3nity Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Upam, da nam ne uide vsaj pijača! :beer2: Imate že narejene plane poti ?? Bi se priporočala.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Karta za trajekt rezervirana. Se vidimo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Lep pozdrav vsem. Evo eno kratko javljanje iz kraja zlocina. Prvi vtisi so svetovni :worship: Ceste fenomenalne, vreme soncno in vroce. Druzba (guli and co.) pa tudi super. Aha pa pivo je zelo hladno in sede totalno. :worship: Kljub zacetnim tezavam so se stvari sedaj uredile in nadaljujem s potepanjem kot je bilo planirano. Vceraj mi je med voznjo do cala gonone se odpela torbca okoli pasu kjer sem imel spravljene dokumente, pol denarja ter telefon in se nekaj malenkosti. Takoj ko sem ugotovil, da sem torbico nekje zgubil sem preklical kartice in prijavil izgubo na policiji. Na poti nazaj v kraj prenocevanje sem se ustavil se na eni policijski postaji ter povprasal ce so mogoce nasli kje torbico. Ni je bilo, je pa karabinjer poklical na se eno tretjo postajo kjer pa so sporocili da imajo preklemano zadevscino pri njih. Hitro na motor in po torbico. Tako sem dobil nazaj vse razen kaksnih 300 ojrov ki si jih je nekdo ocitno prilasil kot "finders fee". Ok izgubo denarja bomo ze preziveli. Je pa bil problem da so bile kartice ze preklicane in nikakor nisem mogel do dodatnih zalog denarja. Na sreco je na banki jim uspelo odblokirat bankomat kartico tako da kot kaze lahko nadaljujem z dopustom. Jebi ga zivemu cloveku se vse zgodi. Upam, da bom od sedaj naprej se javljal samo se s sporocili o tem kako dobre so ceste in kaj vse je za videti. :whistle: Do sedaj tako naredil po sard. cca 600 enkratnih km (z rahlo grenkim priokusom ki pa bo kmalu zbledel) :D L.P. in na branje :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 KEC edin mi ni jasn, kak se ti je odpela torbica :hmm: Sam da si vse uredil....Srečno dalje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Tolk sm ti fouš :rolleyes: Še za nas kaki ovin odpel... Probi gor na Silius, ali pa tam okol Balao-ta so hude... FOUŠ, FOUŠ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 KeC pravi: "Ceste tukaj so nore. Predvčerajšnjim naredili 350 km samih ovinkov brez ene same ravnine. Zmatrani, pa kot da bo jih naredili 700. Vreme enkratno. LP iz Sardinije." Matr je pack, ker me tko draž :closedeyes: ... FOUŠ FOUŠ FOUŠ :evilgrin: prvoščim jim iz vsega srca :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Evo malo dezja danes privoscilo mojim kostem malce pocitka. Kot kaze napoved me caka se kar nekaj km po sardinijskih cestah. Zacetne tezave so se postimale tako, da sedaj lahko se samo uzivam v cestah in ostalih lepotah tega otoka. Kljub temu, da dopusta se ne bo tako kmalu konec, ze padajo ideje o ponovnem povratku v tole motoristicno meko. :naughty: Lepo se imejte (jaz se bom se lepse :evilgrin: ) :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Kljub temu, da dopusta se ne bo tako kmalu konec, ze padajo ideje o ponovnem povratku v tole motoristicno meko. :naughty: Lepo se imejte (jaz se bom se lepse :evilgrin: ) :winkiss: Dj no k sm ti fouuuuš no :cry: :cry: Sicer pa imaš še neke neizpolnjene vodičke obljube za bodočnost :naughty:, samo tako da te spomnim malo da neuš kake izgovore iskal v moji bodoči RR jekleni lepotici :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Evo malo dezja danes privoscilo mojim kostem malce pocitka. Kot kaze napoved me caka se kar nekaj km po sardinijskih cestah. Zacetne tezave so se postimale tako, da sedaj lahko se samo uzivam v cestah in ostalih lepotah tega otoka. Kljub temu, da dopusta se ne bo tako kmalu konec, ze padajo ideje o ponovnem povratku v tole motoristicno meko. :naughty: Lepo se imejte (jaz se bom se lepse :evilgrin: ) :winkiss: Važič.... :yea1: :kva2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Evo malo dezja danes privoscilo mojim kostem malce pocitka. Kot kaze napoved me caka se kar nekaj km po sardinijskih cestah. Zacetne tezave so se postimale tako, da sedaj lahko se samo uzivam v cestah in ostalih lepotah tega otoka. Kljub temu, da dopusta se ne bo tako kmalu konec, ze padajo ideje o ponovnem povratku v tole motoristicno meko. :naughty: Lepo se imejte (jaz se bom se lepse :evilgrin: ) :winkiss: Lucky bastard. :worship: :worship: :worship: Uživaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Evo malo dezja danes privoscilo mojim kostem malce pocitka. Kot kaze napoved me caka se kar nekaj km po sardinijskih cestah. Zacetne tezave so se postimale tako, da sedaj lahko se samo uzivam v cestah in ostalih lepotah tega otoka. Kljub temu, da dopusta se ne bo tako kmalu konec, ze padajo ideje o ponovnem povratku v tole motoristicno meko. :naughty: Lepo se imejte (jaz se bom se lepse :evilgrin: ) :winkiss: Evo tut men ni ratal cel dopust brez interneta, trenutno v Basti-ji gledam kako bo vreme jutr, pol pa pocas domov. KeC vidm da ste tut na sardiniji mal dezja mel, nas je pralo od Boniffaca cez hribe do Porta. Poklic ko gres proti domu da :beer2: Za vse ostale k se doma :headbang: pa sardinija neverjetno lepe ceste, korzika pa neverjetne ceste in neprimerljivo lepa. LP G. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Evo mene nazaj. Takoj ko se malo spravim skupaj, napišem kratko poročilce z nekaj slikami :winkiss: Bilo :worship: :worship: :worship: Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Mal za lušte delat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 dobrodošel KeC :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Ja res je blo luštn :naughty: KeC Guli HiRaBBiT in BolhA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 dobrodošla banda..... :worship: :worship: :worship: sem že mislila, da Irenca takole kolenčka.... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Evo mene nazaj. Takoj ko se malo spravim skupaj, napišem kratko poročilce z nekaj slikami :winkiss: Bilo :worship: :worship: :worship: Welcome back :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Welcome back :friend1: Hvala :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 dobrodošli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Mal za lušte delat. Sleep with one eye open... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Mi2 sva tudi srečno prispela domov. Drugo leto še.. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Guli Tole je pa fotka leta :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaž Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 No, jaz sem šele sedaj uspel priti do računalnika. Prišla nazaj včeraj zvečer, čudovite ceste :worship:, od torka do sobote obšla Sardinijo :naughty: ... verjetno naslednje leto zopet nazaj za kak teden... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaž Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Mi2 sva tudi srečno prispela domov.Drugo leto še.. :evilgrin: Ja, itak se moramo slikat :whistle: Še enkrat hvala za nasvet za spanje pri Elio-tu, bilo je res prečudovito. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 dobrodošla banda..... :worship: :worship: :worship: sem že mislila, da Irenca takole kolenčka.... :naughty: :naughty: Irenca pa tkole in tkole :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se