Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2004

Brrrm

Priporočene objave

v soboto sem bla tud jaz na motorju sicer ne na svojem pač pa zadi na goldy me je tko manj zeblo.šla sva proti morju kjer sva se dobila v luciji z člani primorske sekcije smo spili drinko in šli v kozino k mahniču še na eno no za domov je bla že skor tema in celo eno stopinjo pod ničlo je kazalo od postojne naprej,ampak je blo fajn,srečala kar nekaj motorjev med temi tud dva motomarsovca se mi zdi da

JAXa v hruševju na semaforju vsaj po obleki sodeč kavbojkah ki so prov izstopale pa motosvet naleplke na zadnjem blatniku in BMWSLO ja nekje med kozino in črnim kalom

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Popoldan fura iz Velenja do Radelj ob Dravi. Krasen dan in sploh ne preveč mrzlo.

Njaprej krajši sestanek potem pa še kavica z Alko :OK:

Pa ob 16:00 spet nazaj. Tokrat sonca nič več in pa mrzlo kot *****.

Vseeno bilo :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Že dolgo nisem nič napisal semle - kar naprej sem se vozil in se mi ni zdelo nič posebnega :) Potem pa je prišel prvi sneg, za njim dež, mraz... prisilne počitnice, vedno redkeje sva se s Suziko odpeljala novim dogodivščinam nasproti... Tako sem šele v soboto, po dveh tednih, uspel spet sesti na svojo ljubico in jo odpeljati na sprehod proti morju, saj je termometer pokazal za start čisto ugodnih sedem stopinj. A v senci planinskih ovinkov je bila še slana, zato ni čudno, da se mi je do Postojne zanohtalo (jao, res potrebujem ene zimske rokavice!!!), tako da sva se tam malce pogrela in potem odpeketala nazaj. Srečala šest motoristov - nekako sem pričakoval več :? Vseeno, po tako dolgem postu je bila tudi ta vožnjica neizmerno veselje; upam, da bo tako lep tudi prihajajoči vikend.

Popravljeno . Popravil suzuki
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No... ker sem ravno na dopustu in je sonce tako vabilo, sem se okoli 12.00 ure odpravil na Petrol na Celovški napolnit želodček ljubice. Potem sva se pa odpravila v Portorož po stari cesti. Bilo je neverjetno. Cesta je bila suha in oprijem je bil odličen. Največji užitek je bil odpeljati skoraj prazen črnokalski klanec. Na poti navzdol sem srečal 2 sportaka, ki sta veselo prebijala zvočni zid v klanec :OK: .

Tistih nekaj zanimivih ovinkov na klancu sva odpeljala hitro in bilo je res čudovito spoznavat kako se ljubica odziva na dodajanje gasa v izhodih iz ovinka :kva2: :kva2: . Pa da ne bo kdo filozofiral povem, da je bilo še rezerve.

V portorožu preživel skoraj urico v meditiranju na pomolu in potem vzel pot pod kolesa in se odpravil domov. Črnokalski klanec je bil ponovno popolna extaza, ker nama je obema v večje zadovoljstvo polagati ovinke v klanec. Ziheraša... kaj čva O:-) . Do Postojne je šlo lepo počasi... tam okoli 100-110 km/h in že to je bilo dovolj za odhod prstov v deželo ledu... Bikers podrokavice so super ne naredijo pa čudežev :D . V Vrhniki sem srečal nekoga na spedenanem BMWju (pojma nimam ker motor) s tem, da je imel polno kufrov. Motorčič je bil res lep na pogled. Ker prstov skorajda nisem več čutil sva z ljubico odbrzela naprej proti LJ, seveda v zelo lagano sportskem načinu.

Na obvoznici seveda popolna ignoranca KR registrskih tablic... Ampak.. kaj čmo, nekako sva se pripeljala do doma. In ko sem razjahal ljubico ugotovim, da sem spet izgubil tablico z okvirjem :? :BUA: . Sux... In to že drugič na poti iz Portoroža v zadnjih 2 mesecih. Upam, da jo najditelj spet da policajem in da jo dobim nazaj free of charge :OK: .

