Kruse Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 All my dark dreams drift like smoke in the breeze.... Daj nehaj se imeti za .... Se nimam. Marsikaj od tistega je bilo namenjano ljudem, ki se delajo, da ne vejo, o cem govorim. Pisem. In mi je hecno, ko jih gledam (ce in ko jih slucajno srecam). Seveda se ti "ljudje" v takih temah ne oglasajo. A veš zakaj ne? Ker bi me mogoce najraje utopili v zlici hladne vode, ce bi me mogli.....Hehehe.......Kaksna sreca za mene.....Seveda tisto, kar so obljubili ali pa kar so mi dolzni ne mislijo izpolniti....... A veš zakaj ne? Ker se je lazje delati, da je tisti drugi svinja. In da je on vsega kriv. In s tem opravicis svojo nedejavnost. In svoje prelomljene obljube. Pravzaprav se je najlazje narediti Francoza. Ali pa da "tistega" cloveka sploh ne opazis. A ne? In se sreca, da "tisti" clovek opazi tvojo zadrego in se sam odstrani, a ne? Da te ne spravlja v zadrego, a ne? Klamfam? Kr neki nakladam? Ampak....moje izkusnje kazejo, da to nakladnje vpliva na tisto, kar naj bi se zgodilo....kar se je zgodilo.... in kar bi se moralo zgoditi..... pa se na zalost ne. In izkusnje kazejo, da se vse slabe stvari, ki jih napovem, tudi res zgodijo. Še najraje tiste, ki jih poskusam skriti pred samim sabo. Ki se mi motajo nekje v ozadju. Ki jih poskusam potlaciti. In besede so meso postale. Moje. Ko bodo pa še od koga drugega.... A bo to čudež? "I've got these feelings, and they won't go away..." Kristus.....dejmo se malo primerjati.... * On je enkrat iz vode naredil vino. Jest delam iz vina scalnico. Pa iz kruha drek. Pa iz mesa tudi. In to vsak dan. On je hodil po vodi. Jest tudi. Pa vozil sem se po vodi. Pa letel. Pa valjal. On je od mrtvih vstal. Baje pri 33ih. Jest tudi. Tudi pri 33ih. In ves, kaj mi je se hecno? Ko sem prisel domov... No, prazaprav me je fotr pripeljal domov. Ker me samega niso hoteli izpustiti. Ne s posranimi gatami. Mi je prinesel čisto obleko. In suho. .... sem na tleh nasel račun. Med vrati. Iz Drogerie Markta.... Za knjigo. Cena? Malo cez 4 jurje. Datum? 14. januar 2005. In moj alibi? Ni me bilo doma od 13. do 15. januarja. In nihce ni imel kljuca od "mojega" stanovanja. Sem zamenjal kljucavnico. Zaradi.... In knjig ne kupujem. Sploh pa ne v Drogerie Marktu. Ce jih tam sploh prodajajo.... Skoda, da ni pisalo se naslova..... "Circle of fire my baptism of joy at an end it seems The seventh lamb slain, the book of life opens before me. But I will pray for you. And some day I may return. Don't you cry for me. Beyond is where I learn." Knjiga zivljenja? Ali smrti? Se sreca. Ker sem se zgodaj zjutraj 13ega razbil z biciklom. Pa so mi še razbito arkado poflajštrali. Kri po tleh sem brisal pa še nekaj časa. A ne? Skoda, da nisem spravil racuna. 4 jurje. ful poceni. Oni so mi dali racun za 191 jurjev. Tega pa mogoce imam spravljenega. A sem se kaj zlagal? *Moja krscanska izobrazba šepa. Mozno, da sem si kaj narobe zapomnil. In bom za popravke hvalezen. :) In vcasih ga moram nahraniti. Ko hoce iti na temno stran. Ali pa, ko mene klice temna stran.... Aja....pa se nekaj.... Ko nekateri zadnje case razmislajte o smrti..... se (io, moa, jaszt) sprasujem, kje imam debelejso kartoteko, na policiji ali psihiatriji? A koga zanima, kaj so vrli "dohtarji" pogruntali? Zdravljenje alkoholizma..... HAhhahhahhha........ Pri 17letnem mulcu...... Ne me basat, kreteni! O polcajih raje ne bom zgubljal besed. Ce se prav spomnim iz "tistih" knjig (mogoce celo Rugljevih), naj bi se alkoholizem razvil po 10 letih rednega uzivanja alkohola..... Tko da..... Jest se smejem! Kaj pa naj drugega? V norisnico me niso hoteli zapreti. Kaj resnega pa ne najdejo. Ne takrat, ne vmes, in ne zdaj. A ves, kaj me je vprasal? Ce imam privide? Ja, imam jih. Samo ne bele miske.... Pa prisluhe imam tudi. Pa izbruhe besa. In glavobole. In depresije. In napade - marsicesa. Pa vcasih se ne norem zadrzati. Vcasih se ne morem kontrolirati. Pa se marsikaj drugega. Zdravljenje alkoholizma. Keri kreteni. Takrat sem bil eno leto cisto "suh", meni je pa vedno bolj sekalo.... Pa sem jim lepo povedal. Vse razlozil. Ampak NE....Oni so najpametnejsi..... Na take kretene se samo poserjem. In jim povem, da se z mano ne bodo igrali. Naj se igrajo sami s seboj, imbecili.
