bLuZoNdEr Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 (popravljeno) Men je lepš k varadero men pa ne, se mi zdi da hitri pogled mal na KTM potegne (zaradi sprednje sipce), drgac mi pa vara bolj mogocno in postavno deluje,... ... sicer se pa oba pred TDM sam skrijeta lahko :yea2: :rolleyes: :P Popravljeno Februar 3, 2004. Popravil soddplah
vulcan Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 A barva bo samo taksna kot je na sliki?
Tiger Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 A barva bo samo taksna kot je na sliki? Ja izgleda da bo barva zaenkrat samo ta na raspolago kot sem gledal pri zastopniku za Kawasaki :hmm: Če bo to prava cena (nekaj čez 9400 € )bo res nekaj cenejši kot Suzuki :OK: Ampak meni je še vedno Suzuki :notworthy: če že ne zaradi drugega pa zaradi lepe modre barve :yea2: :kva2: :grim
Thundercat Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 lep motor...a ima prednjo šipco nastavljivo(kot FJR)??
bobokrajnc Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Barva je za letos samo ta, cena je fiksna in znaša nekaj preko 9400Eur, prva dobava predvidoma šele aprila, toliko o tem glede na inf. iz DKS-a, kjer imajo nekaj naročenih za SLO trg. Bolj ko gledam ta motor manj mi je jasno vse skupaj. :? :? O.K, gledano tehnično oz.uporabno in ekonomsko prava stvar, ampak se mi zdi da ta motor nima nobene identitete-"duše". Je to prihodnost oz. vizija japoncev?? :cry: :cry Najbolj pa me moti to da niso spremenili ama baš ništa :angry: :angry: :angry: Da bi v Kawasakiju vsaj malo masko spremenili ali kaj druga, da bi motor dobil novo faco ali kaj svojega, po čemer bi se ločeval od Suzukija, ne nič! K... pa taki Kawasaki, niso motorji osvežilne pijače ala "Tuš Cola" in "Mercator Cola", da bi samo etikete na flašah menjaval! LP Bobo B)
Noise Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Bolj ko gledam ta motor manj mi je jasno vse skupaj. :? :? O.K, gledano tehnično oz.uporabno in ekonomsko prava stvar, ampak se mi zdi da ta motor nima nobene identitete-"duše". Je to prihodnost oz. vizija japoncev?? :cry: :cry Najbolj pa me moti to da niso spremenili ama baš ništa :angry: :angry: :angry: E, točno o tem sem razmišljal danes ko sem se udejstvoval na tekalni stezi na fitnesu. Tako kot VW ki je dal svoje "imetje" Škodi (ali pa če se spomnete Opel Kadetta), tako dela zdaj Suzuki. -- Jasno mi je, da razvoj stane, a najprej prodajo legendarnega SV-jčka korejcem, zdaj pa še V-Stroma Kawasakiju :BUA: :BUA: No, Kawasaki pa to lepo zagrabi in zamenja nalepke... Po moje sta na slabšem oba... oba izgubljata dušo in "tisto" zaradi česar so jih kupci kupovali... najbolje, da res kar Hyosung pa še kak drug Hy*** (vstavi poljubne črke namesto zvezdice) te stvari pokupi... :BUA:
Noise Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Če primerjamo z konkurenco stane "original klon" V-Strom 2.4 mio.SIT; Varadero(pri nas) 2.6mioSIT; novi BMW GS 3.2mioSIT; KTM 2.9mio.SIT......... Ne vem če je to ravno prava konkurenca... OK, po kubikih že...
Tiger Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Vse o KLV 1000 Res čisti klon V-Strom-a :o http://www.prutske.com/KLV1000.PDF
vulcan Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Ocitno bo letos samo v oranzni barvi. Ni nikjer predstavljen v drugi barvi. Cena je pa res kr ugodna. Skoda, da nova Vara nima taksne cene :notworthy: .
AREA Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Res čisti klon V-Strom-a :o Ja, samo se mi zdi da zgleda za odtenek bolj "grobo" :unsure:
SiR Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Ja, samo se mi zdi da zgleda za odtenek bolj "grobo" :unsure: neverjetno, kaj naredi oranžna barva ...
