Gregs Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Mene pa zanima, če kdo ve, ali in na kakšen način bi bilo možno kupiti ta avto (rabljen, recimo 3-5 let). V Sloveniji ga ne prodajajo, vendar se jih nekaj vseeno vozi (s SLO tablico). Mislim, da sem videl tri različne. Meni je avto namreč všeč, odkar sem ga videl v Ameriki (se mi zdi, da leta 1998, mogoče celo 1995). Nov stane v ZDA cca. 20.000 USD, kar je zelo sprejemljiva cena za tako fleten avto (po mojem okusu). Kakorkoli, če kdo ve kaj več, naj mi pove. Se bo dalo kaj takega kupiti z majem 2004? Ga prodajajo v Avstriji, recimo? Pa še slikica... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Mene pa zanima, če kdo ve, ali in na kakšen način bi bilo možno kupiti ta avto (rabljen, recimo 3-5 let). V Sloveniji ga ne prodajajo, vendar se jih nekaj vseeno vozi (s SLO tablico). Mislim, da sem videl tri različne. Meni je avto namreč všeč, odkar sem ga videl v Ameriki (se mi zdi, da leta 1998, mogoče celo 1995). Nov stane v ZDA cca. 20.000 USD, kar je zelo sprejemljiva cena za tako fleten avto (po mojem okusu). Kakorkoli, če kdo ve kaj več, naj mi pove. Se bo dalo kaj takega kupiti z majem 2004? Ga prodajajo v Avstriji, recimo? Pa še slikica... Imel podobno idejo in spraševal pri uvozniku Mitsubishija in pravijo da je tale zadevščina delana samo za USA. Očitno, gre za individualne uvoze. Se je pa en takle pred nekaj časa prodajal tudi v Sloveniji. Sitiacija pa ni nič bolj rožnata pri Ford Cougarju. Avto si moraš sam uvoziti iz USA in plačati carino, DDV + homologacijo itd. Recimo, sam sem iskal Toyoto Supro, pa so mi pri uvozniku rekli, da mi jo na mojo željo uvozijo in zrihtajo papirje in homologacijo. Seveda pa moraš sam nositi vse nastale stroške. Ojojoj! Veliko bolje počakati na EU, saj se tam najde marsikateri od teh avtomobilov, ki je že prirejen za evropske zakone. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Recimo, sam sem iskal Toyoto Supro... ahhh, supra... :wub: ...res mas okus, svaka cast ti!! :wub: :notworthy: drugace pa mislim, da so Eclipsi v avstriji in nemciji veliko pogostejsi kot pri nas (al je tist Skyline??). se neki malga linkov: link link 1 link 2 link 3 link 4 LP, Zok :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Čakaj na maj :P , sicer vem da so bili, kaki 3 pri nas, vendar jih bi predrago plačal (eksotika). Če pa bi si ga uvažal zdaj, pa pokliči Ameri Cars (Brnčičeva), kolikor vem so oni pravi kar se tiče uvoza rabljenih vozil preko luže. Samo kolikor je meni znano je ta zadeva zelo draga. Kolikor vem moraš kupiti, že to stane (cca 1000€), sicer ga potem (spet bojda) BP prodaš naprej, za dejansko isto ceno. Uglavnem kot je napisal Codein....vse stroške uvaza+vse dajatve kriješ ti. Če pa boš malo preračunal stvar boš videl da se ti ne izplača......sam sanjam o Ford Mustang :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 aja, se en link... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Hvala za vse komentarje... @ Zok: hvala za linke, vendar tisti v SLO so ta stari Eclipse, jaz pa gledam tako obliko, kot je v moji prvi objavi. To je oblika po tistih, ki si jih objavil ti, in onimi, ki se sedaj prodajajo (meni so ta novi grdi in ga ne bi imel). Skratka: taka oblika, kot je na vrhu, pride v postev, vse ostalo odpade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Gregs .... tole je avto: Lancer Evolution. S "tvojim" Eclipsom ima skupnega najmanj dve reci: je Mitsubishi in ne da se ga pri nas dobiti (celo v Evropi ne, se mi zdi). Bi ga pa takoj imel ... to ali pa Imprezo WRX STI (sanja svinja kukuruz press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 $, pa od kje ti ideja za tak "čudaški" avto?! :rolleyes: VeRonika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Men se zdi dost lep! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Tega eclipsa so pričeli izdelovat 1996 in so jih delali do 2000, ko je prišel ven zadnji model. Če odšteješ svinjsko drage servise je to najbrž precej čist adrenalin za vozit (vozil sem starega in že tisto je trgalo, nov pa je imel tako ali tako precej izboljšav). V EU imajo smešne cene - cca 10K€....za pure fun. Jebeš par kompletov gum letno :) Mal cukrov za Gregsa: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Gregs .... tole je avto: Lancer Evolution. S "tvojim" Eclipsom ima skupnega najmanj dve reci: je Mitsubishi in ne da se ga pri nas dobiti (celo v Evropi ne, se mi zdi). Aaaaaaaaaaa.... Cyc, ma ne mesat stren!!! To je daaaaaalec od Eclipsa... :D Je pa vseeno fleten avto... ampak ni toliko po mojem okusu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 $, pa od kje ti ideja za tak "čudaški" avto?! :rolleyes: VeRonika Roni, Roni... kaksen cudaski avto?! A ni fleten, pa lustkan?! :yea2: V ZDA je pa skoraj đabe... tistih 20 k USD, pa ga mas v stalci... