.T. Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 (popravljeno) Prvi se že 47 dni vozi s pokvarjenim avtom, ker zanj ni bilo nadomestnih delov. In ne dobi nadomestnega vozila? Svasta vozi se s pokvarjenim avtom. Sem pred meseci v Delu bral Pisma bralcev. En zdravnik je imel same resne pizdarije s svojim Peugeotom. Ko so njegove pritozbe dosegle maticno tovarno, so mu tam rekli, da je za resevanje le teh pravi naslov Peugeot Slovenija. Skratka JEBI SE! Tadej Popravljeno December 30, 2003. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 prej sem mel japonce od honde do hyundai od kdaj je pa hyundai japonc :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gec Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 od kdaj je pa hyundai japonc :? mater si dlakocepski no pol pa popravek 1: "prej sem mel japonca=honda pa korejca=hyundai" pa popravek 2: "prej sem mel avtomobile z daljnega vzhoda od honde do hyundai" pa popravek 3: "prej sem mel japonca pa korejca" pa poprave ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 mater si dlakocepski no pol pa popravek 1: "prej sem mel japonca=honda pa korejca=hyundai" pa popravek 2: "prej sem mel avtomobile z daljnega vzhoda od honde do hyundai" pa popravek 3: "prej sem mel japonca pa korejca" pa poprave ... no, lepo, da si popravil. eliminator sedaj zadovoljen :lol1: pa lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gec Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 no, lepo, da si popravil. eliminator sedaj zadovoljen :lol1: pa lp NO me veseli, da sem te "zadovoljil" in da sva zgladila nesporazum. pa srečno novo leto :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se