AREA Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 neverjetno, kaj naredi oranžna barva ... Poglej šipico, poglej zaščito pod mašino, poglej plastiko pri sedežu, poglej blok mašine OD BLIZU, poglej nosilec za kufer, mislim da je tud sedež malo ošiljen, poglej barvo okvirja, bolj kvadratne blinkerje, poglej obliko zadnje nihajke, mogoče boš opazo kvadratast ščitnik za roke in nenazadnje čisto druge gume. lahko noč :004
bobokrajnc Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Poglej šipico, poglej zaščito pod mašino, poglej plastiko pri sedežu, poglej blok mašine OD BLIZU, poglej nosilec za kufer, mislim da je tud sedež malo ošiljen, poglej barvo okvirja, bolj kvadratne blinkerje, poglej obliko zadnje nihajke, mogoče boš opazo kvadratast ščitnik za roke in nenazadnje čisto druge gume. lahko noč :004 Gledam,gledam pa nič "novega". BTW tudi 2004 "štromar" je bil deležen prenove. Možno pa , da je razlika v gumah in zbrisani Suzuki oznaki na bloku, vsaj nekaj :lol1: LP Bobo B)
vrrr Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 :hmm: Mi lahko gdo razloži, zakaj razlika v ceni, če naj bi bila motorja identična... Torej! Ali je Suzuki boljši, al pa samo uvoznik hoče več zaslužiti.
bajsi Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Mislim, da je fora v opremi, ne me vprašak kateri :hmm: ker ne vem kje sem info zasledil... sorry :? LP Bajsi
curi Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Živjo,pa saj so kawasakiji cenejši od suzukijev nasplošno-primerjalni primeri,LP Curi
Noise Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 :hmm: Mi lahko gdo razloži, zakaj razlika v ceni, če naj bi bila motorja identična... Torej! Ali je Suzuki boljši, al pa samo uvoznik hoče več zaslužiti. In zakaj je bilo potrebno odpreti novo temo? Združujem...
AREA Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Moje skromno mnenje: Kawasaki je bolj grobo obdelan pri Suzukijo pa so šli bolj v finese in je popolnoma cestno orientiran medtem ko pri Kawi zaznavam neke zametke s katerimi hočejp poudarit tudi off-road možnosti...kao :unsure:
bobokrajnc Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Ne vem, mislim da je fora v rabatih ipd. za velike količine vozil. Navsezadnje Kawasaki ni zapravil niti jena za razvoj novega motorja in nastopa kot prodajalec ala "Mercator" pod svojo blagovno znamko, ki lahko dosega nižje cene. Drugi faktor pa je cena v EU, ki je merodajna, te ne poznam, pri nas pa vsi vemo kako je odvisna od uvoznika do uvoznika. Ampak ena stvar pa le ni identična..............kovinska prevleka na izpušnih ceveh je pri KLV-ju metalic oranžna, pri "štromu" pa siva :kva2: :kva2: :kva2: LP Bobo B)
ceco Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Vse izvira iz dogovora o sodelovanju med Kawasakijem in Suzukijem. Je posledica globalizacije na dvo in štiri kolesnem področju, kar pomeni iste platforme in druge značke ter različno cenovno politiko. V konkretnem primeru gre takole: Suzuki je kao butični izdelek, Kawasaki pa mass production. RVC na koncu je/naj bi bil približno enak, zasedala pa naj bi se oba segmenta trga. Žal je s tem konec pripadnosti blagovni znamki in njene originalnosti. Podoben trade sta firmi naredili na področju čoperjev in tudi Američani so zbegani, kaj je zdaj to. Bo pa pokazal čas, ali so se prav odločili. Prve reakcije kupcev niso ravno ugodne, ker (po mojem skromnem mnenju) pripadnost znamki/identifikacija s produktom še vedno prevlada nad nekaj fičnikov različno ceno. Firmi pa delata z zelo tanko donosnostjo iz poslovanja, kar pomeni da je kriza za razvojna sredstva.
ceco Objavljeno Februar 13, 2004 Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 Konkretne izdelke si lahko ogledate na: http://www.motorcyclecruiser.com/roadtests/m16s/
Fazer03 Objavljeno Februar 13, 2004 Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 V konkretnem primeru gre takole: Suzuki je kao butični izdelek, Kawasaki pa mass production. Aja? :? :? :lol1: :lol1: :lol1:
ceco Objavljeno Februar 13, 2004 Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 Da se boš malce manj smejal in več razmišljal - po logiki cenovne politike in pogleda na kupce, čemur lahko rečeš tudi marketinška politika. O tehničnih črevah "not a word".
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se