Fire Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 Sanda, vse naj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Čestitke! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Čestitke! :whistle: Tudi tebi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Če je to razlog za čestitke... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Hehehe......čestitamo in pozdravljamo. sebi in še komu! :rolleyes: :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Čestitke! :whistle: Tudi jaz cestitam... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) A se je kdo poročil :eek: :P Popravljeno September 26, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Pa ne vem kaj se vsi tukaj notri sedaj štulite, jst sem sebi čestital ker sem taki car! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 voham 400 evrov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Čestitam sam sebi, ker sem uber kičast. :grim B) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) voham 400 evrov! :OK: :OK: :OK: Stari, naslednje leto bo pijanka non-stop!! Popravljeno September 26, 2006. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Čestitam sam sebi, ker sem uber pikčast. :grim B) :yea2: Kaj so ti mozolji vun vdarli? Pa sem ti reko, da ne jej tolko čokolade. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Jep je boljše če jo počasi ližeš. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Jep je boljše če jo počasi ližeš. :OK: Koga? Čokolado? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 A je blo govora o kakšni čokladi? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Čestitam vsem norcem, ki so danes padli v čestitke ... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Čokolada ni gut. Redi in zapira. Čestitkam si za to, da ne jem čokolade. In ne kadim. In ne pijem mehurčkastih pijač. Bemti, saj sem jaz tudi skoraj kičasta. Čestitkam si še za skoraj! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Čestitamo! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Bemti, saj sem jaz tudi skoraj kičasta. Čestitkam si še za skoraj! B) Skoraj je že zelo visoka stopnja kičavosti. B) Čestitam tudi jaz. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Kongračulejšn vsem kičastim in pripravnikom za kičaste od predsednika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Hvala vsem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Kongračulejšn vsem kičastim in pripravnikom za kičaste od predsednika. Enako ... Predsednica :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Enako ... Predsednica :P Say my name...b****! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Uf, tole pa mislim da bo sankcionirano :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Uf, tole pa mislim da bo sankcionirano :angry: Definitivno :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se