Skoči na vsebino

Pizza & Pizzerije

Sanda7

Priporočene objave

verdi-verdi to je v grižah...najboljše pice v sloveniji :OK: :OK: :OK:

sledijo:

gala-lesce

pipca -domžale

dr.looney :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blink: Ja, ti, ampak dej mi rečt, kwa je zdej to.... s temi picami v Italiji.... :kva2:

Mi tut par tednov nazaj, za vikend fliknemo do Firenc, ker tastarejša hčera je ena umetniška duša in si je zapičla v glavo, da mormo it na eno razstavo , gledat neke kristuse, ki visijo s štrikov v eni kapeli :doze: ...

in ker sva z najbolšim že tako preveč zapravla na avtocestnih postajališčih ( :P ) smo sklenili, da bomo ubodli kakšen slice al pa dva pice.... Ta dražjo varianto (3 eure :wacko: ) /na en komad..

Pica pa :eek: - podplat s tremi brizgi nečesa, kar bi morda od daleč lahko bilo paradajz, štiri smrke sira (mogoče pa tut ni bil sir :hmm: ) , o šunki ti ne bi vedla povedat, ker sem imela brezbeljakovinski dan ( :grim ) .... je blo pa čez še eno golobje pero - se mi zdi, da pa ne nalašč, ker je bilo pa precej golobov tam okrog... :)

V glavnem.... ja, saj vem, sama kriva, zakaj nismo jedli pristnega odojka :grim :grrr :grim

Še eno picerijo dobro poznam, da ne bom :topic:

Na Škoflci.... ob cesti... če greš z motozbora Škorpijonov proti Ljubljani, je na desni. :D

Mehiška je najboljša :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blink: Ja, ti, ampak dej mi rečt, kwa je zdej to.... s temi picami v Italiji.... :kva2:

Mi tut par tednov nazaj, za vikend fliknemo do Firenc, ker tastarejša hčera je ena umetniška duša in si je zapičla v glavo, da mormo it na eno razstavo , gledat neke kristuse, ki visijo s štrikov v eni kapeli :doze: ...

in ker sva z najbolšim že tako preveč zapravla na avtocestnih postajališčih ( :P ) smo sklenili, da bomo ubodli kakšen slice al pa dva pice.... Ta dražjo varianto (3 eure :wacko: ) /na en komad..

Pica pa :eek: - podplat s tremi brizgi nečesa, kar bi morda od daleč lahko bilo paradajz, štiri smrke sira (mogoče pa tut ni bil sir :hmm: ) , o šunki ti ne bi vedla povedat, ker sem imela brezbeljakovinski dan ( :grim ) .... je blo pa čez še eno golobje pero - se mi zdi, da pa ne nalašč, ker je bilo pa precej golobov tam okrog... :)

V glavnem.... ja, saj vem, sama kriva, zakaj nismo jedli pristnega odojka :grim :grrr :grim

Še eno picerijo dobro poznam, da ne bom :topic:

Na Škoflci.... ob cesti... če greš z motozbora Škorpijonov proti Ljubljani, je na desni. :D

Mehiška je najboljša :OK:

Jah men na severu italije tut smrdijo, samo bolj na jugu npr. v Napoliju sm jo parkrat jedu, pa je bla zmer zakon.

Od naših Moby Ku*c ups Dick

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Cerkljah na gorenjskem to je tm pod krvavcam je pizzerija ŠTALCA :OK: !! zame so tm najbolše pizze :kva2: !! aja pa u Škofji Loki je dobra pizzerija JESHARNA zravn mestnega jedra!!!! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa če že morem jest pico :wacko: pol jem pico iz Casa Mie (MB, Vinarje). Ker majo edini spodobne vege pice :). Sem pa najboljšo do zdej jedla v Podoskem na Češkem - še vedno ne vem, a mi je bla tolk dobra sam zarad unih par Stella Artoisov zraven al je bla res taka bomba :? :D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sončnica Šmarje-sap :OK:

Ona na Škoflci je hudo bolša od Sončnce, vsaj po mojem okusu.

Popravljeno . Popravil Crownless
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ona na Škoflci je hudo bolša od Sončnce, vsaj po mojem okusu.
po mojem sta pa obe slabi oz. nič posebnega. Ona (na škofljici) se je pa tudi zelo poslabšala :BUA:
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gorenjski konc:

1. mesto: Pizzerija Gorenc, Kranj

Pizzerija Bolero, Naklo

3. mesto: Pizzerija Grajska gostilnica, Radovljica

Sledijo: Bof (dobre pice pa total podn natakarji), Botana, Gala, Strahinc,

Tonač, Mlin, Moby Dick

P.S.

Subjektivno mnenje večih posameznikov

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim picerijo "Ona" na Šmarski cesti.

@BC pa pomoje se pa kvaliteta ni spremenila no. Pa sm že kr neki pic pojedu tm. Mogoče ti je Javornik mlajši peku pa je mal drgačno naredu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!