Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

Priporočene objave

Objavljeno

Zdravo!

Zanima me kje se pri nas ali pri bljiznih sosedih dobi kombinezon dainesse po najbolj ugodni ceni.

LP

Objavljeno
Zdravo!

Zanima me kje se pri nas ali pri bljiznih sosedih dobi kombinezon dainesse po najbolj ugodni ceni.

LP

Prodajalna moto oprema v murski soboti

Objavljeno
Prodajalna moto oprema v murski soboti

A se da za ker gotovinski popust v murski zment? :naughty:

Objavljeno
A se da za ker gotovinski popust v murski zment? :naughty:

se da ja. odvisno kaj misliš kupit :whistle:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni!

Po včerajšnih 400km me je zadnjih 70km pralo od postojne do mengeša...

Kombinezon je seveda moker...

Dal sem ga ležat v sobo ki je ne ogrevamo( 18-20 stopinj), kaj naj še naredim da ne frderbam kombinezona.

Hvala za nasvete.

LP

Objavljeno

Jz sm bla tud včer med srečnimi dobitniki tretmaja izdatnega vlaženja :headbang: in to čist taprvo furo z novim usnjem :headbang: . Svojga sm čez noč lepo obesla v kurilnico k je suho pa toplo, d se je posušil, zdle ga grem pa namasirat s kremico za usnje. Upam, d če se ma že za raztegnit, da se bo v kolenih, ker sem včer trpela k pošast tok je tiščal :wacko: .....prekletstvo dolgih krakov :slap: .

Objavljeno
Jz sm bla tud včer med srečnimi dobitniki tretmaja izdatnega vlaženja :headbang: in to čist taprvo furo z novim usnjem :headbang: . Svojga sm čez noč lepo obesla v kurilnico k je suho pa toplo, d se je posušil, zdle ga grem pa namasirat s kremico za usnje. Upam, d če se ma že za raztegnit, da se bo v kolenih, ker sem včer trpela k pošast tok je tiščal :wacko: .....prekletstvo dolgih krakov :slap: .

:hmm: Sušenje kombinezona v kurilnici se mi ne zdi najboljša ideja....bolje bi ga bilo posušiti na bolj zmerni temperaturi...

Objavljeno (popravljeno)

No da se ne boš preveč sekirala glede novega kombinezona - tudi moj je imel krstno furo včeraj :) Ja sej pri krstu je pač tako da more bit voda poleg :)

Potem najbolje da ga potem še namažem s kremo in je to potem to to...

LP

Popravljeno . Popravil Kawl
Objavljeno

Tiščal je pa tud mene :) Pa še kšna kocina me je sm pa ke mal pouckala :D

Objavljeno

V kurilnici se je sušil tako kot njegov usnjeni predhodnik (ki mu zarad tega ni nikol nč falilo), je pa res, da naša kurilnica ni ravno tropskih temperatur (tm okol 20 stopinj), je pa najbl suh prostor v bajti. Drugač je pa moj usenjček zdle k sm mu nardila make-up kt včer, k je bil nov :rolleyes: ....še zmer mal tišči tko d kakega hudega raztegovanja ni blo, še bomo trpel :krneki: , dežni tretman prestal brez posledic, upam pa d je bil tale dežni krst zanjga in zame prvi in zadnji letos :whistle: .

Objavljeno

Jaz sem ga posušil v sobi in danes namazal z nivea kremo. Zdej pa ne vem, ko se zmoči se osnje raztegne al se skrči?

Objavljeno

Ko je mokro ali vroče se na začetku ko je nov raztegne za kakšen centimeter ali dva.

Objavljeno

Ko je mokro usnje se skrči.

Objavljeno
Drugač je pa moj usenjček zdle k sm mu nardila make-up kt včer, k je bil nov :rolleyes: ....še zmer mal tišči tko d kakega hudega raztegovanja ni blo, še bomo trpel :krneki: , dežni tretman prestal brez posledic, upam pa d je bil tale dežni krst zanjga in zame prvi in zadnji letos :whistle: .

Kwa se važiš z novim usnjem :whistle: , čestitke na pridobitvi :yea1: .

