DAMI34 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 22 minutami, vandrovec pravi: torej veš, da ga ni ne ,verjame da ga ni, vera, verjeti v nekaj ker znanstveni ni dokazano da je, pa niti da ni... ps. no tisti, ki se toliko opirajo na empirične dokaze, naj si kaj bolj znanstvenega preberejo v stilu vzporednih dimenzij, antimaterije itd... Znanost trenutno zna pojasniti nekaj % vesolja, vse ostalo so hipoteze, ki jih je potrebno še dokazati. Tak da iskanje nekih znanstvenih dokazov je prav malce mimo... vandrovec 1
vandrovec Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 (popravljeno) pred 7 minutami, DAMI34 pravi: ne ,verjame da ga ni, vera, verjeti v nekaj ker znanstveni ni dokazano da je, pa niti da ni... ampak pravi, da je ateist ...torej ne verjame, ve Popravljeno November 22, 2018. Popravil vandrovec sesir, bosa in DAMI34 3
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 15 minutami, DAMI34 pravi: ne ,verjame da ga ni, vera, verjeti v nekaj ker znanstveni ni dokazano da je, pa niti da ni... ps. no tisti, ki se toliko opirajo na empirične dokaze, naj si kaj bolj znanstvenega preberejo v stilu vzporednih dimenzij, antimaterije itd... Znanost trenutno zna pojasniti nekaj % vesolja, vse ostalo so hipoteze, ki jih je potrebno še dokazati. Tak da iskanje nekih znanstvenih dokazov je prav malce mimo... Ne mesaj kvante fizike s čiruličarulim. sesir 1
DAMI34 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Ne mesaj kvante fizike s čiruličarulim. ne deli se pametna...žal je nekih znanstvenih dokazov o vsem vključno z afterlife, pa ali smo sami v vesolju absolutno premalo. Obstajajo samo hipoteze. pred 14 minutami, vandrovec pravi: ampak pravi, da je ateist ...torej ne verjame, ve ateizem= vera da ne verjameš. Vera v zanikanje vandrovec, Alla, Kmet2 in 2 others 4 1
Scarabeo 500 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: ne ,verjame da ga ni, vera, verjeti v nekaj ker znanstveni ni dokazano da je, pa niti da ni... ps. no tisti, ki se toliko opirajo na empirične dokaze, naj si kaj bolj znanstvenega preberejo v stilu vzporednih dimenzij, antimaterije itd... Znanost trenutno zna pojasniti nekaj % vesolja, vse ostalo so hipoteze, ki jih je potrebno še dokazati. Tak da iskanje nekih znanstvenih dokazov je prav malce mimo... Nekaj ključnih dokazov, da je Bog. Med bogovi ne delam razlik. (knjiga in razum) Najboljši izmed dokazov o obstoju Allaha je prav gotovo Kur’an. Danes se ga na pamet uči in recitira več kot ena in pol bilijona ljudi v povsem isti obliki in jeziku, kot je bil razodet v času Muhammada ﷺ – v arabščini. Več kot 10 milijonov muslimanov recitira Kur’an povsem na pamet, od prve do zadnje strani, brez, da bi si pri tem pomagali z branjem. Iz naukov poslanca Muhammada ﷺ muslimani razumemo, da so dokazi o obstoju Boga (Allaha) prisotni v našem vsakodnevnem okolju. Vsakdo, ki z razumom opazuje svojo okolico, bo hitro potrdil Njegov obstoj, če seveda ne bo s svojo trmo zanikal očitne dokaze, ki so prav pred njim. dr.looney, sesir, skalar36 in 1 other 4
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 15 minutami, DAMI34 pravi: ne deli se pametna...žal je nekih znanstvenih dokazov o vsem vključno z afterlife, pa ali smo sami v vesolju absolutno premalo. Obstajajo samo hipoteze. ateizem= vera da ne verjameš. Vera v zanikanje Nobenih dokazov ni o posmrtnem zivljenju. So samo pricevanja ljudi, ki so imeli obsmrtno izkusnjo. Sem prebrala kar precej te literature in iz tega izluscila, da ga ni. Aja pa ne delam se pametno..... jest sem pametna..... .... ku pet penzlnov.....
