ticmantl Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 jaz dam tak šraufnciger da se federca zatakne za šraunciger pol pa dam šraufnciger v lukno za federco in pol se federca samo zapelje dol! Malo težko je razložit... Vsak si pač poišče svoj način menjavanja federc ki mu je najlažji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HaRkO Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 jz pa tko kakor se mi da oz. kater orodje je bližje, ponavad z šraufencigerjem :) drugač zdej bom nabavu sklopko od stage 6 da bi vedl kako lahko je zamenjat fedre :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 ja, sm že vidu od stage 6... lušna stvarca :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 odvisno kak celinder oz. predelavo maš;) bolj za sport oz. mid race so sklopke POLINI .) Delta je :worship: :worship: Jst sem pa obe sklopki probu pa je MALLOSSIJEVA precej hitreje zagrabla kot polinijeva. Vsekakor je DELTA MALLOSSI boljaša kot polini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 ziv, dej mam neki glede sklopke. Razdrem pa vidm not, da ma sklopka sam 2 fedra(modra). Zamenam jst z novimi (zelene in rumene polini) pa je mel ful slabse performanse, zato sm pustu une k so ble not. To je verjetn 107mm sklopka(al ne). zamenu sm auspuh lazji valcki, fedrc se pa pac ni splacal Kaj zdej?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 jah lahko bi povedu ker motor maš pa ker letnik ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 (popravljeno) benelli K2, minarelli, AC, next-r, 2001, :lol1: pa polini nalepko ma :lol1: ostalo original Popravljeno Julij 9, 2006. Popravil sas005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 pol maš se mi zdi 105mm sklopko k minareli ma če so dve fedre je 105mm, če so pa 3 pol je 107 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 a je to kej slabs, a je bols met na tri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 (popravljeno) jah ne vem, pač odvisno od modela kero maš, če imaš dve imajo pa te dve tok večjo oblogo da pride nekje enako zdaj imaš razdeljeno na dve polovici, če imaš pa 3 potem, imaš 3 tretjine lahko si pa tut zamenjaš, jst sm tut meu original 2 pa 105mm pa sm kupu 107mm sklopko pa 107mm zvonec pa je Popravljeno Julij 9, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 ja jst sm meu 107 sklopko pa sam 2 fedra. aprilia sr 1998 minareli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy_aerox46 Objavljeno Avgust 2, 2006 Deli Objavljeno Avgust 2, 2006 jz n mam aeroxa pa bi dau notr en športn variator pa če bi mi lahk povedla na čem bom prdobu? pa ka to tist kao hitr gas da ko daš mal gasa že polno vleče.pa kolk bi pršu en tak variator nov al pa rablen pa če ga ma kdo za prodat k bi ga kupu pa če daš to not morš še kej druga zamejat kake jermene al pa kej takiga?????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pernek Objavljeno Avgust 6, 2006 Deli Objavljeno Avgust 6, 2006 jz n mam aeroxa pa bi dau notr en športn variator pa če bi mi lahk povedla na čem bom prdobu? pa ka to tist kao hitr gas da ko daš mal gasa že polno vleče.pa kolk bi pršu en tak variator nov al pa rablen pa če ga ma kdo za prodat k bi ga kupu pa če daš to not morš še kej druga zamejat kake jermene al pa kej takiga?????????? pridobi se nekaj na pospeskih je pa zelo priporocljiv pri 70ccm kjer se ponavadi pri menjavi celindra nastanejo luknje (v pospeskih) ter tole resis le s variatorom ter trso povratno fedro :D Cena novega je okoli 16k rabljen pa se ze da dobit za kasnih 10k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crom Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Dejte mi povedat če paše katerikoli športni variomat na katerikoli skuter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) Ne. Variomat moraš kupit za tisto mašino, katero imaš. Variator paše edino na drugi skuter, če ima drugi skuter isti motor. Torej če imaš variator za Minarelli, paše na vse skuterje, kateri imajo minarelli motor, enako velja za Piaggio/Gilera :) . Lp Popravljeno September 5, 2006. Popravil SiMoN` Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 Gledu sm lih novosti na scooter-attacku in opazu, da je že lep cajt veni Polini Speed Drive al kak se točno napiše nwem... wem, da ima 9 valčkov in ne 6... zanimiva stvar... sam ne skapiram v čem je razlika, oziroma v čem je boljš razen tega, da laho bolj natančno naštimaš valčke, kar je popolna potrata časa... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 pase pa original sklopka od gilere na aprilio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 5, 2006 Deli Objavljeno September 5, 2006 pase pa original sklopka od gilere na aprilio em... na tano ja, ker imajo tanove piaggio mašino ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) na mojo pase od gilere original sklopka pa mama aprilio sr 98 Ps: am ce zamenam kit dam recmo 15 kojnou gor a morm menat tut prenose...mam drugo sklopko rumeno povratno pa drug jermn pa zvonc Popravljeno September 6, 2006. Popravil Cilindr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 na mojo pase od gilere original sklopka pa mama aprilio sr 98 Ps: am ce zamenam kit dam recmo 15 kojnou gor a morm menat tut prenose...mam drugo sklopko rumeno povratno pa drug jermn pa zvonc za 15 konjev bi se splačal menjat tudi variomat, prenose pa sigurno, tako da izkoristiš kit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 7, 2006 Deli Objavljeno September 7, 2006 ni ne konca ne kraja tem stroskom <_< najprej kit pa glavna pol pa use ostalo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 ja, res je, ko se spustiš v neko predelavo in dodobra preračunaš stroške se šele zaveš, da boš odštel veliko vsoto denarja, tako sem jst računal za 2fast predelavo in vse zraven sem naračunal 450 jurjev, potem sem se pa poglobil in opazil, da bi mogu še en kup stvari menjat, da bi blo vse skup delujoče in varno in je pršla cifra kmal preko 700 čukov... tko da sm kr obupu... pa alu je pra****, ker leti ko pra**** ampak ni za dolgo... ;) tko da grem na eno pošteno mid-race predelavo, tko da bom lohk še meu kj za okol pelat ne pa sam noret... :D pa če mi ribne, da ga dam brusit... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 9, 2006 Deli Objavljeno September 9, 2006 Te skuterji so prou poziralniki denarja vec k ulagas vanga vec hoce. Misls da si use zrihrtu pa se neki manka:// al pa kej crkne al se zaletis vedn je kej :glare: kups 600 kubov pa je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) Te skuterji so prou poziralniki denarja vec k ulagas vanga vec hoce. Misls da si use zrihrtu pa se neki manka:// al pa kej crkne al se zaletis vedn je kej :glare: kups 600 kubov pa je :) kupš 600 kubov pa maš registracijo pa zavarovanje tolk velko, da se ti vseen splača met skuter magar ga šraufaš... pa še 600 kubov treba kupt... ni zdj to kr ena izmed rešitev, ker 600 kubov treba znat tut pelat... sj jst nameravam na 600 kubov ampak ne še zdj... prvo avto, potem pa 600 SS... :) aja, pa s 600 kubov se lažje zaletiš in imaš najmanj triplo večjo škodo... če se seveda ne ubiješ... ;) Popravljeno September 10, 2006. Popravil Red Arrow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoliniEvolution Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 LOL java script:emoticon(':D', 'smid_7') Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se