SiR Objavljeno Januar 11, 2006 Objavljeno Januar 11, 2006 (popravljeno) Le kaj počne Slovenka leta? Benka Pulko Popravljeno Januar 11, 2006. Popravil SymRu
Hanzi Objavljeno Januar 12, 2006 Objavljeno Januar 12, 2006 Mislim, daje bila v napovedniku za jutrišnjo večerno oddajo (večrni gost, polnočni klub ali nekaj takega?!)
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2006 Objavljeno Januar 12, 2006 Mislim, daje bila v napovedniku za jutrišnjo večerno oddajo (večrni gost, polnočni klub ali nekaj takega?!) Pravilno misliš. :grim
Zdrawc Objavljeno Januar 12, 2006 Objavljeno Januar 12, 2006 Pravilno misliš. :grim :grim Vir: RTVSLO - polnočni klub Zvrst: INFORMATIVNI - Pogovori, debate, okrogle mize Na sporedu: vsak petek, ob 22.50 na TVS1, ponovitev v soboto, ob 10.45 na TVS1 Opis: Noč, zvezde in luna nas pripravijo do tega, da spregovorimo o stvareh, o katerih morda pri belem dnevu ne bi. Težko nam gredo z jezika, ker so preveč intimne, ker se jih morda sramujemo ali nas spravljajo v zadrego. Bolj ali manj znani Slovenci se v Polnočnem klubu pogovarjajo prav o teh stvareh. In nam celo dovolijo, da se jim pri tem pridružimo. Napovednik: LEPA BESEDA LEPO MESTO NAJDE, petek, 13.1.06 ob 22.50 na TVS1 Veliko nesporazumov in sporov bi lahko preprečili, če bi se znali in zmogli o problemih pogovoriti. To pa je velikokrat najteže. Zakaj se ne znamo pogovarjati, ali premoremo dovolj čustvene inteligence in kaj nam ponuja mediacija? To je le nekaj vprašanj, na katere odgovarjamo v tokratnem Polnočnem klubu, v katerem Vida Petrovčič gosti Benko Pulko, Milana Krajnca Pavlico, Natašo Belopavlovič in Petra Rondaija.
SiR Objavljeno Januar 14, 2006 Objavljeno Januar 14, 2006 Smo gledali. Dobro se je držala. Predvsem je imela veliko za povedat čez Slovence v Sloveniji. Slovenci v tujini so pa bojda čisto drugačni ;)
pirrulz Objavljeno Januar 16, 2006 Objavljeno Januar 16, 2006 Slovenci v tujini so pa bojda čisto drugačni ;) ja, baje majo tri roke pa samo eno oko. :grim :lol:
SiR Objavljeno Marec 29, 2006 Objavljeno Marec 29, 2006 še vedno under construction po mojem je obupala :-) komaj čakam, da jo spet vidim :blush:
Nagaya Objavljeno Marec 29, 2006 Objavljeno Marec 29, 2006 (popravljeno) baje se zadnje čase benka nekaj tožari, ker ji je nekdo znamko sunil :) očitno je to zelo v modi :grim kraja intelektualne lastnine namreč Popravljeno Marec 29, 2006. Popravil Nagaya
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2006 Objavljeno Maj 29, 2006 no po dolgem času Benkina stran zopet deluje :OK: www.benkapulko.com celo štarcuno je dodala gor :)
SiR Objavljeno Maj 29, 2006 Objavljeno Maj 29, 2006 PS: A to ste vedeli? • 2004 - prejme status kulturnega delavca od Ministrstva za kulturo
Provokator Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Umaknila se je v ilegalo, odkar je prišlo v javnost, da je pot okoli sveta naredila na tovornjaku. Motor pa so z njega dali le, ko se je bilo treba fotografirati....................
moto rider Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Umaknila se je v ilegalo, odkar je prišlo v javnost, da je pot okoli sveta naredila na tovornjaku. Motor pa so z njega dali le, ko se je bilo treba fotografirati.................... Oprosti, samo tole, je po moje zelo groba žalitev! Aja, nič hudega! Saj smo vendar Slovenci... :hmm: :grim
Robert Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 (popravljeno) Umaknila se je v ilegalo, odkar je prišlo v javnost, da je pot okoli sveta naredila na tovornjaku. Motor pa so z njega dali le, ko se je bilo treba fotografirati.................... Vse je možno, vendar temu vseeno ne verjamem. Zavidanost je pri nas na zelo visokem nivoju, zato se podobnim izjavam sploh ne čudim. Tudi motor sem videl v živo in je kazal prevožene km-je. Aja verjetno so ga takole priredili, da izgleda, da je dal skozi 200.000 km-jev :slap: Mogoče se pa motim!? Pozdrav od Roberta P.S.: Poln presenečenj ne odgovarjam tebi, ampak na splošno .) Popravljeno Junij 4, 2006. Popravil Robert
janih Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Oprosti, samo tole, je po moje zelo groba žalitev! Aja, nič hudega! Saj smo vendar Slovenci... :hmm: :grim maš prov fičo, taki smo pač na žalost slovenci, sedaj se bo še kdo spomnil in prjavu, da tud na everstu še nismo bli, da je vse skup samo fotomontaža janih
MARE 65 Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 maš prov fičo, taki smo pač na žalost slovenci, sedaj se bo še kdo spomnil in prjavu, da tud na everstu še nismo bli, da je vse skup samo fotomontaža janih Men se zdi, da smo slovenci vsi skupaj ena fotomontaža in to zelo slabo narejena. :(
Wobewt Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Da se vam ne bo kakšen mit sesul. :glare: Tole malikovanje že rahlo najeda...
SiR Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Da se vam ne bo kakšen mit sesul. :glare: Tole malikovanje že rahlo najeda... malikovalcem ne :P
jest Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Umaknila se je v ilegalo, odkar je prišlo v javnost, da je pot okoli sveta naredila na tovornjaku. Motor pa so z njega dali le, ko se je bilo treba fotografirati.................... Blizu resnice poba! Še naprej drezati v drek, makar smrdi!
Provokator Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 P.S.: Poln presenečenj ne odgovarjam tebi, ampak na splošno .) Zakaj pa ne odgovoarjaš meni??? Saj me lahko napadeš, zato je forum......
Robert Objavljeno Junij 4, 2006 Objavljeno Junij 4, 2006 Zakaj pa ne odgovoarjaš meni??? Saj me lahko napadeš, zato je forum...... Ah, zakaj bi te, le svoje menje sem napisal, tako kot si ga ti oziroma si napisal govorice drugih .) Pozdrav od Roberta
bmwslo Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 No tole, kar sem napisal v temo o Janici, sodi malo tudi sem, zato še kopija tukaj ! Moje mišljenje
rosse20 Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 bmwslo... tole je blo pa dober napisan :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se