rosse20 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 a za celje pa se nobeni nikdar ne zmenijo/zmenite?
SENIOR-Z Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 a za celje pa se nobeni nikdar ne zmenijo/zmenite? CE-LJ 20 minut
rosse20 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 mogoče pa se le v ljubljano podam zdaj ko ne bo izpitov in bo več časa. samo nič ne obljubim :whistle: , ker celje je le celje :rolleyes:
Miha Z. Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 sam klobasa pa je pa pasala.... :blush:
Irencko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 kaj zdj... gre kdo jut? po možnost kak iz primorske...? :naughty:
AlterMann Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 na šlajmerjevi mislim da ni več klobas zdaj ti ponudijo zdravo prehrano (ki bolj spominja na ptičji futer) ampak...... vaški boysi so obljubili, da nam po akciji pripravijo tisto ta pravo krvodajaldo malico izpred 25. let - pol klobase pa deci rdečga :OK: se vidmo jutri ob 10-ih
Irencko Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 na šlajmerjevi mislim da ni več klobaszdaj ti ponudijo zdravo prehrano (ki bolj spominja na ptičji futer) ampak...... vaški boysi so obljubili, da nam po akciji pripravijo tisto ta pravo krvodajaldo malico izpred 25. let - pol klobase pa deci rdečga :OK: se vidmo jutri ob 10-ih iz ket si ti? šlajmarjeva, niti nwm ket j točn :blush:
HHV Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 iz ket si ti? šlajmarjeva, niti nwm ket j točn :blush: Nasproti stare porodnišnice v LJ. Pridem. Verjetno kaj prej, a vseeno, vas pa najavim. Kot krdelo podivjanih bikerjev. :naughty:
T-boy Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 na šlajmerjevi mislim da ni več klobaszdaj ti ponudijo zdravo prehrano (ki bolj spominja na ptičji futer) ampak...... ...nič ampak. :nono: Na Ptuju še vedno zakon kranjske ad libitum :blush: . Sčekiral v četrtek. :grim
HHV Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Noo, "izbrani", ste prebrali, kaj sem vam napisal v knjigo vtisov na zavodu za transfuzijo? :rolleyes: Bemtiš, danes je bilo pa expresno. Sem ob odhodu skoraj sebe videl ko sem se pripeljal. :naughty: Je pa za ostalo več časa ostalo. No, pa še čestitke vsem krvodajalcem ob našem dnevu!
SiR Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 žal ne morem darovat, ker mam krvno anomalijo ... sicer pa statistični podatki, ki sem jih danes slišal: za sprotno pokrivanje potreb po krvi bi moralo v Sloveniji dnevno kri darovati 400 darovalcev... trenutno jih povprečno daruje 260 dnevno ...
božo Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Krvaveli smo , O:-) preživeli smo, :OK: Waškim se zahvaljujem za pogostitev in nadomestitev krvi z TERANOM in klobasami! :worship: :worship: ( 35 motoristov - Waški - Rokovnjači - Izbrani - Road shadov - .... ) Božo
AlterMann Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 horjo, bil si mal prehiter.... to se nam starejšim rádo dogaja :naughty: irecko, skoz sem mislil, da si fant in :hmm: dokazala pa si, da nisem bil daleč od resnice; ni jih na MS prav veliko, ki bi imeli več jajc od tebe... :OK: rad bi se zahvalil: (in alphabetical order) 1. Noisu, ki nas je podprl in (kot vedno) dal objavo na 1. stran MS :? 2. vsem, ki ste se akcije udeležili 3. in nenazadnje, predsedniku Vaških boys-ev, za malico in streho nad glavo, dokler ni dež ponehal..... (slike pridejo malček kasneje, ker še niso suhe)
AlterMann Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 (popravljeno) najprej ona (s klobaso) Popravljeno Junij 4, 2007. Popravil AlterMann
SENIOR-Z Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 najprej ona (s klobaso) Jo je tud zmazala ne sam gledala,pa še en pozdrav vsem prisotnim danes,bilo je :OK:
Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Jo je tud zmazala ne sam gledala.... :blink:
Rokovnjač Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Hvala tud stricu iz menze, k mi je dal piscalko z lucko! JUHEJ :worship:
AlterMann Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) ...in suhe so.... :photo: Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil AlterMann
Rokovnjač Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Sami lepotci na slikah! :worship: no tud kaksna lepoticka je vmes :whistle:
Irencko Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 irecko, skoz sem mislil, da si fant in :hmm: dokazala pa si, da nisem bil daleč od resnice; ni jih na MS prav veliko, ki bi imeli več jajc od tebe... :OK: hehe, ja no kriva... nč ne skrivam med nogam :whistle: hec... ja fajna j blo, lpo spoznat še par novih, upam d se kmal kej vidmo :worship: hvala rokovnjačem za supr pogostitev, pa bobr hvala za spremstvo in uslugo ob koncu :yea1: se kmal vidmo! lhka tut ob praznenju žlehnobe :winkiss:
Irencko Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 najprej ona (s klobaso) jap... hehe sj sm se je branila... ma morm rečt d je na taprav mest sedla :worship: dobra je bla :whistle: hehe...
Hanzi Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 hvala rokovnjačem za supr pogostitev, pa bobr hvala za spremstvo in uslugo ob koncu :yea1: Najbrž si mislila vaškim :rolleyes: Sicer pa bi bil zraven pa mi je vreme vzelo internet in sem pozabil na :headbang: Hvala vsem, mogoče prav vašo dobim čez dva tedna :whistle:
Irencko Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) u mašina pa res... hja zgleda d so mi pa res neki uzel, sm misla d neč n pogrešam :whistle: heh, ja no pr ns sm vidla sm pa prou napisala :blush: se opravičavam... hvala vaškim :004 Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil Irencko
tati Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 jutri zjutraj grem na en izpust ta žlehne, samo ob 7 uri so me naročili.......... :headbang: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se