni vožnji v sedanjih pogojih. Ampak kot vedno tlak se preverja pri hladni, je bolj točno. basbas, dAlencc87 in Wakasaki 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 pred 3 urami, ukica pravi: Mitaske niso slabe.. dalec od tega. Niso pa ranga supercorse ali gp racerk. Jaz bi na tvojem mestu vzel RS3/RA3 ali pa Angel GT ker imajo trso sredino, ki jo bos kot zacetnik verjetno malo vec (po)rabil... in bo guma trajala vec kilometrov. Ce bos dal gor mitas bo sredina kar “izpuhtela”, boki bodo pa ostal.. kar je skoda O taki mehkejsi gumi razmisljaj ko bos imel malo vec kilometrine za seboj.. in jo bos tudi izkoristil/potreboval. Je pa Snecerjeva kilometrina prej izjema kot pravilo.. naceloma se dela od 4-7k km z zadnjo Mitas Aja se to, Mitas so poceni samo pri nas.. primerjaj cene na ebayu, bos videl da v tujini niso tako poceni. Zakaj? Nimam pojma, verjetno ker zelijo najprej prodeeri na domaci trg potem pa vn.. prej je izjema normalna vožnja, ker to kar vidim po cestah je bolj ali manj divjanje in objestna vožnja Mitaska z lahkoto zdrži 10k pri normalni vožnji (zadnja) tomaz69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 pred eno uro, Snecer pravi: prej je izjema normalna vožnja, ker to kar vidim po cestah je bolj ali manj divjanje in objestna vožnja Mitaska z lahkoto zdrži 10k pri normalni vožnji (zadnja) Torej trdiš, da je več kot 90% lastnikov SF+ divjakov in objestnežev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 (popravljeno) pred 15 minutami, DAMI34 pravi: Torej trdiš, da je več kot 90% lastnikov SF+ divjakov in objestnežev? Sami divjaki... Realno pa,ce mu motor z 60 konji SUNE,vozi do 78. ..tudi jz mislim,upam,da bom s skuterckom naredu 10000km Popravljeno Avgust 18, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 pred 14 minutami, sesir pravi: Sami divjaki... Realno pa,ce mu motor z 60 konji SUNE,vozi do 78. ..tudi jz mislim,upam,da bom s skuterckom naredu 10000km ne vozi do 78, je podal poročilo zgoraj, večkrat poda grafe, pa ne rabimo tule Snecija prat, jaz sem samo komentiral njegovo izjavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 (popravljeno) Na švahnem skuterju max 5000(sava) samo držale so pa kot pes ježa pa poceni so ble Popravljeno Avgust 18, 2018. Popravil Mavti sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 (popravljeno) pred eno uro, DAMI34 pravi: ne vozi do 78, je podal poročilo zgoraj, večkrat poda grafe, pa ne rabimo tule Snecija prat, jaz sem samo komentiral njegovo izjavo Vsak vozi po svoje...on pac ocitno vozi podobno kot jaz vsi ostali pac normalno...tudi pusy strajf imava podoben... Popravljeno Avgust 18, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Torej trdiš, da je več kot 90% lastnikov SF+ divjakov in objestnežev? to je grobi izraz za dinamične voznike KARMEN1, sesir in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Avgust 18, 2018 Deli Objavljeno Avgust 18, 2018 Zdravo, katerega vulkanizerja Ljubljani priporočate, pa da ima Mitaske Najlepša hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto999 Objavljeno Avgust 20, 2018 Deli Objavljeno Avgust 20, 2018 Ob 18. 8. 2018 ob 11:58, ukica pravi: Mitaske niso slabe.. dalec od tega. Niso pa ranga supercorse ali gp racerk. Jaz bi na tvojem mestu vzel RS3/RA3 ali pa Angel GT ker imajo trso sredino, ki jo bos kot zacetnik verjetno malo vec (po)rabil... in bo guma trajala vec kilometrov. Ce bos dal gor mitas bo sredina kar “izpuhtela”, boki bodo pa ostal.. kar je skoda O taki mehkejsi gumi razmisljaj ko bos imel malo vec kilometrine za seboj.. in jo bos tudi izkoristil/potreboval. Je pa Snecerjeva kilometrina prej izjema kot pravilo.. naceloma se dela od 4-7k km z zadnjo Mitas Aja se to, Mitas so poceni samo pri nas.. primerjaj cene na ebayu, bos videl da v tujini niso tako poceni. Zakaj? Nimam pojma, verjetno ker zelijo najprej prodeeri na domaci trg potem pa vn.. Hvala. To me je zanimalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz(gsr) Objavljeno Avgust 20, 2018 Deli Objavljeno Avgust 20, 2018 Zdravo je že keri vozil obe 2 gumi continental roadattack 2 ter continental sportattack 3. V čem je razlika pri teh dveh gumah. Opažam da roadattack včasih v ovinku izgubi oprijem, sedaj bi dal gor sportattack 3. Mnenja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 20, 2018 Deli Objavljeno Avgust 20, 2018 22 minutes ago, Aljaz(gsr) said: Zdravo je že keri vozil obe 2 gumi continental roadattack 2 ter continental sportattack 3. V čem je razlika pri teh dveh gumah. Opažam da roadattack včasih v ovinku izgubi oprijem, sedaj bi dal gor sportattack 3. Mnenja Road attack je bolj sportno potovalna guma, medtem ko je sport attack bolj hyper/sportna guma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2018 Deli Objavljeno Avgust 20, 2018 pred 1 uro, Aljaz(gsr) pravi: Zdravo je že keri vozil obe 2 gumi continental roadattack 2 ter continental sportattack 3. V čem je razlika pri teh dveh gumah. Opažam da