Nata Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 (popravljeno) nov izgled foruma torej ... :naughty: :OK: :OK: :OK: kar fajn. se bom morala navadit - ampak eno vprašanje: a se samo tako zdi, ali pa je malo preveč na levo potegnjeno vse skupaj??? Popravljeno November 9, 2003. Popravil Nata
sax Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to se samo nam z očali zdi! :lol1:
Thundercat Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 Izgled verjetno še ni dokončen....angleščina je povsod...se mi pa dopade....sprememba na boljše...mini profil :OK:
Guest 1 Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 (popravljeno) zakaj ne morem uporabljati koledarja - ali je to še stvar bodočnosti? :? pasemprebralnavodilapress Popravljeno November 9, 2003. Popravil 1
Codeine Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 zakaj ne morem uporabljati koledarja - ali je to še stvar bodočnosti? :? pasemprebralnavodilapress Koledar se da čisto lepo uporabljati. Malce poglej v zgornji desni kot.
Guest 1 Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 zakaj ne morem uporabljati koledarja - ali je to še stvar bodočnosti? :? pasemprebralnavodilapress Koledar se da čisto lepo uporabljati. Malce poglej v zgornji desni kot. sej ga kliknem, pa se odpre.. vendar ko (a sem narobe razumel navodila - tam piše, da ga lahko človek uporablja tudi za svoje dogodke in nič o tem da so kake omejitve) hočem kaj vpisati piše da nimam dovoljenja.. torej: ali je to nova oblika le za moderatorij ali tudi za nas
bauca Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 Ful dobro je zaj !! Sej je prej tud blo sam zaj je še bol ... Lepo ... :OK: :kva1: ps1 : Nata ... malo vleče taj ja ... :xx: :rolleyes: ps2 : Lahko samo vprašam zakaj je še vedno spodaj ko piše kao dodaj post to napisano v angleščini kljub temu da mam nastavljen slovenski jezik ?? :unsure:
Codeine Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 Danes smo posodobili forum. Zadevščina še ni čisto dokončana, predvsem so nekatere funkcije, ki jih omogoča nova verzija foruma še vedno neprevedene in še niso vklopljene. Seveda se bo to v najkrajšem možnem času odpravilo.
Codeine Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 sej ga kliknem, pa se odpre.. vendar ko (a sem narobe razumel navodila - tam piše, da ga lahko človek uporablja tudi za svoje dogodke in nič o tem da so kake omejitve) hočem kaj vpisati piše da nimam dovoljenja.. torej: ali je to nova oblika le za moderatorij ali tudi za nas Gre za nove funkcije, ki pa se šele vklapljajo. Koledar ima možnost vpisa tudi vaših osebnih "OPOMNIKOV", ki jih vidite samo vi in nihče drug. P.S. Sedaj bi moralo delovati.
Max Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 ...eno vprašanje: a se samo tako zdi, ali pa je malo preveč na levo potegnjeno vse skupaj??? To bo slo verjetno pripisati resoluciji, ki jo imas natavljeno :hmm: A mas nastavljeno na 800v600 :naughty:
BC Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 thumbnaili bi bli lahko manjši... drugač pa :OK:
Dirkac Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 In zakaj je blo treba posodabljat?
SiR Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 In zakaj je blo treba posodabljat? Just because. .. ker je novi forum boljši, lepši, bolj pameten, bolj uporaben, predvsem za moderatorje ... in ker ima višjo verzijo, kot dosedanja različica :)
Nata Objavljeno November 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2003 (popravljeno) ... pa dajmo še enkrat ... :yea2: UUUUAAAA .... glej ... glej ....!!! vse je res lepo in fajn ... :kva1: ... v bistvu takole: novi forum je boljši, lepši, bolj pameten, bolj uporaben, predvsem za moderatorje ... in ker ima višjo verzijo, kot dosedanja različica ;) in tudi vse lepo deluje (vendarkoledarševednonegrepress) ... O:-) ... in še vsem ... ... za lep forum in dan ... B) Popravljeno November 9, 2003. Popravil Nata
cyc Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Fuck, kaj so to carali pri Invisionu - nova verzija je katastrofa za Mozillo, prejsnja verzija pa je z njo delala brez vsakrsne napake :angry: :BUA:
lojzek Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Sj tut jest rečem da je fletn ampak.. Za angleščino trenirat lahk miljardo drugih strani pogledam.. But this is only my humble opinion
Kaiser Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 No dejmo fotke gor lepit, da vas končno vse vidim :naughty:
cyc Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 ...hmm... men je do zdej 2x prkazal "prekratek" page, drugo vse ok ...upam da ne bo več :hmm: No saj ... ampak pri meni je to kar pogosto bilo, poleg tega sem svoj lasten post videl, zraven je pa pisalo, da ga je objavil nekdo drug itd. Mozilla je neuporabna ratala, ali pa forum neuziten v Mozilli 1.5 :cry:
-pero- Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 No saj ... ampak pri meni je to kar pogosto bilo, poleg tega sem svoj lasten post videl, zraven je pa pisalo, da ga je objavil nekdo drug itd. Mozilla je neuporabna ratala, ali pa forum neuziten v Mozilli 1.5 :cry: ...sem glih hotu napisat v tale post, da sem ravnkar prebrawzov poste za cel vikend nazaj brez problema pa mi je zdele pokazal prekratek page :wacko: :D ...zgleda da forum res sm pa ke mal zabluzi na mojmu firebirdu, ampak ni krize :)
-pero- Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 (popravljeno) ...pa tole slikco k sm jo v zgornmu windowu prlimu mi raztegne čez cel post, čeprav je le okol 300pixlov široka :hmm: ...a jo drugi tud tko raztegneno vidte? Popravljeno November 10, 2003. Popravil -pero-
Zarja Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Cyc....pa smo spet tam! :unsure: V nobenem topiku ne vidim zadnje objave. Pravzaprav vidim samo prazno polje in ne spusti me dol, da bi lahko menjala kategorijo. :? ... ce je komu kaj jasno, please help... Se vedno pa foruma ne morem pregledovati z Explorerjem. :cry:
Zarja Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 ...sem glih hotu napisat v tale post, da sem ravnkar prebrawzov poste za cel vikend nazaj brez problema pa mi je zdele pokazal prekratek page :wacko: :D ...ja, pa to tudi... No, sej drgac je pa se kar ok. :naughty:
Zarja Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 (popravljeno) prejsnji post!!!!!!???????? HALOOOOOOOOOO, tole je napisala Zarja in ne Cyc-ko!!!!! Hmmmm... tale stvar bi pa bla lahko uporabna.......hehehheh :devil: Popravljeno November 10, 2003. Popravil Zarja
cyc Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 @Zarja - tvoj problem s prestarim IE se ti je vrnil ko bumerang nazaj, ko forum ne dela vec pravilno z Mozillo ... <_<
SiR Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 @Zarja - tvoj problem s prestarim IE se ti je vrnil ko bumerang nazaj, ko forum ne dela vec pravilno z Mozillo ... <_< daj ji safari gor, če lahko.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se