Vojč Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Mene zanima, če zdaj po zadnji posodobitvi foruma ne bo več možno iz foruma kliknit direkt na oglase ali je to samo začasno?? :?
Hanzi Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Smeškov tudi ne moreš vrivat v text, samo na koncu texta jih lahko popaš :unsure:
king Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Smeškov tudi ne moreš vrivat v text, samo na koncu texta jih lahko popaš :unsure: ..da se, sam ti ga nakonc prpopa, pa ga morš po skopirat kamor hočeš :grim dela, vidiš:grim ..men je blo prej boljš:grim ,.... ne vem zakaj, če napišem 2 posta al pa slikce nalimam, mi kr združi pod enga,... :blink:
Noise Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 ne vem zakaj, če napišem 2 posta al pa slikce nalimam, mi kr združi pod enga,... :blink: Ker bi lahko vse skupaj napisal v enega že od začetka...?? :D
Špilferderber Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 zakaj Špilferderber ne more limat slikc?
CPU Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 zakaj Špilferderber ne more limat slikc? To je preventivni ukrep iz varnostnih razlogov :lol1: :lol1:
Špilferderber Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 To je preventivni ukrep iz varnostnih razlogov :lol1: :lol1: šaljivec.. :glare: ne, resno.. toliko dobrega imam za delit z Vami, Motosvet pa noče sprejemati mojih idej.. :devil:
jose Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Špilči probaj tule pogledat, mogoče bo pomagalo .)
Vojč Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 Mene zanima, če zdaj po zadnji posodobitvi foruma ne bo več možno iz foruma kliknit direkt na oglase ali je to samo začasno?? :? Začasno :eek: čakamo :yes:
BC Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 kje izklopim pošiljanje povzetka novic?
Noise Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 kje izklopim pošiljanje povzetka novic? Dobro preberi povzetek, boš ugotovil...
BC Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 piše: ,,Če se želite odjaviti od rednega prejemanja naših novic, kliknite tukaj: odjava z motosvetovih novic" pa nobenega urlja... ?
Thundercat Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 ko končam s hitrim urejanjem mi napiše to kar je spodaj na sliki, ko stran osvežim dela vse BP....any ideas?:
GrCaR Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 ko končam s hitrim urejanjem mi napiše to kar je spodaj na sliki, ko stran osvežim dela vse BP....any ideas?: to je tut men pisalo, tko da zdaj ko urejam, dam NAPREDNO UREJANJE in tega ne kaže več!
Noise Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 ,,Če se želite odjaviti od rednega prejemanja naših novic, kliknite tukaj: odjava z motosvetovih novic" Točno TAM.... "odjava z motosvetovih novic"....
Pervy Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 meni se pa včasih compaco reklama (modra) po sredini monitorja postavi in noče zginit al pa da bi jo izklopil? :?
Špilferderber Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 kaj pomenijo PRAVILA FORUMA in kaj ima s tem opraviti spodaj prikazano čaščenje? :nono:
Sanda7 Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 jaz sem pa nekaj prčkala,zdej pa PM ne morem prejemat,pošilatelju napiše da mam poln inbox amkak ga nimam ma samo 21% sem pa nekaj urejala da bi spremenila e-mail pa mi ni ratalo :slap: kaj nej pa zdej nardim da vsaj P.Mje prejmem
pirrulz Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 jaz sem pa nekaj prčkala,zdej pa PM ne morem prejemat,pošilatelju napiše da mam poln inbox amkak ga nimam ma samo 21% sem pa nekaj urejala da bi spremenila e-mail pa mi ni ratalo :slap: kaj nej pa zdej nardim da vsaj P.Mje prejmem Pošlji vse v PM. :P :lol:
BC Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 Točno TAM.... "odjava z motosvetovih novic".... kaj je točno tam?
kekec III Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 kaj je točno tam? ..odjava...
Sanda7 Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 Pošlji vse v PM. :P :lol: heheheheh ni neumna :OK:
BC Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 ..odjava... piše ,,odjava", da... in?
MaraudeR Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 kje izklopim pošiljanje povzetka novic? Če se želite odjaviti od rednega prejemanja naših novic, kliknite tukaj: odjava z motosvetovih novic piše ,,odjava", da...in? daj preberi še enkrat....klikneš na povezavo, ki ti je podana in novic ne bo več na mail...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se