Objavljeno

Najboljša zaščita ledra je en navaden dežni kombinezon, pa tudi če je iz Louisa za 5€ ... :naughty:

Mene je to že izučilo in praktično ne grem od doma brez njega v tank torbi ali kufru.

Objavljeno

Jaz sem včeraj prav tako naredil prvo vožnjo z novim kombinezonom, drugače vse ok razen zadnjega pregibnega dela na kolenih kjer me je po zadnjem delu noge kar dobro naribalo, upam da se bo to kmalu popravilo. Drugače sem pa po vočnji kombinezon obesil in z malo vlažno krpo pobrisal kombinezon, je še treba k temu kaj dodat?

Objavljeno
Kwa se važiš z novim usnjem :whistle: , čestitke na pridobitvi :yea1: .

Ja kaj ti nj, če je pa lep :blush: ....čist babji, bi ti fajn pasal :evilgrin: :lol1: .

Objavljeno (popravljeno)
Ja kaj ti nj, če je pa lep :blush: ....čist babji, bi ti fajn pasal :evilgrin: :lol1: .

Dobr, da je 1. April pa ni nič resnice v tem :rolleyes: .

Kwa ti si depresivna v tisti temi "depa", tuki pa pokaš vice :whistle: .

Popravljeno . Popravil Port Folio
Objavljeno
Dobr, da je 1. April pa ni nič resnice v tem :rolleyes: .

Kwa ti si depresivna v tisti temi "depa", tuki pa pokaš vice :whistle: .

Hja, 1. april res, je pa tko, d je to edin dan v letu k govorim resnico, k drgač zmer lažem, tko d bo tistle od včer kr držal :evilgrin: , ni bil vic sploh :grrr , mogoče taka hudobnosarkastična izjava :evilgrin: .

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

januarja sem si kupil usnjen dvodelni kombinezon, ki mi je sedaj prevelik, ker sem zgubil kar nekaj kilogramčkov! ali je dal kdo kombinezon telirat/ožat, kam ga je dal (kontakt), kakšna je bila cena in kakšen je biu končni izdelek (kvalita šivov, estetika)? predvsem pa me zanima v Zasavskem koncu, okrog LJ in seveda vmes.

Objavljeno
januarja sem si kupil usnjen dvodelni kombinezon, ki mi je sedaj prevelik, ker sem zgubil kar nekaj kilogramčkov! ali je dal kdo kombinezon telirat/ožat, kam ga je dal (kontakt), kakšna je bila cena in kakšen je biu končni izdelek (kvalita šivov, estetika)? predvsem pa me zanima v Zasavskem koncu, okrog LJ in seveda vmes.

Inde Vransko, sicer pa poglej http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...t=0&start=0

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

mene bi zanimalo kako vi čistite svoje kombinezone, potem ko pridete z vožnje in so pravo pokopališče raznoraznih žuželk? samo mokra krpa pa pobrisat al še kakšno milo oz. druga kemikalija zravn?

Objavljeno
mene bi zanimalo kako vi čistite svoje kombinezone, potem ko pridete z vožnje in so pravo pokopališče raznoraznih žuželk? samo mokra krpa pa pobrisat al še kakšno milo oz. druga kemikalija zravn?

Mokra krpa bo dovolj...Najbolje bo, da te nekdo zbrise, ko si se oblecen... :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Helow, spet jest!

Čez zimo je kombi zlezel malo skup, ampak ne toliko kot sem mislil da bo.

U glavnem spet je čas da se ga malo raztegne.

Postopek je opisan zgoraj.

Najprej sem ga napihnil, da se usnje uleže, potlej našpricat, napihnt in izmerit.

Ko je usnje enkrat mokro se hitro poda in takrat ga malo pripumpaš; v mojem primeru je mera šla iz 80 na 83mm.

Jutri ko se bo posušul pa bomo vidl. Prilimal bom tud sliko zračnice.

Zgoraj in spodaj so remlci in cvinge zato, da je kombinezon stisnjen in zračnica ne sili po celi notranjosti kombinezona.

post-11987-1209486647_thumb.jpg

post-11987-1209486767_thumb.jpg

post-11987-1209486785_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil no_name

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!