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Vse omenjene avtomobile ( Eclipse l.96+, Supra zadnji dve generaciji, Ford Cougar 99-02) se da dobiti rabljene pri nas. Je pa manjša izbira :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Tega eclipsa so pričeli izdelovat 1996 in so jih delali do 2000, ko je prišel ven zadnji model. Če odšteješ svinjsko drage servise je to najbrž precej čist adrenalin za vozit (vozil sem starega in že tisto je trgalo, nov pa je imel tako ali tako precej izboljšav). V EU imajo smešne cene - cca 10K€....za pure fun. Jebeš par kompletov gum letno :) Anubis, pa ti si car!!! Kje pa bi se dalo dobiti kaksnega za 10 k€? Pa koliko je star za ta denar? Daj, povej kaj vec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Vse omenjene avtomobile ( Eclipse l.96+, Supra zadnji dve generaciji, Ford Cougar 99-02) se da dobiti rabljene pri nas. Je pa manjša izbira :) Kje, kje, kje?! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 (popravljeno) Vse omenjene avtomobile ( Eclipse l.96+, Supra zadnji dve generaciji, Ford Cougar 99-02) se da dobiti rabljene pri nas. Je pa manjša izbira :) Kje, kje, kje?! :hmm: http://www.avtooglasnik.com/asp/vozila.asp?id=32723 Je pa turbo verzija + tuning seveda "the only way to go for" :) Popravljeno Oktober 28, 2003. Popravil klemens Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 http://www.avtooglasnik.com/asp/vozila.asp?id=32723 Je pa turbo verzija + tuning seveda the only thing to go :) Aha... samo to je letnik 1995, to je se ta stara oblika. Meni to ne gre, hocem TOCNO to obliko, kot je na slikici. Ti pa so od leta 1996 do 2000 (kot je Anubis napisal, baje). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 A niso od 95 do 99 http://auto.consumerguide.com/auto/used/re...dex.cfm/id/2209 Si preveril sliko v oglasu ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 A niso od 95 do 99 http://auto.consumerguide.com/auto/used/re...dex.cfm/id/2209 Si preveril sliko v oglasu ??? Sem jim pisal, pa da vidimo... bi bilo pa zanimivo, ce bi bil res taka oblika... Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Mimogrede: a kdo ve, kako je z rezervnimi deli? Kako kaj Mitsubishi oskrbuje trg? Kje, mimogrede, sploh so locirani? Saj bom se malo brskal po netu... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Ne vidiš slike v oglasu avta, ki se prodaja (desno zgoraj ) :) ?? Za več info pa malo pobrskaj po mobisux-u. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Vse omenjene avtomobile ( Eclipse l.96+, Supra zadnji dve generaciji, Ford Cougar 99-02) se da dobiti rabljene pri nas. Je pa manjša izbira :) Le stanje večine teh avtomobilov je bolj bogo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 (popravljeno) Eclipsa GST, Supre ipd si ne kupiš, ker bi bila vožnja udobna ali interier prijeten, poceni vzdrževanje in podobno (vse omenjene lastnosti so na dnu proti drugim avtomobilom). Ampak zgolj iz enega razloga, in sicer hitro vožnjo za relativno malo denarja. Po nekaj letih ko komaj stoji skupaj po nekaj karambolih je pa čas za prodajo. Kaj misliš, da v tujini pa božajo te avtomobile :) Edino verjetnost, da med vsemi najdeš kak avto, ki ga je imel nekdo za šminko, je malo večja. Je pa malo takih, si kupijo kaj drugega :) LP, Klemen p.s.: Cougarja pa dobiš za dosti manj kot polovico nabavne cene par let starega praktično novega. Ne vem pa če je govora o 99-02 Cougarju. Popravljeno Oktober 28, 2003. Popravil klemens Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Ne vidiš slike v oglasu avta, ki se prodaja (desno zgoraj ) :) ?? Za več info pa malo pobrskaj po mobisux-u. E, klemens, polepsal si mi dan... TOCNo tako obliko bi rad imel.. Lej, lej... celo v SLO je en tak... moram it gledat... ce ni res krntija totalna... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Zdi se mi, da je bil tale eklips pred pol leta na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) (samo zdi, ne da pa se mi prevert, če je še :ph34r: ) Gregs: napiš ceno, če jo boš zvedu za tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se