SiMoN` Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Jaz mam neki set prav za filtre čistit. Je ena falša, kjer je tekočina, s katero odstraniš umazanijo iz filtra. Tekočino vliješ v vodo v neko posodo, potem pa daš filter not in ga umiješ. Potem pa posušiš, daš ga za nekaj časa na sonce, dokler ni suh. Zraven tega seta pa še je en sprej, s katerim pošricaš filter, da se ne nabira tolko umazanije na njem :) . Glede deža pa je tak, ti tak imaš Gilero, tako da imaš filter tam gori in skoraj nič ne šprica po filtru :) , jaz sem se že v kar močnem dežju vozil, so se malo kapljice vidle na filtru, vendar se je posušil in ni bilo nič :) , tak da se lahko voziš. Lp
speedfight2 Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 k boš pral skuter ni treba glih v filter špricat :grrr
Vengy Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Jaz mam neki set prav za filtre čistit. Je ena falša, kjer je tekočina, s katero odstraniš umazanijo iz filtra. Tekočino vliješ v vodo v neko posodo, potem pa daš filter not in ga umiješ. Potem pa posušiš, daš ga za nekaj časa na sonce, dokler ni suh. Zraven tega seta pa še je en sprej, s katerim pošricaš filter, da se ne nabira tolko umazanije na njem :) . Glede deža pa je tak, ti tak imaš Gilero, tako da imaš filter tam gori in skoraj nič ne šprica po filtru :) , jaz sem se že v kar močnem dežju vozil, so se malo kapljice vidle na filtru, vendar se je posušil in ni bilo nič :) , tak da se lahko voziš. Lp in kje si kupil ta set? pa cenovno kolk si dal zanjga? sam jst še nevem keri filter naj dam gor.-. kaj vi svetujete? malossiE14? bi bil dost dobr
blindek Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 odvisno kaki kit imaš? ta set se da dobit v skoro vsaki avto trgovini...torej kjer imajo ta razna čistila in podobno :)
denZ Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 kaj te komplicirate, v vodo vržeš pa opereš daš da se posuši pol pa pošprejaš pa na skutera
Vengy Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 ja že že ampak najprej filtr opereš v vodi, pa ga pol namočiš. tk se mi zdi. Mam navadn kit originalen... Gilera runner sp ampak kateri filter mi priporočate.... povejte mi kateri se najbolj dere .... ker meni je najbolj važno da je čim bolj glasen.
Vengy Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 pa svetujte mi gobaste filtre če se le da... no ko mel bi gobastega... samo kateri je res glasen
blindek Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 ki ti je logika???!? :BUA: kaj delate vi ne...filter ni samo zaradi zvoka...pri 70kitu se zato gor da dobiš dovol zraka...pri 50ccm pa lepo filter gor pa dobi preveč zraka in vse skup lepo vedno slabše in slabše gre :) pa ne govor ta ni tak...enih 50primerov poznam ki jim je tak naredlo...vsak teden ko sem folk videl jim je šlo slabše...torej ne ga srat ! :) če pa bi si že rad vse skup vničil pa si kupo E5...ta je gobast...
Vengy Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 hvala za nasvet. ja ne nočem ga uničit zato pa mi svetujte. Sigurno vete kaj je res dobro in kaj je slabo. Katerga maš pa ti gor blindek?
blindek Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 žičnatega :) ker ma lep zvok in paše na motor :P mam pa 75kit da nebi mislil da navadno 50 ;)
Vengy Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 nekaj me še zanima: kakšna je kazen če te ustavijo policaji, 5.000sit....20.000sit al izredni tehnični? Kaj mi lahko stori policist glede filtra?????
blindek Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 odvisno od policaja...v naslabšem primeru te pošlje na tehničnega, kjer ugotovijo da ti mopek gre več ko 45km/h :) in potem lahko samo še skočiš nekje dol z mosta na glavo...kazen astronomska in vso predelavo in delo nazaj v prvotno stanje skuterja :) kar pa zna bit tudi zelo draga zadeva...
denZ Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 če te pošle na tehničnega prerežeš sesalno ali neke cdi kable dol zmakneš da ne vžge...magari zajlo za gas precvikni rajši maš tu 3k strošek kot pa tam
PERO58 Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Sem vstavil v GSX 600R neoriginalni zr.filter :nono: Motor ni več delal kot bi moral :hmm: Kličem servis,mi je takoj povedal, v čem je štos :grim Vstavim original vse O.K. :OK:
Vengy Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 fak.. pol bolje da sploh ne ustavim.... v trenutku tablico gor zavijem pol pa gasa do prvega gozdu... he
blindek Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 če te prej ne ustavijo :) če je športni filter potem rabiš neko mašino ki res potrebuje toliko zraka...in potem so tam fine nastavitve dovod zrak/bencin
Vengy Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 fantje nekaj me zanima. Malossi e5 .... kaj mi lahko poveste o tem filtru.... kolk je cena zanj pa ga je enostavno montirat? Pa kaka je razlika med e5 in e13.
SiMoN` Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 E5 je najbolše, če imaš original fergazer :) , jaz ga tudi imam. Stane 5k, montiraš pa vsak filter isto, starega dol, tega pa daš na fergazer in zategneš. E13 je veliko večji, torej v fergazer pride več zraka in je mišljen za večje fergazere, pa dražji je tudi seveda :) . Lp
Vengy Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 ja mam orginalen frgazer samo dizo bom pa mogu menjat, kajne?? pa e5 prepušča veliko prahu al ne? Pa je glasen dovolj al je bolj tih?
DIESEL Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 nekje sm bral da E5 ni na najbolšem glasu .) sicer ne wem zaka ampak folk prav da ni najboljši. e13 je pa baje kr všečna zadeva za dva jurja razlike se ti po mojem bolj splača uzet e13 več zraka gre skos njega bolši zvok itd. če bi ga dal na original fergazer po mojem neke škode neb smel bit .)
SiMoN` Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 Praha itaq isto prepuščajo gobasti filtri, se je samo razlika v velikosti gobaste površine. Nevem meni ma lep zvok, za e13 pa boš moral dati še večjo dizo in ti bo še več pil. Sicer pa je tvoja odločitev :) . Pa tudi za e5 je potrebno menjati dizo. Lp
Vengy Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 Praha itaq isto prepuščajo gobasti filtri, se je samo razlika v velikosti gobaste površine. Nevem meni ma lep zvok, za e13 pa boš moral dati še večjo dizo in ti bo še več pil. Sicer pa je tvoja odločitev :) . Pa tudi za e5 je potrebno menjati dizo. Lp Torej SiMoN če na kratko povzamem: ti si zadovolen z njim&nimaš nobenih problemov z njim?
SiMoN` Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 Točno tak :) . Pa še to mi je včeš pri e5, da je iz večih delov sestavljen in ga lahko razstaviš, tako da lahko lepo samo gobo opereš, te plastika ne ovira, ker gre dol :) . Lp
Vengy Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 no super pol pa ga bom si jst tut kupil zdaj sem 94% da si ga bom v roku 14 dneh... juha pol pa bom najglasnejši na vasi :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se