V glavnem... super dan... in skoraj že 3.300 nabranih kilometrov letos... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Matr je mraz.. :blink:

Sicer se je pokazalo prav lepo sonce ampak par minut pred enajsto je Lj. še vedno vztrajala kako stopinjo pd ničlo. Naredu sem sicer 25km v smeri proti primorski (s ciljem na obali) ampak že po polovici nisem več čutil prstov.. (ostalo nekak ni blo problematicno :OK: ) tako da mislim da je bla to letos zadnja vožnja, če ne bo kakšnih drastičnih sprememb v temeperaturi :D

:topic: HHV: se je segrela na ene 15 stopinj nad minimumom, sam ni blo za v nizkih obratih vozit, ker se je potemspet pridno hladila :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vceraj je bila najpametnejsa stvar ta, da sem ob 1ih zginil iz sluzbe.

Je pa bila na cesti proti NG taka guzva, pa cel kup tovornjakov na klancu proti Podnanosu... Pa kaj ni noben v sluzbi, vsi bi se samo po cestah drenjali :) (Ups, boljse da sem tiho, bi moral do 5ih delat :P )

Najbolj hecno mi je bilo pa to, kako se (nekateri) avtomobili umikajo... Se mi zdi, da sta ene dva skoraj zapeljala s ceste :blink:, ceprav je bil nasprotni pas prazen... Pretiravati pa spet ni treba, no... Saj vec kot kaksen meter ne rabim :rolleyes: Pa tista crta na sredini je samo narisana, se da brez problemov cez zapeljat :xx:

Je pa ponoci res malo zahladilo... Se dobro da se da malo prste pogret na joskah...ups, na junaskih prsih (tale je desc )

O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

[80km hitrost maximalno 160kmh

Jaz sem se včeraj tudi malo za dušo peljal 50km,pa hitrost kar sama pade na 200kmh,pa kaj morem,se mora mal segret,gume pa čisto mrzle,je zadnja čez ovinke skoz slajdala,čakam na pomlad :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@ Cvetoo - a je šlo prepočasi? :? Ne upam jaz bolj hitro ko je tako mrzlo vreme...... :D Relacija Hajdina - Podlehnik (tam ko so svinjske farme ful smrdi) je treba malo potegnit, pa ne z nosom ampak z gasom ene 2 km čiste ravnice (kao opravičilo) pa redek promet etc. etc. O:-)

LP Bajsi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ravnokar prišla iz furce ki je vodila čez vrensko dolino zanimivost pa je bila taprava živa kamela ob cesti v prestranku,sem že mislila da vidim narobe sam sem vidla prov,sicer pa je bilo fajn srečala celo enga motorista ene 120 pa se jih je nabralo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva z marčijem pa sva jih danes stolkla enih 80.

Relacija: Štore-Celje-Polzela-Velenje-Dobrna-Celje-Štore.

Super je bilo po dolgem času, sam ceste so umazane od traktorjev in spolzke po senčnih legah.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kava v Novi Gorici je bila veliko boljsa kot tista v Piranu, ampak sonce :D morje :OK: motor :naughty:

Skozi avspuha skadil ene 25l bencina :yea2: (stevc se zmeraj ne dela :P )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj smo imeli s Suzukijem in Luckyjem prav krasen izlet na morje in nazaj.

