marx Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Picerija in gostilna Kolesar Dolenje Sušice pri Dolenjskih Toplicah.(pol kmečke in pol morske iz krušne peči) mljac,mljac, :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Nona v Hrastovcu pred Lenartom :OK: So se malo poslabšali, ali pa je pek na dan mojega obiska imel slab dan? In, če konzumiram pico, je to ponavadi s tuno in morskimi sadeži. Za spremembo, pa še s pršutom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 po mojem sta pa obe slabi oz. nič posebnega. Ona (na škofljici) se je pa tudi zelo poslabšala :BUA: V tejle piceriji Ona imajo 2 prestavi : Počas in še bolj počas. Nazadnj ko sm bla tm sem čakala 1 uro, da sem dobila tisto pico :angry2: . Pri njih se tut rado zgodi, da dobiš pokvarjen jagodni sok :angry2: :angry2: ! Obup :blink: Drgač pa, meni najljubša picerija --> AZUR na Viču :wub: . Osebje je super,prijazno in večino časa dobre volje :) . Pice pa so njam,njam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Andy v Zambratiji pri Umagu Če ga najdeš, seveda. :) :winkiss: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 @BC pa pomoje se pa kvaliteta ni spremenila no. Pa sm že kr neki pic pojedu tm. Mogoče ti je Javornik mlajši peku pa je mal drgačno naredu. tudi jaz sem od odprtja One do danes, pojedel že zelo veliko njihovih pic :) in na žalost se je (po mojem mnenju) Javornik poslabšal, poleg tega pa zadnje čase vedno, ko sem tam peče Javornik ml., ki pa itak nikoli ni bil dober...pa še pica v Oni je pol manjša od pice npr. v Trnovskem zvonu, cene pa niso pol nižje :grrr V tejle piceriji Ona imajo 2 prestavi : Počas in še bolj počas. Nazadnj ko sm bla tm sem čakala 1 uro, da sem dobila tisto pico :angry2: . Pri njih se tut rado zgodi, da dobiš pokvarjen jagodni sokto je tudi res, so cepljeni proti hitrosti :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 @BC pa pomoje se pa kvaliteta ni spremenila no. Pa sm že kr neki pic pojedu tm. Mogoče ti je Javornik mlajši peku pa je mal drgačno naredu. Tist Javornik mi je teknil. A sem placal? Nisem. Ker me ni niti vprasal, kaj hocem. Izgleda moram malo vec pozoronosti umeriti tja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Javornik ti ni mogel teknit, ker sem ga videl pred kratkim. razen če si katerega drugega Javornika snedel :hmm: nič čudnega, da nisi plačal, saj Javornikov ni na ceniku, ti niti ne more dat računa - če ne dobiš računa ti ni treba plačat... ko boš naslednjič tam poklič, dobiš pivo, pa mogoče te prepričam da probaš pico, namest Javornika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 pizzerija picikato celje- ala jim vera pizze na mestu- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 najboljše pice so 1. nekje v bohinju, nevem točno kje pa kera je bla (v neki majhni vasici) :blush: 2.picerija Gorenc iz kranja (zlato polje) :OK: 3.picerija Botana, Lahovče :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 pa že!!! sem tm tud bil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Sončnica Šmarje-sap :OK: Ka pa ti na naših koncih delaš :hmm: Aja? Moram sprobat. :) Če peče šef v Sončnici je ok, drugač pa bl švoh Ona na Škoflci je hudo bolša od Sončnce, vsaj po mojem okusu. Picerija ONA na Škofljici-fantastična pica, daleč okol Grosuplja najboljša!!!! Če maš pa veze pa še tolk boljša! :OK: Janko je car :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Ka pa ti na naših koncih delaš :hmm: sem rd u vašh koncih ,mate fejst punce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 poznate picerijo Hitri Gonzales .) :P majo morske pice s postrvjo :P :naughty: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 pa ne ribo na pizzo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 pa ne ribo na pizzo :worship: Maš res :OK: :hmm: Sam dve stvari dišita po ribah :whistle: in pizza ni prva izmed njih :headbang: druga pa je tako ali tako riba :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 V Mariboru so to; Sidro, Baron, Romantica, Valentino, Padrino, Ali..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Pizzerija Čebelica na cesti Izlake- Moravče, ima zelo okusne pizze po ugodnih cenah :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Piazza pa Kaval :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 če boste kdaj v savinjskem koncu, toplo priporočam pizzeriji Necropolis v Šempetru in Verdi Verdi v Grižah, pizze 1A :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 pozna kdo picerijo Golobček na Vranskem? pred desetimi leti so bile odlične, od takrat pa nisem bil več tam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 (popravljeno) dobre zame: paparotti iz smeri domžal proti kamniku, tonač pod krvavcem :OK: :OK: najboljša pa je domača pizza od moje žene Popravljeno Februar 5, 2007. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2007 v Postojni na letališču AVIA PUB,bogovske pice :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 v Postojni na letališču AVIA PUB,bogovske pice :grim saj res to sem pa tudi jaz pozabil napisati .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 (popravljeno) v Postojni na letališču AVIA PUB,bogovske pice :grim Pa v Minutki v Postojni tut :grim No, tam nasploh vsa hrana odlična :OK: Popravljeno Februar 5, 2007. Popravil First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 podčetrtek pr tini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se