lina Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 drago moško občinstvo, jest mam vaš spol rada in sem ZA da obstanete, AMPAK dejstva so taka: od kar so odkrili kloniranje ste postali, biološko gledano, NEPOTREBNI za obstoj vrste. Za enkrat umetne maternice še niso razvili. :huh:
Pravokotar Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 drago moško občinstvo,od kar so odkrili kloniranje ste postali, biološko gledano, NEPOTREBNI ... Ni res! :angry: Mi smo POTREBNI! :kva2:
RAN Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 Ni res! :angry: Mi smo POTREBNI! :kva2: Tozadevno se mi zdi, da ima PEPE prav. Mi smo res POTREBNI. :yea2:
SiR Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 kaj pa depresivci, a oni so potrebni, al ne? :P
Alla Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 Jap.....potrebni so negovat svojo depresijo do onemoglosti...... :wacko: :devil: Alla B)
Vale Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 drago moško občinstvo, jest mam vaš spol rada in sem ZA da obstanete, AMPAK dejstva so taka: od kar so odkrili kloniranje ste postali, biološko gledano, NEPOTREBNI za obstoj vrste. Za enkrat umetne maternice še niso razvili. :huh: Haloooooooo kdo pa pravi, da so moški za obstoj vrste potrebni ... jaz jih mam rada že od nekdaj in precej rajš kot ženske ... in to sam zato ker so tko POTREBNI :naughty:
klimbra Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 No o POTREBI bi se dalo pa roman napisat!!!!! :hmm: :hmm: :hmm: Pravzaprav jih je že kar nekaj napisanih!!!!!! Sam glej ga zlomka......kako so tam ŽENSKE potrebne za POTREBNE moške!!!!!!Hudo....torej bo res nekaj na tem!!!! :hmm: :hmm: Kako negovati DEPRESIJO?????????? Z večjo količino ANTIDEPRESIVOV!!!!!!!!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2:
RAN Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 Ma jaz se ne bi ravno strinjal z definicijami moške vloge na relaciji moški -ženska kot jo prikazuje LINA. Mi se ja z vso našo POTREBNOSTJO v bistvu žrtvujemo za naše drage ženske. Po tisti preprosti definiciji ki pravi : Če te uho srbi in se popraskaš, kdo uživa prst ali uho ? Tako da so zadeve preproste in vsaka drugačna tolmačenja so zgolj zlonamerna zavajanja z namenom nas prikazati nekoristne. :yea2:
lina Objavljeno Januar 8, 2004 Avtor Objavljeno Januar 8, 2004 Ran Izhajam zgolj iz prebranega linka,ki ga je objavil/la area o čakrah itd... Vse ostalo je pa zajbancija z malo provokacije, ki izhaja iz prebranega.(čemačkustopišnarepzacvilipress) B)
klimbra Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 Potreben je kozarca vode........pač POTREBA!!! Potrebna je kozarca vode:::::::tut POTREBA!!!! ON in ONA sta potrebna kozarca vode.........PERVERZIJA?????????? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :? Dajmo besedi potreba spet star pomen!!!!!!
Zok Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 drago moško občinstvo, jest mam vaš spol rada in sem ZA da obstanete, AMPAK dejstva so taka: od kar so odkrili kloniranje ste postali, biološko gledano, NEPOTREBNI za obstoj vrste. Za enkrat umetne maternice še niso razvili. :huh: me zanima, ce bi zdrzala en teden, brez da bi videla enega samega moskega. point?? CUSTVA!! .) pi es: mislim, da kloniranje cloveka ne more prinesti nic dobrega!
RAN Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 Ran Izhajam zgolj iz prebranega linka,ki ga je objavil/la area o čakrah itd... Vse ostalo je pa zajbancija z malo provokacije, ki izhaja iz prebranega.(čemačkustopišnarepzacvilipress) B) Lina, pri meni je pa vse zajebancija. Edino kar velja je, da smo POTREBNI in pa da ni slabih žensk, so samo dobre in boljše. :yea2:
Thundercat Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 me zanima, ce bi zdrzala en teden, brez da bi videla enega samega moskega. point?? CUSTVA!! .) bi zdržala....če je lezbika..... :D :P pa kaj se preseravamo o tem kdo je potreben in kdo ni... .....tud ženske bi po 10 letih vtikanja epruvet v vagino zaželele kaj toplega not dobit...logično O:-)
Vale Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 bi zdržala....če je lezbika..... :D :P pa kaj se preseravamo o tem kdo je potreben in kdo ni... .....tud ženske bi po 10 letih vtikanja epruvet v vagino zaželele kaj toplega not dobit...logično O:-) Mater, a veš, da nisem vedla, da ti epruveto v vagino vtaknejo, da zanosiš ... SVAŠTA ... :lol1: :lol1: :lol1:
Aleron Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 se mi zdi, da ni mislil dobesedno... :rolleyes: sicer pa sej vemo, o čem govorimo :naughty:
Pervy Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 POTREBNI nismo, smo pa POTREBNI! :devil: če katera ne verjame priporočam obisko moto zbora po 24. uri :devil: :yea2:
Ice Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 hvaljen bodi jezus. se jim je le prikazala devica marija. torej lahko v vsem svojem bliscu mirne duse odpujsam v konvent. :)
Thundercat Objavljeno Januar 8, 2004 Objavljeno Januar 8, 2004 Mater, a veš, da nisem vedla, da ti epruveto v vagino vtaknejo, da zanosiš ... SVAŠTA ... :lol1: :lol1: :lol1: kaj ti se delaš da ne razumeš al ti ponesreči rata.... moški in ženske smo potrebni en drugmu...za različna opravila :devil: :naughty:
Windsurf Objavljeno Januar 9, 2004 Objavljeno Januar 9, 2004 (popravljeno) ...tud ženske bi po 10 letih vtikanja epruvet v vagino zaželele kaj toplega not dobit...logično O:-) Zakaj mi je najprej na misel prišla epruveta iz mikrovalovne??? ;) LP Windsurf Popravljeno Januar 9, 2004. Popravil Windsurf
curi Objavljeno Januar 9, 2004 Objavljeno Januar 9, 2004 Živjo,ženske so nam moškim potrebne,tko kot moški-ženskam,če pa bi se ženske oddaljile-zanemarle-skenslale,pa bi mi udomačili drugo žival :yea2:
bubamara Objavljeno Januar 9, 2004 Objavljeno Januar 9, 2004 @curi-muri :devil: : zenskam ( vsaj enim) niso moski nic bolj potrebni kot petelini kravam... bi te pa prav rada videla, kako se dol dajes s kakim petelinom in pri tem uzivas kot z zensko... :lol1: pies: tvoj psiholoski profil sem pa ze itaq prebrala iz drugih postov, tak da vem da si najbrz v odnosu z zensko v podrejenem polozaju in si takole dajes duska, revez... :)
marijan Objavljeno Januar 9, 2004 Objavljeno Januar 9, 2004 .. res je že v ne tako daljni preteklosti so s pridom uporabljali ovce.... :D
curi Objavljeno Januar 9, 2004 Objavljeno Januar 9, 2004 Živjo,če bi se že zgodil,bi namesto petelina izbral kuro-kokoš,to glede domače živali,pa je bil pregovor, :OK: Bubamara ti bi mogla jit za psihologinjo ali vedeževalko,LP Curi :yea2:
bubamara Objavljeno Januar 9, 2004 Objavljeno Januar 9, 2004 Bubamara ti bi mogla jit za psihologinjo ali vedeževalko,LP Curi :yea2: :grim :grim itaq curi-muri...delam na tem... .) :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se