Vožnja fenomenalna, dol je prav toplo (sm mogu kar sladoled naročit, tolk je blo vroče :wacko: :lol: )

Na Planini je sicer malo mokra cesta in ko pade sonce mi zmrzuje sapa na vizirju in vlaga na retrovizorjih, drugače je pa fura :OK: :grim

:)

Upam, da bo Suziki še kakšno slikco gor napopu (al pa filmček, kako zalaga ovinke)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem se malo sprehajal v okolici Šentjurja. Ceste so, kot je pred časom povedal voditelj priljubljene lokalne radijske postaje - citiram

"Ceste so kot ženske, na izpostavljenih delih MOKRE IN SPOLZKE" konec citata :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:: petek, 26. november 2004 ::

dopust.

relacija Šentjur-Celje-Vransko-Tuhinjska-Kamnik (v Šmarci pol ure iskal Uzzyjev brlog, pa ga nisem našel)-Brnik-Kranj-Škofja Loka (simpatičen kraj)-kosilo-Ljubljana-Moravče-Trbovlje-Mrzlica (Podmeja, Marija Reka, kakor hočete)-Celje (XXX klub - srečanje MotoCelja)-Šentjur

malce so boleli prsti od mraza, vsesplošen vtis pa :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vceraj sem se prekladal po stanovanju, nalival s kavo (poslusal Maidne :) ) in skozi okno gledal sivino... spet so tisti dnevi v mesecu....

Potem sem pa imel pocasi dost....Brezovica, 14:51, 1 stopinja. Do Vrhniki je bila megla vedno bolj gosta, proti vrhu klanca se ja pa zacelo kazati sonce :), po klancu navzdol proti Logatcu pa suha cesta, jasno, soncno in obcutno topleje :OK:

Malo naprej od Senozec pa dva motorista mahata, da bolj pocasi :( In sem se skril za en kombi...

Policaji so pa ustavljali iz nasprotne smeri... Eh, lazni alarm....

Cik pavza na Crnokalskem klancu; nazaj grede proti Kozini srecal policijski avto...Kul, ne bo treba paziti na radar .) Do Postojne... :kva2:

V Planini sem malce prevec gledal, kje je luna in bi kmalu zapeljal s ceste :wacko:

Po klancu navzdol proti Vrhniki sem se spet potopil v meglo :ph34r:

Haha, veter v oceh :yea2: Kok je pasal :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Pokorno javljam, evo slikc!

ena ko smo si ravnokar malce potolažili lakoto...

post-163-1101759291_thumb.jpg

• Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

... in ko smo se potem odpravili proti domu...

(filmčka pa nimam kam dat...)

post-163-1101759360_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil suzuki
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3. december se bo vpisal v zgodovino z zlatimi črkami. 15 stopinj celzija. Super. In precej motoristov na cestah.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz se opravičujem enemu motosvetovcu (se ne spomnim, kateri je bil), ker sem pomotoma zbrisal objavo o dnevni vožnji (cca. 8-10 objav nazaj). Sem malo brisal smetje, pa se je vmes znašla tudi lepo napisana objava, ampak je ne morem več priklicati med žive. Toliko v vednost, da ne bo hude krvi... :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uff...tale vikend je bil pa noro dober. Nedelja sicer ne tako (dež, pa rehabilitacija .) )

Ampak petek me je totalno šokiral: 15 stopinj, sonček (beri:pomlad), sobota oblačna, ampak toplo (najprej 10, potem 6 stopinj). Čez 300 km, ki jih ne more odtehtati čisto nič drugega.

Kdorkoli dela vreme tam gor; hvala :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, jaz bi se pa v bistvu rad samo zahvalil (skatlarju), ki me je v soboto v Senozecah z bliskanjem opozoril na radar....Ce sem prav videl, starejsi mozakar z zeno....

V glavnem, HVALA, si mi prisparal kup denarja...

(ceprav glede na to, kar se dogaj, lahko do novega leta delamo kar hocemo.....A je to anarhija?....bomo videli... )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni pa je včeraj uspelo odpeljati eno "kozjansko" turo in sicer iz Štor, preko Šentjurja na Kozje, mimo Bistrice ob Sotli, mimo Šmarja in nazaj do Štor.

Vmes sem srečal enega junaka, ki je z rdečim BMW-jem (čisto enak ko moj) s kufri vozil mimo Podčetrtka.

Ceste so bile presenetljivo suhe, mraza ni bilo, tako da je bil užitek enkraten.

LP, M.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!