bna Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 eevo še moj golf 1.8 spušcen nastavlijvi amortizerji spoilerji 17 col vse homologirano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 še ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 spušcen nastavlijvi amortizerji spoilerji da ti ne bo tehle spojlerjev kje dol pobralo po naših luknjastih cestah :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 Nekaj čist vsakdanjega :eek: Upam,da sem dal v pravo temo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 :naughty: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSM Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 evo malčken spuščeni amortizerji :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valetski Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Sem videl, da ste nekateri dali svoje avte gor... pa še moj 350z :) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Zadnji post spada med "galerija avtomobilov", ta tema je pa bolj povezana s sanjami in stuffom .) Tvoj Z 350 torej niso več sanje ampak prej realnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valetski Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Se opravičujem :blush: Nisem videl tiste teme... bom popravil... hvala. Lp M. Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 Se opravičujem :blush: Nisem videl tiste teme... bom popravil... hvala. Lp M. Vale Ni problema ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 ..ko sem bil majhen sem bil Clio :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 nedko je imel doma dobro staro "katrco" pa malo preveč časa!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) Ne, nekdo je imel doma sliko od katre, racunalnik in preveč časa. Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Grilzz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Februar 18, 2006 Deli Objavljeno Februar 18, 2006 najbl simpl domač tuning (tud dokaj pocen :naughty: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Oni pick-up zgoraj je kot, da bi nanj vplivala Jupiterjeva gravitacija :D No, če bojo pa naredili takšnega naslednika Cude... si bom pa ziher kupil poster :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 to bi pa js mew u moji garaži :OK: (mustang GTR) :blush: :wub: Kaj ni lep? :kva2: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 (popravljeno) Evo nekaj slik iz tunnig hale v Ženevi :D : Lancer EVO : BMW serije 3 :photo: Porsche Cayenne :) : Audi TT : Alfa Romeo 159 :wub: : Lancer EVO spet :) : Lamborgini Murcielago Spyder s dodatno streho :) : Ford Focus .) : Mini Cooper :OK: : Popravljeno Marec 4, 2006. Popravil SiMoN` Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Ooooo.........Kar audija TT bom uzev :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 (popravljeno) Mini Cooper B) : Popravljeno Marec 4, 2006. Popravil SiMoN` Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 (popravljeno) Na sliki :) moral sem popravit post. Tukaj pa še je Fiat Grande Punto Abarth, meni zelo lep avto :) : Popravljeno Marec 4, 2006. Popravil SiMoN` Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Tega mam doma na plakatu :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_TiMi__ Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 Honda.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Bljak, tole bi verjetno pomagalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Mi je un fordiš FOCUS najtalepši...matr... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se