civava Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 civav,aa mogoče so te sardinski pastirji imeli za enega izmed njih :) Po moje bol za eno izmed krav. :naughty: Si bila že na Korziki?Korzika z obračuni in prepovedanimi mesti nima veze. Če se Korzičani udarijo med sabo je pa to tako kot pri nas na Dolenjskem, Štajerskem ali kjerkoli. V glavnem Korzika, varna v vseh smereh in destinacijah. Žal nisem bla. I take it back. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Malce razmišljam ..., se ima kdo v septembru namen odkotaliti kaj na toliko opevani otoček? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Malce razmišljam ..., se ima kdo v septembru namen odkotaliti kaj na toliko opevani otoček? :whistle: Maybe, maybe. Sem že potreben ene izprege ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Malce razmišljam ..., se ima kdo v septembru namen odkotaliti kaj na toliko opevani otoček? :whistle: Mi2 s fantom greva sigurno. V zraku je le termin.. Če bova spala v Olbi-i, bo termin od 14 do konca septembra. (Vikendica na obali, 350€ za dva tedna (ne po osebi). Mogoče se lahko tudi kaj zmenimo... Kdaj greste vi?) Če pa greva v kakšen bed&breakfast, sva pa povsem fleksibilna. (Macomer smo odmislili. Za vsak slučaj :huh: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Glede odhoda sem relativno fleksibilen, mogoče bi mi malce bolj ustrezalo v prvi polovici ampak če ne, bi šla tudi druga skozi. Sem pa vedno rad improviziral tako da ni frke, se da tudi kaj zmenit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Glede odhoda sem relativno fleksibilen, mogoče bi mi malce bolj ustrezalo v prvi polovici ampak če ne, bi šla tudi druga skozi. Sem pa vedno rad improviziral tako da ni frke, se da tudi kaj zmenit. Načeloma imam od 1. do 16 septembra fraj, samo 10. septembra imam rezervirano za panonio. Tako da če greste prvi teden septembra me kar zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Mi je bilo omenjeno, da je prvi teden septembra še vedno glavna sezona. Kar pa ne bi bilo ravno najbolj ekonomično :D Moram še preveriti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Včeraj dobil po mailu en kup fotk iz Sardinije. Kaj naj rečem, sline se začele konkretno cedit. I'm so there! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 No pa je tudi meni uspelo spraviti skupaj nekaj slik s popotovanja po Sardiniji. http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=595 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 3, 2007 Deli Objavljeno Avgust 3, 2007 (popravljeno) Link ne dela. :( Lahko poizkusiš še enkrat? Me res zanima. Popravljeno Avgust 3, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 3, 2007 Deli Objavljeno Avgust 3, 2007 No pa je tudi meni uspelo spraviti skupaj nekaj slik s popotovanja po Sardiniji.http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=595 Na slikah sem videl, da si užival :worship: pri lukni sta se pa nahodila.... :naughty: kakšne lušte mi delaš :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Torej datum je skoraj dokončen. Štartam 15 ali 16 septembra. In računam na kakšna dva tedna preganjanja po Sardiniji. :yea2: Če bo kdo v tistem času dol naj se javi, da se dobimo kje na kakšnem :beer2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hirabbit Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Torej datum je skoraj dokončen. Štartam 15 ali 16 septembra. In računam na kakšna dva tedna preganjanja po Sardiniji. :yea2: Če bo kdo v tistem času dol naj se javi, da se dobimo kje na kakšnem :beer2: :naughty: Jst in punca prideva dol 12. popoldan, v Olbio. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Torej datum je skoraj dokončen. Štartam 15 ali 16 septembra. In računam na kakšna dva tedna preganjanja po Sardiniji. :yea2: Če bo kdo v tistem času dol naj se javi, da se dobimo kje na kakšnem :beer2: :naughty: Mi tut štartamo 15. (16. ponoči s trajektom na Sardinijo), pol pa 7 dni na Sardiniji. Se bo treba na enemu :beer2: dobit. Gremo bolj low budget (kolikor se sploh na Sardiniji da), to pomeni da imamo namen spati v kampih. Zanima me pa če kdo predlaga za kakšen kamp kjer bi se stacioniral za nekaj dni da delaš izletke z praznim motorjem. Priporočljivo je da bi blo nekje pri obali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Mi tut štartamo 15. (16. ponoči s trajektom na Sardinijo), pol pa 7 dni na Sardiniji. Se bo treba na enemu :beer2: dobit. Gremo bolj low budget (kolikor se sploh na Sardiniji da), to pomeni da imamo namen spati v kampih. Zanima me pa če kdo predlaga za kakšen kamp kjer bi se stacioniral za nekaj dni da delaš izletke z praznim motorjem. Priporočljivo je da bi blo nekje pri obali. Tukaj nekaj.