denZ Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 a bi bil kdo tako dobr, da bi mi napisal v angleščini eno ritolizniško pismo za nalepke?
JAN49 Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 A ve mogoče kdo za kakšno internet stran kjer bi se dal dobit kakšne slikce tko mal večje, recimo prov namenjene za izdelavo nalepk. :D Al pa da bi ble tok dobre rosolucije da če bi jih poveču da bi bli še zmer lepe. :notworthy:
denZ Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 jst sem včeraj poslal akrapoviču pa savi pa bom vidl kaj bo.......sicr pa zdaj sestavljam en post v angleščini, k ga bom mal okrog poslal kot je naredil Jerry_junior pa bom videl kakšen bo odziv
Meglenšček Objavljeno Januar 19, 2004 Opozori Objavljeno Januar 19, 2004 zok tud od akrapoviča se dobi :D jest sm jim pisov da kao da mam akrapovič avspuh na CBR-ki in da sm mav padu pa spraskov original nalepko pa da zejgrdo zgleda če bi mi lah novo poslal. in sm dobu original nalepko prov za na avspuh :D kolk časa so rabli da so ti poslali...ker sem poslal že pred neke cajta pa ni nalepk ne odgovora :? :hmm:
psyho Objavljeno Januar 19, 2004 Opozori Objavljeno Januar 19, 2004 aja drgač pa zlo velik firm pošle... jest sm kšn let nazaj to mav probavov sm poslov okol 1000 mailov pa dobu tko okol 200 kovert z nalepkam :OK: tud za avstralije pa amerike pa povsod... A so ti kr poslal, kaj si pa napisal? Ker drugače piše na vsaki strani, da jim morš poslat kuverto z znamko in ti bodo poslal.
denZ Objavljeno Januar 19, 2004 Opozori Objavljeno Januar 19, 2004 kolk časa so rabli da so ti poslali...ker sem poslal že pred neke cajta pa ni nalepk ne odgovora :? :hmm: jat sem poslal v soboto, pa zdaj skoz vikend itaq ne delajo, pa bom vidu če bo ta teden kaj prišlo, če ne pa bom že v skrbeh :cry:
italjet maniac Objavljeno Januar 19, 2004 Opozori Objavljeno Januar 19, 2004 Ja ne jaz sem tudi zdaj maile posiljo! Piso sem na castrol, remus, sava pa bomo vidli ce bo kaj :hmm: Sem hoto se kake nalepke od hebota pa nimajo nikjer njihovega maila :BUA:
_toony Objavljeno Januar 20, 2004 Opozori Objavljeno Januar 20, 2004 Jst sem poslav email Savi v soboto in sem dobil nalepke že danes. :OK:
denZ Objavljeno Januar 20, 2004 Opozori Objavljeno Januar 20, 2004 (popravljeno) pa so kaksne pametne? jst sem lih dons dobu in sicer 5 pa so kr lepe: 4 bol majhne, pa eno velko, na majhnih piše Sava scooter tires, na velki pa Sava scooter racing tires sem pa isti dan polal tud akrapoviču, pa ni še nalepk? :? pa dejte sem mal emailov od teh podjetij, da nebo trebal non-stop njihovih strani iskat Popravljeno Januar 20, 2004. Popravil den2
JAN49 Objavljeno Januar 20, 2004 Opozori Objavljeno Januar 20, 2004 Pa dej kaj napišete v mail sam če ti lahk nalepke pošlejo a še kej več. Tko da neb ispadu glih budala. :P :D
Tomozuki Objavljeno Januar 20, 2004 Opozori Objavljeno Januar 20, 2004 Kje se da pa v MB delat nalepke? Lahko tudi v okolici. Sem ču, da je en v Slovenski Bistrici, samo kje, pa nimam pojma :?
_toony Objavljeno Januar 20, 2004 Opozori Objavljeno Januar 20, 2004 jst sem lih dons dobu in sicer 5 pa so kr lepe: 4 bol majhne, pa eno velko, na majhnih piše Sava scooter tires, na velki pa Sava scooter racing tires sem pa isti dan polal tud akrapoviču, pa ni še nalepk? :? pa dejte sem mal emailov od teh podjetij, da nebo trebal non-stop njihovih strani iskat Jst sn jih pa dobu 6(4tamajhnih pa 2 velke). :P
denZ Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 Pa dej kaj napišete v mail sam če ti lahk nalepke pošlejo a še kej več. Tko da neb ispadu glih budala. :P :D jst sem naredil mal uvoda (mal jih pohvališ, pa rečeš da maš njihove dele (gume), pol jih prosiš za nalepke pa naslov zravn napišeš, pol pa še malo v tem smislu: :) upam da boste tako dobri da boste poslal nalepke :) .. pa če se te bodo usmilili ti bodo poslal btw: jst sem dons dobu od akrapoviča mail, pa je pisal, da bom nalepke dobil takoj ko bo možn :yea2:
denZ Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 a ma mogoče kdo email od Mf power :?
JAN49 Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 našel sem naslov za MF power: Marovič Gorazd s.p., Kokolova ulica 4, 2250 Ptuj, 02/764-33-21. Če ti bo kej pomagal, mogoče jim pa pošl po pošt če novš najdu maila. :D :P :D
beno Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 jes sm pa dons prvo pošilko dobu :D samo dve nalepki ampak sta mi hudi :OK:
JAN49 Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 A ve kdo za kakšne mail-e al pa običn naslov od kakšnih (bolj znanih) zastopnikov za skutersko opremo (dainese, agv, polini, mallossi, arai, itd). :unsure: :?
pogi Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 od polinija in malossija jih gotovo ne boš dobu k jih prodajajo v redni prodaji in nebi melo smisla da bi jih zastonj pošilal :hmm:
Zok Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 jes sm pa dons prvo pošilko dobu :D samo dve nalepki ampak sta mi hudi :OK: a bos meu XTC 1500 v Stalkerju?? :P
beno Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 a bos meu XTC 1500 v Stalkerju?? :P ne
denZ Objavljeno Januar 23, 2004 Opozori Objavljeno Januar 23, 2004 dobri nalepki ja...........jst sem zdej poslal še remusu, arrow, giannelli-u, pa hamman-u :D pa še kr nekaj jih je........pol pa bom videl kaj bo s tega :?
_Roba_ Objavljeno Januar 24, 2004 Opozori Objavljeno Januar 24, 2004 Kaj to amte zdaj novo modno muha da okrog poslijate pa fehtate za nelepke? :hmm: Al tekmujete keri bom mel cim pom Moto GP motorju podoben skuter? :hmm: Da bi se le od teh nalepk meli kako denarno korist potem bi se jaz posiljal pa fehtal....
zivijo Objavljeno Januar 24, 2004 Opozori Objavljeno Januar 24, 2004 roba razum maskarce so kmal pa morjo fantje jim dt kostume gor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se