roadattack včasih v ovinku izgubi oprijem, sedaj bi dal gor sportattack 3. Mnenja js vozm sportattack 3 in mi nič ne odnaša pr 200+ konjih itak se u izzi pelem, pa itak ne diujam, odnaša pa tut ne ... sprednja okol 11000 zadnja cca okol 7000 pa še za kakšnih 2000 bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Someone12 Objavljeno Avgust 21, 2018 Deli Objavljeno Avgust 21, 2018 Eno vprašanje glede gum Metzeler Karoo 3 170/60/17, 120/70/19. Gume nekje pri 70-80 km/h precej zapojejo, pa me zanima ali je sprednja guma tista ki je glasna ali zadnja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Avgust 21, 2018 Deli Objavljeno Avgust 21, 2018 pred 40 minutami, Someone12 pravi: Eno vprašanje glede gum Metzeler Karoo 3 170/60/17, 120/70/19. Gume nekje pri 70-80 km/h precej zapojejo, pa me zanima ali je sprednja guma tista ki je glasna ali zadnja? prednjo slišiš, čez tisto odprtino kjer so vilice. mam terra force pa jih na gladkem asvaltu prav fino slišim. Someone12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Someone12 Objavljeno Avgust 21, 2018 Deli Objavljeno Avgust 21, 2018 pred 34 minutami, Wakasaki pravi: prednjo slišiš, čez tisto odprtino kjer so vilice. mam terra force pa jih na gladkem asvaltu prav fino slišim. sem si kar mislil tako... če bi zadnja bila tista ki zapoje bi jo zamenjal s karoo 3 street pa bi bila zame super kombinacija + dovolj tiha da mi ne bi šlo na asvaltu na živce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Avgust 21, 2018 Deli Objavljeno Avgust 21, 2018 pred 11 urami, Someone12 pravi: sem si kar mislil tako... če bi zadnja bila tista ki zapoje bi jo zamenjal s karoo 3 street pa bi bila zame super kombinacija + dovolj tiha da mi ne bi šlo na asvaltu na živce... Haha ja vem kaj misliš.In zato bo naslednji set pirelli scorpion trail 2 pa da ne čujem ama ništa,ne samo zato ampak rad bo jih probal.... Someone12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Avgust 22, 2018 Deli Objavljeno Avgust 22, 2018 pred 9 urami, Wakasaki pravi: Haha ja vem kaj misliš.In zato bo naslednji set pirelli scorpion trail 2 pa da ne čujem ama ništa,ne samo zato ampak rad bo jih probal.... Evo: ravno včeraj sem jih namontiral po šestih kompletih Continentalk... Da probam še kitajske gume... In res jih ni slišati... Someone12 in Wakasaki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Someone12 Objavljeno Avgust 22, 2018 Deli Objavljeno Avgust 22, 2018 (popravljeno) pred 10 urami, Wakasaki pravi: Haha ja vem kaj misliš.In zato bo naslednji set pirelli scorpion trail 2 pa da ne čujem ama ništa,ne samo zato ampak rad bo jih probal.... Zdaj mam gor Pirelli Scorpion Rally STR... trenutno meni najboljša guma če gledam kompromis asfalt/off road (če karoo3 ne bi zapela bi mi bila verjetni izbor). Zelo pozitivno presenečen. Kar je tudi super je to da pri nobeni hitrosti ekstra ne zapoje (asfalt). Se sliši guma seveda, samo je tisti nizki zvok ki ne moti, niti ni glasen glede na profil gume. Priporočam gumo vsem ki radi zapeljete na off-road in se tudi spodobno peljete po asfaltu... Popravljeno Avgust 22, 2018. Popravil Someone12 Quest, Joker, sesir in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 22, 2018 Deli Objavljeno Avgust 22, 2018 (popravljeno) Mal tople vode. Zanimiv info. Izbira Rona Haslama in njegovo dirkasko solo je roadsmart. https://www.motorcyclenews.com/new-rider/choosing-kit/how-to-pick-the-best-motorcycle-tyres-for-you/ Manjka se nasvet o odkritem pogovoru s samim sabo na temo Kako hitr u resnici sem? Edit:pr nas je trg mal pohablen z mitaskami. Brez te best buy opcije, je za 95% folka praviln odgovor ST guma Popravljeno Avgust 22, 2018. Popravil Kugelschreiber bojc84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 22, 2018 Deli Objavljeno Avgust 22, 2018 pred 6 minutami, Kugelschreiber pravi: Mal tople vode. Zanimiv info. Izbira Rona Haslama in njegovo dirkasko solo je roadsmart. https://www.motorcyclenews.com/new-rider/choosing-kit/how-to-pick-the-best-motorcycle-tyres-for-you/ Manjka se nasvet o odkritem pogovoru s samim sabo na temo Kako hitr u resnici sem? Edit:pr nas je trg mal pohablen z mitaskami. Brez te best buy opcije, je za 95% folka praviln odgovor ST guma predvsem zato, ker se ST po performansah počasi približujejo nekim povprečnim hypersport gumam, hkrati pa nudijo široko možnost uporabe od nizkih temperatur in slabih podlag, do dolgega (boljšega) roka trajanja Recimo ST pnevmatike, ki so nekje v tem rangu : pirelli angel GT conti road attack2 sportsmart3 Wakasaki in ukica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 22, 2018 Deli Objavljeno Avgust 22, 2018 (popravljeno) Da. Me pa nek zanima, za uporabnike gum 110/70-19 150/70-17. A je kaka bistvena razlika u filingu med zmerno profilirano (vozil samo traillattack in terraforce) in st gumo? Roadsmart, roadattack? Popravljeno Avgust 22, 2018. Popravil Kugelschreiber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se