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Mi tut štartamo 15. (16. ponoči s trajektom na Sardinijo), pol pa 7 dni na Sardiniji. Se bo treba na enemu :beer2: dobit. Gremo bolj low budget (kolikor se sploh na Sardiniji da), to pomeni da imamo namen spati v kampih. Zanima me pa če kdo predlaga za kakšen kamp kjer bi se stacioniral za nekaj dni da delaš izletke z praznim motorjem. Priporočljivo je da bi blo nekje pri obali. cala gonone - super kamp eno opozorilo: imajo ceno samo na osebo, ki znaša 16,5€ na noč. vse ostalo je free http://www.campingcalagonone.it/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Tukaj nekaj.... :naughty: Tole sem sicer že ene parkrat prebral pa me zanima če ste šli še kdaj na Sardinijo glede na to da ste južni del izpustili? cala gonone - super kamp eno opozorilo: imajo ceno samo na osebo, ki znaša 16,5€ na noč. vse ostalo je free http://www.campingcalagonone.it/ Hvala za link, samo pomoje bi se moral dobit tut kakšen camp pod 16,5€. Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil GULI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 (popravljeno) Predlagam, da naredimo spisek vseh, ki bomo v tem mesecu dol. Lahko bi si še gsm kontakt izmenjali... Skratka: HiRaBBiT in BolhA: 13.09. (prihod zvečer) - 30.09. (odhod zvečer) Stacionirana sva v San Teodoru v tur.naselju Ambra. Popravljeno September 1, 2007. Popravil BolhA^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 Tole sem sicer že ene parkrat prebral pa me zanima če ste šli še kdaj na Sardinijo glede na to da ste južni del izpustili?Hvala za link, samo pomoje bi se moral dobit tut kakšen camp pod 16,5€. Saj veš Bladzo gleda samo tisto zavito :kva2: južno pa niso tako dobre ceste, Suzuki bi se vozil en teden samo po eni... :yea1: če imaš dosti časa jo pa prevozi... :worship: vrnil se boš itaq... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Predlagam, da naredimo spisek vseh, ki bomo v tem mesecu dol. Lahko bi si še gsm kontakt izmenjali... Skratka: HiRaBBiT in BolhA: 13.09. (prihod zvečer) - 30.09. (odhod zvečer) Stacionirana sva v San Teodoru v tur.naselju Ambra. HiRaBBiT in BolhA: 13.09. (prihod zvečer) - 30.09. (odhod zvečer) Stacionirana sva v San Teodoru v tur.naselju Ambra. KeC: 15.9. (oz. 16, prihod zjutraj) - 30.9. (odhod zvečer) Še ne vem, rad improviziram. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 HiRaBBiT in BolhA: 13.09. (prihod zvečer) - 30.09. (odhod zvečer) Stacionirana sva v San Teodoru v tur.naselju Ambra. KeC: 15.9. (oz. 16, prihod zjutraj) - 30.9. (odhod zvečer) Še ne vem, rad improviziram. Guli + 2 kom (1 kom ostane doma z zlomleno roko): 17, prihod zjutraj - 23. ob 10h na Corsico - 27.(odhod zvečer) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 KeC: 15.9. (oz. 16, prihod zjutraj) - 30.9. (odhod zvečer)Še ne vem, rad improviziram. KeC, a ti greš solo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) Po eni strani: Jep :D Po drugi strani pa: Žal :( Popravljeno September 3, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaž Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) HiRaBBiT in BolhA: 13.09. (prihod zvečer) - 30.09. (odhod zvečer)Stacionirana sva v San Teodoru v tur.naselju Ambra. KeC: 15.9. (oz. 16, prihod zjutraj) - 30.9. (odhod zvečer) Še ne vem, rad improviziram. Tomaž: 24.09. (oz. prihod 25.09. zjutraj) - 30.09. (odhod zvečer) Delava krog okoli in okoli. na PM pa GSM, da se lahko kontaktiramo. Popravljeno September 4, 2007. Popravil tomaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Trenutno vreme na Sardiniji za ta teden: Cagliari :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se