DAMI34 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 6 minutami, dr.looney pravi: Nobenih dokazov ni o posmrtnem zivljenju. So samo pricevanja ljudi, ki so imeli obsmrtno izkusnjo. Sem prebrala kar precej te literature in iz tega izluscila, da ga ni. Aja pa ne delam se pametno..... jest sem pametna..... .... ku pet penzlnov..... torej, maš znanstvene dokaze? sesir 1
ciciban Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 Meni so najboljše te cerkvene pravljice... Devica Marija in njeno "brezmadežno" spočetje... In čez neki cajta se pritresejo trije tipi z darili. Noben seveda ni tolk brihten, da bi seboj prinesel plenice ali pa vsaj bon za baby center... In potem celo olajšanje na faci unega temnopoltega in švic na čelu pri tadrugih dveh. Jaz kej bolj pametnega kot da so imel grupiča in zdej ne vejo kdo je fotr iz tega ne znam potegniti. dr.looney, Zok, thumper in 3 others 1 5
Scarabeo 500 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 30 minutami, Scarabeo 500 pravi: Nekaj ključnih dokazov, da je Bog. Med bogovi ne delam razlik. (knjiga in razum) Najboljši izmed dokazov o obstoju Allaha je prav gotovo Kur’an. Danes se ga na pamet uči in recitira več kot ena in pol bilijona ljudi v povsem isti obliki in jeziku, kot je bil razodet v času Muhammada ﷺ – v arabščini. Več kot 10 milijonov muslimanov recitira Kur’an povsem na pamet, od prve do zadnje strani, brez, da bi si pri tem pomagali z branjem. Iz naukov poslanca Muhammada ﷺ muslimani razumemo, da so dokazi o obstoju Boga (Allaha) prisotni v našem vsakodnevnem okolju. Vsakdo, ki z razumom opazuje svojo okolico, bo hitro potrdil Njegov obstoj, če seveda ne bo s svojo trmo zanikal očitne dokaze, ki so prav pred njim. Še nekaj zanimivosti razumevanja ...religij V našem času se mnogi sprašujejo, kje je Bog? Nekatere vere učijo, da je “Bog vsepovsod”. Temu rečemo panteizem in je nasprotje našemu verskemu sistemu v islamu. Allah nam jasno pove, da ni ničesar, nikjer v vesolju, ki bi bilo primerljivo z Njim ali Mu bilo podobno in On ni nikoli v Svojemu stvarstvu. V tem smislu nam je poslanec Muhammad (mir in blagoslov z njim) povedal, da nam je tako blizu kot žila na vratu. Prav tako nam je pojasnil, da je Allah “z nami”, ko smo v iskreni pokornosti Allahu in v času, ko potrebujemo pomoč. To pa jasno ne ogroža Njegove eksistence zunaj Svojega stvarstva. Resnično, vaš Gospodar je Allah. Tisti, ki je ustvaril nebesa in Zemljo v šestih javm (dan ali časovno obdobje) To je Allah, vaš Gospodar, zato častite Njega. Ali potem ne boste prejeli opomina? [Plemeniti Kur’an 10:3] Samo se izobražujem.
vandrovec Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 15 minutami, ciciban pravi: Meni so najboljše te cerkvene pravljice... Devica Marija in njeno "brezmadežno" spočetje... In čez neki cajta se pritresejo trije tipi z darili. Noben seveda ni tolk brihten, da bi seboj prinesel plenice ali pa vsaj bon za baby center... In potem celo olajšanje na faci unega temnopoltega in švic na čelu pri tadrugih dveh. Jaz kej bolj pametnega kot da so imel grupiča in zdej ne vejo kdo je fotr iz tega ne znam potegniti. Se vidi, da si še mlad in ti gre le seks po glavi.... sesir, ciciban in bosa 1 2
skalar36 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 Jest verujem.......... ............ ................. ...da bo tud KTM en dan naredu motor zame ciciban, sesir in Scarabeo 500 1 2
ciciban Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 Ni res... Če bi mi šel seks po glavi bi se razpisal o 70ih devicah, ki čakajo v nebesih. Me pa vseeno firbec matra... Teh 70 je za vse ali za vsakega? Pa še filozofsko vprašanje. A zna katera kuhat, ker se Men za vseh 70 ne lušta. A lahko pustim desko na WCju gor brez, da mi katera najeda pol. skalar36, dr.looney, sesir in 3 others 1 2 3
vandrovec Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 1 minuto, ciciban pravi: Ni res... Če bi mi šel seks po glavi bi se razpisal o 70ih devicah, ki čakajo v nebesih. Me pa vseeno firbec matra... Teh 70 je za vse ali za vsakega? Pa še filozofsko vprašanje. A zna katera kuhat, ker se Men za vseh 70 ne lušta. A lahko pustim desko na WCju gor brez, da mi katera najeda pol. Kje si jih pa 70 našel...to ni normalno? sesir in ciciban 1 1
ciciban Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 Normalno ni, bi bilo pa fajn... Btw Spoštujem vse po spisku. Kakor komu paše... Igi Pop in sesir 2
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 24 minutami, ciciban pravi: Ni res... Če bi mi šel seks po glavi bi se razpisal o 70ih devicah, ki čakajo v nebesih. Me pa vseeno firbec matra... Teh 70 je za vse ali za vsakega? Pa še filozofsko vprašanje. A zna katera kuhat, ker se Men za vseh 70 ne lušta. A lahko pustim desko na WCju gor brez, da mi katera najeda pol. ..... mi je zanimivo to o devicah.... v čem je čar device?.... da zadovolji moski ego? .... ker še nima spolnih izkusenj mu nekih posebnih prijemov ne more nuditi .... al so to kake posebne device ala devica Marija.... Igi Pop, sesir in ciciban 3
Frenk 67 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 (popravljeno) pred 3 minutami, dr.looney pravi: ..... mi je zanimivo to o devicah.... v čem je čar device?.... da zadovolji moski ego? .... ker še nima spolnih izkusenj mu nekih posebnih prijemov ne more nuditi .... al so to kake posebne device ala devica Marija.... Kako ne razumeš? Si najboljši jebač kar jih je mela. Popravljeno November 22, 2018. Popravil Frenk 67 sesir, bosa, dr.looney in 2 others 2 3
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 6 minutami, Frenk 67 pravi: Kako ne razumeš? Si najboljši jebač kar jih je mela.
