Pervy Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 HUH :eek: ja potem pa čestitke ne :OK: :grim PS: mariborčani in bisterčani - še dobro da mi kdo kaj reče <_< :nono:
SiR Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 HUH :eek: ja potem pa čestitke ne :OK: :grim PS: mariborčani in bisterčani - še dobro da mi kdo kaj reče <_< :nono: da ne govorimo o Manu sami kot taki :blush: vseeno - čestitkamo :OK: :OK: :OK:
nts Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Še moja (skromna) zahvala, ki se ji seveda pridružuje tudi novopečeni oz. novokuhani ati :) Hvala vsem za lepe želje (in nekatere ostale aktivnosti :D ) ob rojstvu sinka Aleksa :wub: P.s. Ah ja, pozabla povedat ... nekaj dni me ni bilo na forumu. :P ČESTITAM :OK:
Thundercat Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 ob rojstvu sinka Aleksa :wub: čestitam :OK: :yea1: :grupni:
Ganges Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Čestitke in veliko veselja z otorkom!!! :OK: :OK: :OK: :grupni: :yea2: :smoke:
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 tudi jaz se pridružujem čestitkam in na njegovo zdravje spijem nekan na eks :grim
pirrulz Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 AAAAAAaaaaaa a taka je ta stvar :) Manu kongratuliram. :004
Stric Burek Objavljeno Junij 11, 2006 Opozori Objavljeno Junij 11, 2006 Čestitam Dolfinhotu za novo pridobitev. Glej: Da bi ti padel že na mestu.Da mu čim večkrat zmanjka benza.....BČ pa vsaj 20 km daleč. Da se pogosto kvari. Naj mu odpadajo deli. Hitro obrabo gum.....in čim več defektov ... To je klimbra men napisu :OK: No, sej veš... Pa tudi drugim ki so nabavli nove/druge mopede :OK: :OK:
Hanzi Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Sicer ne vem kdaj je SymRu prehitel Ice, ampak očitno je nekje Ice "zaspal". No skratka: SymRu čestitam ti za 20.000 objav (kdo bi si še kaj mislil :devil: )
SiR Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 SymRu čestitam ti za 20.000 objav (kdo bi si še kaj mislil :devil: ) hvala, ampak to ni nekaj, za kar bi blo treba čestitat... pravzaprav bi bilo super, če teh "števcev" sploh ne bi bilo ...
klimbra Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 hvala, ampak to ni nekaj, za kar bi blo treba čestitat... pravzaprav bi bilo super, če teh "števcev" sploh ne bi bilo ... .........je pripomnil v svoji skromnosti :devil: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Manu Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Čestitam Furiju za polovičko :) :D :P :OK: :lol: :010 :beer2: :grupni: :yea2: :yea1:
Lobo Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 Pervy čestitke! Dobro opravljeno delo! :OK:
bmwslo Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 Čestitam Pipsu za njegov solo Nordkap in 8742 km :worship:
AlterMann Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 bravo Pips za 8742 :OK: bravo sanda7 za 10.000 :OK:
SiR Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Čestitam Symruju, ker je danes po treh mesecih spet dvonožno shodil brez pomoči. Izjemen dosežek, če pomislim, da je človeštvo za to potrebovalo milijone let... :OK:
sjeng Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Čestitam Symruju, ker je danes po treh mesecih spet dvonožno shodil brez pomoči. Izjemen dosežek, če pomislim, da je človeštvo za to potrebovalo milijone let... :OK: Čestitke, upam da boš zdej kej manj za pcjem........ :devil:
Kruse Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Iskreno cestitam samemu sebi. Ker sem se potrudil. Ker sem napredoval, pa sploh nisem opazil kdaj. In ker sem koncno opazil. In ker vem, da mi ne bo nihce drug. In ker sem potem takoj spet zabluzil. To sem pa takoj opazil. Aja.... Za trenutek naj delo odlozi.... Ma, teraj se u tri pizde materine! Ti, pa tvoje delo.
SiR Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Čestitke, upam da boš zdej kej manj za pcjem........ :devil: če na hitro fejst obogatim, s tem ne bo problema. ..
Biba Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Čestitam vsem, ki se ob metanju biserov v svinjak nikdar ne upehajo. :worship:
peter1 Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Čestitke GHIBLIJU za vozniški izpit A kategorije in to v prvo :kva2: :kva2: Prav da bo v Labinu častil poiščitega kdor bo dol konec meseca na zbru pa se slika da vete koga iskati[attachmentid=81192]
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se