no limit Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 ti pa rad klobasaš :zzz: :zzz:
SiR Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 ti pa rad klobasaš :zzz: :zzz: Ti pa napišeš samo kaj izjemno pametnga...
no limit Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 Ti pa napišeš samo kaj izjemno pametnga... hura :kva2: :kva2:
Kruse Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Spet sem nakladal. In po nesreci zbrisal. In mogoce je tako se boljse. Itaq sm na-klan. Metallica, zagej mi! Se bolj mocno, se bolj na poskok! Da pozabim... da ne slisim.... Ampak ne gre... Prepotiho.... In Metal power saks.... Ni zadosti mocno v primerjavi z mesom. In vonjem zazganega mesa. Ker..... mislim na..... Vidim pa Maidne.... Ampak zagej...... ZAGEJ svinja.....Danes, ker jutri bo sonce! Mogoce bi se pa moral globoko zamisliti, kaj sploh hocem? Ali pa koncno narediti nekaj v tej smeri? Pa sej delam, pa mi ne rata! Ti preklet slabic! Dosti imam tvojih izgovorov! In tvojega nakladanja! Nared kej! Nared... ne vem.... karkol.... sam tih bod! Zdej pa.... da vam bo nekaj jasno. In upam, da enkrat za vselej! Ups....Nic ne bom upal.... Caki, kdo se spet oglasa? Tisina, ko govorim! Ker vam bo postalo jasno..... tisti moment, ko bom prisel na prizorisce. In prisel bom. JAZ vas bom imel v oblasti! In mene boste poslusali! In mene boste ubogali! In vse ostalo sranje bo odpadlo Ich brauche Zeit Kein Heroin kein Alkohol kein Nikotin Brauch keine Hilfe Kein Koffein Doch Dynamit und Terpentin Ich brauche Öl für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin Brauch keinen Freund Kein Kokain Brauch weder Arzt noch Medizin Brauch keine Frau nur Vaselin Etwas Nitroglyzerin Ich brauche Geld für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin Gib mir Benzin Es fließt durch meine Venen Es schläft in meinen Tränen Es läuft mir aus den Ohren Herz und Nieren sind Motoren Benzin Willst du dich von etwas trennen dann musst du es verbrennen Willst du es nie wieder sehen lass es schwimmen in Benzin Benzin Ich brauch Benzin Benzin Gib mir Benzin Ne, tudi bencina ne bom potreboval. Ne denarja, ne dinamita.... niti casa. Spet ena skusnjava. Prevara. Okej, mogoce za premikanje mesa. Krvi. Kosti. Da boste tudi ostali videli mojo omniprezenco v tem svetu. Ampak v ognju se boste pogreli! Ali pa zgoreli! Mogoce nekateri samo opekli. :) In se vidimo! Ko se vidimo. Za nekatere bo pa to tudi zadnje, kar bodo videli. Smejal se bom pa JAZ! Zadnji, vsaj. Ostali se pa smejte prej. Ce se lahko.....
janetka Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 niti slučajno nism po župi prplavala !!!! :nono:
Nagaya Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 (popravljeno) tole sem našla v eni izmed tem avtomobilizma, kamor zaidem enkrat na deset mesecev... SyMru pa Lina a se vidva ne moreta doma prepucavat :P morata javno kao da.. ah nč ne bom reku :grrr :kva2: ....zdej me bo začelo zanimat kje sta doma Symru in Lina :naughty: ....in kaj mata za enga hudiča med seboj :doze: Popravljeno Avgust 31, 2006. Popravil Nagaya
Alla Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Mene pa zanima, kam so izginili vsi pisci tistih lepih, dolgih in kratkih zgodbic, ki so v prvi polovici te teme? Kam so skrili svoje misli? :? Je ostal samo še Kruse in njegova črna resnica, ki je večina ne razume? Pepe, D.J, Vale in ostali......kje so vaši junaki, vaše iskrice, vaše zgodbice? Pridete še kdaj nazaj? Zgodbice? :(
Nagaya Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 za zgodbice maš bloge....MS je za enovrstičnice in smeškote limat...:mellow: ...upam, da se ga bo ta vikend Kruse kaj nasekal in zapadel v depro, da bomo meli kaj za brat.