Scarabeo 500 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 11 minutami, dr.looney pravi: ..... mi je zanimivo to o devicah.... v čem je čar device?.... da zadovolji moski ego? .... ker še nima spolnih izkusenj mu nekih posebnih prijemov ne more nuditi .... al so to kake posebne device ala devica Marija.... Mene pa zanima, kam dajo potem te device, ko niso več device? Kaj je to roba za enkratno uporabo? skalar36, Igi Pop, ciciban in 3 others 1 4 1
Frenk 67 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 Pravkar, Scarabeo 500 pravi: Mene pa zanima, kam dajo potem te device, ko niso več device? Kaj je to roba za enkratno uporabo? Recikliranje, stari, recikliranje! sesir, dr.looney, Scarabeo 500 in 1 other 4
Grut Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 Pravkar, Scarabeo 500 pravi: Mene pa zanima, kam dajo potem te device, ko niso več device? Kaj je to roba za enkratno uporabo? nop....parkrat jo ji klapavico nazaj zašijejo.... dr.looney, Scarabeo 500 in ciciban 1 2
ciciban Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 12 minutes ago, dr.looney said: ..... mi je zanimivo to o devicah.... v čem je čar device?.... da zadovolji moski ego? .... ker še nima spolnih izkusenj mu nekih posebnih prijemov ne more nuditi .... al so to kake posebne device ala devica Marija.... Če bi že mogu res izbrati pol definitivno 70 devic ali pa pekel. 70 devic zato, da mi nebi bilo dolgcajt peku pa zato ker je tam topl in bi se lahko celo leto vozi. Reinkarnacija definitivno odpade... Recimo, da pridem nazaj na svet oblečen kot spermij in namesti motorja cel Življenje drgnem kolo. Grut 1
Grut Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 (popravljeno) pred 4 minutami, ciciban pravi: Če bi že mogu res izbrati pol definitivno 70 devic ali pa pekel. 70 devic zato, da mi nebi bilo dolgcajt peku pa zato ker je tam topl in bi se lahko celo leto vozi. Reinkarnacija definitivno odpade... Recimo, da pridem nazaj na svet oblečen kot spermij in namesti motorja cel Življenje drgnem kolo. jest bi se pa z veseljem reinkarneru...v tri prstega leniuca...na dan se premakne za dobrih 2-4 metre. Popravljeno November 22, 2018. Popravil Grut dr.looney in ciciban 1 1
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 (popravljeno) pred 7 minutami, ciciban pravi: Če bi že mogu res izbrati pol definitivno 70 devic ali pa pekel. 70 devic zato, da mi nebi bilo dolgcajt peku pa zato ker je tam topl in bi se lahko celo leto vozi. Reinkarnacija definitivno odpade... Recimo, da pridem nazaj na svet oblečen kot spermij in namesti motorja cel Življenje drgnem kolo. Sam tole s peklom te lohka zaj****** .... kva pa ce je Dantejev pekel..... Mislim da bi bla Valhala najboljsa izbira..... Popravljeno November 22, 2018. Popravil dr.looney Grut 1
Grut Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 3 minutami, dr.looney pravi: Sam tole s peklom te lohka zaj****** .... kva pa ce je Dantejev pekel..... ja kva..sej bo un pirsou brosmen uletu pa use rešu...jaoooo,kvas ti en kvedrmiš... dr.looney 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se