Virko Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 No tole, kar sem napisal v temo o Janici, sodi malo tudi sem, zato še kopija tukaj ! Moje mišljenje :OK: :OK:
Robert Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 No tole, kar sem napisal v temo o Janici, sodi malo tudi sem, zato še kopija tukaj ! Moje mišljenje Se popolnoma strinjam z napisanim .) Pozdrav od Roberta
Andrej.d Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 Tudi jaz se strinjam.Za ostale pa: v dobrih starih časih so iztrgali jezike,sekali roke,rezali ušesa.Tako da,malo pazite,časi se spreminjajo.
Pravokotar Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 Se popolnoma strinjam z napisanim Meni pa je, če sem odkrit, popolnoma vseeno. Kaj je narobe z mano? :hmm:
lo1ma Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 (popravljeno) Podobna debata teče o Igorju Brezovarju na lokalni (gostilniški) ravni.. Na žalost so najglasnejši - lokalni tercijalci,brez jajc.. Te dni Igor odhaja z motorjem čez Sibirjo na Japonsko.. Popravljeno Junij 5, 2006. Popravil lo1ma
lasagna Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 Podobna debata teče o Igorju Brezovarju na lokalni (gostilniški) ravni.. .... Pa še kje po svetu : http://www.motorkari.cz/index.php?show=00000003560
SiR Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 Meni pa je, če sem odkrit, popolnoma vseeno. Kaj je narobe z mano? :hmm: Tole je pa simpl. Nisi zaveden slovenski motorist.
Sitko Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 So f***n' what? Ce je sla okol sveta ali pa ne, imamo kaj od tega? No ja, razen kosti za glodanje, recepta za prodajo rumenega tiska, nabijanje postov in ostalo.
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 (popravljeno) kaj pa imaš od Tine Maze,rokometnega kluba celje,valentina rossia,mogoče schumaherja,... ama ništa,kar lahko primeš, imaš pa osebno zadovoljstvo če tvojemu "idolu"uspe nekaj kar si želi in za kar dela. Zame je Benka legenda(pa ne samo ona jih je še kr nekaj),ker vem kako je potovati,pa čeprav moje potovanje je plunk v morje proti njenim ah brez veze Popravljeno Junij 5, 2006. Popravil Sanda7
Pravokotar Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 ...imaš pa osebno zadovoljstvo če tvojemu "idolu"uspe nekaj kar si želi in za kar dela.... Samo v primeru, če mi je podvig mojega (huh :huh: ) "idola" dal motivacijo, da se tudi sam nečesa lotim, se potrudim in to tudi izpeljem.
Anubis Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 Vsak je svojega Benka Pulko. :? Na tovornjaku ali pa poleg njega.
Wobewt Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 imaš pa osebno zadovoljstvo če tvojemu "idolu"uspe nekaj kar si želi in za kar dela. Kakšno osebno zadovoljstvo? Zakaj naj bi bil osebno zadovoljen zaradi tega? :huh: Sicer je pa že Pepe vse napisal, kaj, kako in zakaj. B)
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2006 Objavljeno Junij 5, 2006 okej,pač v tem primeru nisi mogoče navijaš za rossija in kadar zmaga si ves vesel in zadovoljen kadar pa ne doseže prvega mesta pa si žalosten in pizdiš na yamaho k ma za en kurc motorje in crkujejo,...
Lobo Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 Meni pa Pulka vedno spomni na benko kakav, ki sem ga nekoč pil. :P
Avatar Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 Pepe, Wobewt, se vama pridružujem. Idoli, namenjeni le opazovanju, čaščenju in istovetenju, so več ali manj namenjeni "luzerčkom", ki sami ne premorejo volje ali moči, da bi nek podvig izpeljali. Ne rečem, če imaš idol zato, da ga poizkušaš doseči ali preseči, potem dobro. Da pa kot kakšen otročiček v njega projeciraš svoje nepresežene želje po starševski zaščiti oziroma neke komplekse, to je pa...milo rečeno...sranje. No...naj bo, v primeru vojne in izrednih razmer je zadeva nekoliko drugačna. Pa tudi v časih hudega trpljenja lahko idoli pomagajo. Saj, najbrž večina ljudi trpi zaradi svoje bivanjske bede in zakompleksanosti, ker si tega ne upajo priznati, pač potrebujejo idole, da živijo namesto njih.
MARE 65 Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 Pepe, Wobewt, se vama pridružujem. Idoli, namenjeni le opazovanju, čaščenju in istovetenju, so več ali manj namenjeni "luzerčkom", ki sami ne premorejo volje ali moči, da bi nek podvig izpeljali. Ne rečem, če imaš idol zato, da ga poizkušaš doseči ali preseči, potem dobro. Da pa kot kakšen otročiček v njega projeciraš svoje nepresežene želje po starševski zaščiti oziroma neke komplekse, to je pa...milo rečeno...sranje. No...naj bo, v primeru vojne in izrednih razmer je zadeva nekoliko drugačna. Pa tudi v časih hudega trpljenja lahko idoli pomagajo. Saj, najbrž večina ljudi trpi zaradi svoje bivanjske bede in zakompleksanosti, ker si tega ne upajo priznati, pač potrebujejo idole, da živijo namesto njih. :OK: Mojga idola pa že dolg ni več, ampak bil je pa faca, je iz vode vin naredu .)
Avatar Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 :OK: Mojga idola pa že dolg ni več, ampak bil je pa faca, je iz vode vin naredu .) Saj, zato so ga pa na križ pribili .)
MARE 65 Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 Saj, zato so ga pa na križ pribili .) Ja nesramno, bolj logično bi bilo da ga križajo, če bi delal obratno :slap:
Pravokotar Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 :OK: Mojga idola pa že dolg ni več, ampak bil je pa faca, je iz vode vin naredu .) Saj, zato so ga pa na križ pribili .) Itaq. Če bi pa naredil pir, bi ga vzel pod okrilje Zdrawc. Pa da vidimo junaka, ki bi upal sploh razmišljat o kakem križanju :kva2:
Zdrawc Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 Itaq. Če bi pa naredil pir, bi ga vzel pod okrilje Zdrawc. Pa da vidimo junaka, ki bi upal sploh razmišljat o kakem križanju :kva2: :grim :beer2:
Anubis Objavljeno Junij 6, 2006 Objavljeno Junij 6, 2006 Če bi bil pa odkrit peder, bi ga pa zaščitili bolj kot tedaj ogroženo vrsto - vidre.
Avatar Objavljeno Junij 7, 2006 Objavljeno Junij 7, 2006 Ja nesramno, bolj logično bi bilo da ga križajo, če bi delal obratno :slap: Vinogradniškemu cehu je odžiral biznis.
Avatar Objavljeno Junij 14, 2006 Objavljeno Junij 14, 2006 Saj mogoče, da je bilo že kje zapisano, ampak vseh 20+ strani se mi res ne da prebirati. Nekaj ne razumem...ne želim kakorkoli omalovaževati benke ali njenega uspeha...ampak...kako lahko ena dečva brez izkušenj dobi sponzorski motor? Kar na zaupanje oziroma tečnarjenje? Tisti, ki več potujete po svetu, kako je reč s toleriranjem samotnih ženskih popotnic v muslimanskih deželah?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se