batzajla Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 pejte rajš mal ven, mega lep dan je dons. sliči na poletje,takih ne bo več velik letos :) jeijeijeeeeee saj veš da ni reeeeees ne odhaja poleeetjeeeee saj veš da ni reeeeeeees (tinkaraK)
Pravokotar Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Petek je, po starih šegah in navadah, lep dan. Posebno primeren tudi za to, da človek izve kako temeljno resnico. Če ima pa prav nesramno srečo in mu uhlji prej ne odpadejo, utegne izvedeti celo več resnic. Različnih. Celo nasprotujočih si. Jaz imam, kot ste morebiti že potuhtali, prav nesramno srečo. In uhlje za svoja leta nepričakovano trdno prilepljene na glavo. Poprosil bom Norega Malarja Wobewta, naj na steno moje votline nakraca sliko. Takole:
Kruse Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Vsi so obupali. Se nehali zajebavati s kreteni. In tudi jest se bom nekal zajebavti s kreteni. A ves, kaj me zanima? Kaj me zene? Kje je moj vir energije? Aja, te ne zanima.... Baaaaaaaaaaaaa.... ...upam, da se ga bo ta vikend Kruse kaj nasekal in zapadel v depro....Pfr.....nisi me pogruntala. In nisi me niti hotla, a ne? Najprej zapadem v depro, potem sele se ga nasekam. Ce te slucajno zanima. Pa te ne, ane? A ti razlozim moje stopnje naklanosti? Prva stopnja:.... tko, ene par pirov, za ogrevanje.....Mogoce samo toliko, da se mi vrti v glavi.... Zunanji znaki niso opazni. Druga stopnja: naslenja faza.... ve se, kaj je to....opotekanje, blebetanje, ki je posledica notranje aktivnosti. Tretja stopnja: Blodnje, halucinacije, predvidevanje prihodnosti... Cetrta stopnja:Nadgradnja blodenj Peta stopnja: ne morem povedati, ker sem trenutno sele v tretji.... in vsi ostali, ki jih poznam, so grozno navduseni nad razrascanjem zavesti.... Sploh, ker bom nadaljeval. Ali pa mogoce ne bom. Ker... ne vem, zakaj bi nadaljeval? Zakaj pisem? Zakaj me je naucila brati in pisati? Zato, da bomo propadli.... ali zato, da se bomo kaj zabavali? (Lahko tudi zajebavali?) Kje sem? Nekje, kjer mi bodo dali meso? Meso? Govedina? MMMMMMMmmmmmmmmmmm
Nagaya Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 A ves, kaj me zanima? Kaj me zene? Kje je moj vir energije? Aja, te ne zanima.... Baaaaaaaaaaaaa.... Pfr.....nisi me pogruntala. In nisi me niti hotla, a ne? Najprej zapadem v depro, potem sele se ga nasekam. Ce te slucajno zanima. Pa te ne, ane? Zakaj sprašuješ in razlagaš, če veš da me ne zanima?
Nagaya Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 (popravljeno) Amapk MC pravila so jasna. In se ne bodo spreminjala ne zaradi mene, na zaradi Soncy, in niti ne zaradi raznih Nagay in SymRu-jev (s svojimi MC Kosezami, ali pa blebetanji po kaksnih koli forumih). Moto Clubi imajo očitno prioriteto tudi na uporabo črk in kratic....Krusetu pa se je očitno v deliriju spet nekaj tipkalo ne da bi vedel .... Nagaya se v debato o Moto Clubih (:SS) nikoli ni spuščala ker je afnanje in pačenje ljudi, ki ne vedno kaj bi sami s seboj ne zanima.... Moto Carji - Koseze Motor City Popravljeno September 2, 2006. Popravil Nagaya
Kruse Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Se rada igras s kraticami? Zaradi mene je lahko tudi Wise City.
Nagaya Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 zarad mene tudi. in kaj zdej?
Vale Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Je ostal samo še Kruse in njegova črna resnica, ki je večina ne razume? Pepe, D.J, Vale in ostali......kje so vaši junaki, vaše iskrice, vaše zgodbice? Pridete še kdaj nazaj? Zgodbice? :( V blogu ... kjer nobenega ne moti, če pišem o dreku .)
Kruse Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 A niste tam sami Wise (Wo)man -i ? Kaj naj ti potem govorim....sama pogrunti. Kaj pa ce MC pomeni Moto Crap? In to ne leti vec (samo) na Koseze, da ne bo doticna oseba skakala v luft...
Nagaya Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 smart I like..smart ass i don't wise i like..wise guy i don't oziroma...ne v bistvu me boli 34654. las na desni strani glave....
batzajla Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 reku sm in še zdej tko mislm, da se tega ne išče
Kruse Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 smart I like..smart ass i don't/etc Kaj imas ti rada.... kaj ti je vsec... se mene ne tice. Lahko bi celo rekel, da mi nekaj binglja.... Na eno drugo vprasanje bom pa kasneje odgovoril. Zdej nimam cajta.
Nagaya Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Kaj imas ti rada.... kaj ti je vsec... se mene ne tice. Lahko bi celo rekel, da mi nekaj binglja.... potem je "debata" zaključena. že drugič ali tretjič pomoje.... ali se boš čez teden dni spet spotaknil ob kak namišljen obstacle, ker ti bo dolgčas? :yawn:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se