k0ci Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 :lol1: prevelka resonanca pa kit poč, kje si pa to pobrau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 TO JE NJEMU MEHANIK REKU.Baje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LeoVince Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 polini evo ma veliko več kot 13 konjev.. in tvojo 50ko bi moral nesti v koncni in pospesku s pol gasa samo.. in kaj boš drugega dal v variomat kot valcke, torej utezi (razlicnih gramov) so valcki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 jst sm vm povedu kaj je on men reku da ma not a ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polini EVO Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: polini evo 70ccm 13hp :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :wacko: :slap: aj da bi reku da je 50ccm EVO sam usen ima 15-17hp tko da se prov velik motš, sploh pa tole, da si v 70ccm dal 80 bat not :wacko: :wacko: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: a ti veš da ma moj evo 47.6 premer bata ?????????????? pa ima 23hp (je predelan) a da bi mel bat 80 not ............... :lol1: :lol1: pa da ma na evo orginal avspuh, ti povem da bi avspuh EXPLODERU ali BAT oz. nekaj bi 1000% tko da ti to neverjamem :D :D :D :D am tut za tole ko ma gusa ....pa ostalo predelavo....NI ŠANS da mu lahko slediš, evo dam 1000€ pa on men da tale motor (z mojo nastavitvijo fergazerja v primeru da ni naštelan) pa ti z mano z svojo 50ccm :grim evo 20hp prot 50ccm 4hp: pravš da si mu na pospeških sledil :huh: :huh: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: boš ti šu z mano enkrat pa boš vidu kaj dela polini evo, na poseških nimaš šans, ko boš ti dal gas bom jz mel že na števcu 80km/h :lol1: :lol1: :lol1: ni kej car si :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 hehe ja leje to je on men reku a ne zdej jst nevem ne vrjamm mu ker je moj frend drgac pa nevem tko je. Un z gusom je pa itak mi reku da ma sfukanga neki. Pa vem da ni sans da te ujamm ;) ne z 20 konji:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Cilindr: Kokr je že K0ci napisu... glede resonance in počenega kita... :lol1: :lol1: :lol1: ...dobra je ta ej, pa sm mislu da me tle ne more nč nasmejat, pa sm skor crknu od smeha... pa tut zanima me, kak je lohk v 70cc cilinder "zrinu" 80 bat... če bi prow povedu gre v 70cc cilinder približno 47 bat... ;) raj povej, da ma brušenga... kar tut dvomim da na 80cc... ;) evo...13hp...malo več ma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LeoVince Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 mogoče je zamenjal s polini corso.. ki pa je gus.. in ima okrog 11-13hp.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polini EVO Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 ja pol pa povej da je un z gusom mel sfukan pa slabo naštelan :slap: :slap: to pa me pol nečudi kako ga nis prehitel sam zgleda da je tut tvoj skukan :slap: veš da sfukan gus gre manj kot org.50ccm pr men je blo tko prvič ko sm montiral kit gor sm mel 12 fergazer in nobene moči ni mel, in me je frend z de-tech prehitel na končni in na pospeških pa usen če sm jz mel 8-9hp a on 4. .) ni use u moči, moraš tut met lepo naštelan .) jz ti pravm kup od mene gus kit ki ti ga za 15k prodajam, prevoženih ma ene 2-3k km, pa ti bo po števcu šlo 120km/h, no mojemu prijatelju Harisu je šlo 125, a enmu Kraljilu pa z piljenim polini sport tut 130 po števcu ;) je pa res da sta imela oba sr Morini in Minareli in oba dolge prenose (zato tko mal velka končna) ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 bom ga dans se 1x uprasu pa ce laze ga bom zbrcu:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 mogoče je zamenjal s polini corso.. ki pa je gus.. in ima okrog 11-13hp.. napisal je EVO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HaRkO Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: uf stari dobr si ej, skor z stola padu ko sm to bral :) :) ej celindr mene zihr poznaš, bil sm na meetingu zdej ko je bil n končni 6. v zelen majci, pa men se zdi da edin brez motrja :) :) pa če rabš kake dele, montažo,...kar kol, javi ane :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: uf stari dobr si ej, skor z stola padu ko sm to bral :) :) to men praviš? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HaRkO Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 nenene teb .) nis nč kej tazga napisu unmu celindru je blo to namenjen .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 nenene teb .) nis nč kej tazga napisu unmu celindru je blo to namenjen .) aja...potem pa dober...čak sam na WC grem... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HaRkO Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 a ti ga pomagam z pinceto držat :lol1: :lol1: šala :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 a ti ga pomagam z pinceto držat :lol1: :lol1: šala :OK: ta šala mala mi je skor jetra zažgala opet šala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 aja vem kjer si ja.... hehe A si zrihtu VIDU motor??? kwa je zdej a bos kej furu al se vedno pes hods??? :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HaRkO Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 ah jz sm lepo zrihtu tko, da je mogu ulaufat, pol k je on pršu domov je neki začel strat pa vedno hujš, pol je use nehal pa par dni, pol se spet to pojavl, zdej pa spet že 1 tedn lepo dela sam diza je mal prevelka .) eh ne ne, nebom jz več peš hodu. :D bom ta vikend že na k6 prletu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 Svojio tezavo sm tko resu da sm sam fedre na sklopki nastimu. Z izvijacem. ce mate pa original sklopko bo pa treba nove dt not. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) če hoče kdo met lažjo sklopko (kao trše fedrce) naj prevrta obloge čez in čez, tko da bo not lukna, pa bo skuter speljal pod višjimi obrati to je pogruntu kolega od bratranca in tudi prakticiru na aeroxu in stvar dejansko deluje :lol1: sam to ne delat na kaki športni sklopki ker jo je škoda Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 ej ludje, a uporablate kako posebno orodje za fedrce not devat? sm vidu na scooter-center.com da majo super orodja in si bom neki naroču tut... nazadnje ko sm menju sm sestavlju kuplungo eno uro nazaj, ka sm dou najtrše fedre od malossija in to z nekimi X kleščami... komi sm raztegnu... sam potem sm odnehu in vse razstavu, dou prvo fedre notr in vse skup dobesedno z macolo pribil na uno ploščico nazaj... jebenti sm se namuču... nosilce sm kr zviju pa nazaj uviju... :D ampak je šlo in zdj dela ko madona... ;) je pa original kuplunga... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 JST NIMAM NOBENGA POSEBNGA ORODJA sfaufncigr :D (izvijač) da jo pa rastegnem pa na roke. Sej se da neki mauga :) drgac mi jo je en frend drzu jst sm pa fedre not dou pol pa se nasponu jih. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 Cin ali pa tanko žico daš okrog fedrce pa potegnes s kleščami :) , pomoje najlažja varianta, če pa so bolj mehke fedrce, te pa lahko samo s kleščami. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) JST NIMAM NOBENGA POSEBNGA ORODJA sfaufncigr :D (izvijač) da jo pa rastegnem pa na roke. Sej se da neki mauga :) drgac mi jo je en frend drzu jst sm pa fedre not dou pol pa se nasponu jih. :) al pa če jo vpneš v fraufštok a :? Cin ali pa tanko žico daš okrog fedrce pa potegnes s kleščami :) , pomoje najlažja varianta, če pa so bolj mehke fedrce, te pa lahko samo s kleščami. Lp jst sm pa to delu z unimi kleščami ko so za tiste sponke za sornik dol jemat, res pa tut tvoja ideja ni slaba in vrjetno še najlažja od vseh Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se