ciciban Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 Dantejev pekel sploh ni tak švoh... Majo oddelek pohotnežev. Ma pomojem tudi ni tak švoh izbira. skalar36 in dr.looney 2
vandrovec Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 (popravljeno) pred 38 minutami, dr.looney pravi: ..... mi je zanimivo to o devicah.... v čem je čar device?.... da zadovolji moski ego? .... ker še nima spolnih izkusenj mu nekih posebnih prijemov ne more nuditi .... al so to kake posebne device ala devica Marija.... ...kot zdravnica tega ne veš? ...da bom pokasiral sokove in bacile (viruse) vseh njenih bivših z njeno sluznico ali kako se že temu reče Popravljeno November 22, 2018. Popravil vandrovec dr.looney 1
ciciban Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 15 minutes ago, dr.looney said: Sam tole s peklom te lohka zaj****** .... kva pa ce je Dantejev pekel..... Mislim da bi bla Valhala najboljsa izbira..... Nisem čist prepričan, ampak se mi zdi, da morš najprej umret v borbi da prideš v Valhalo. Če je tak pol ziher odpade... Pol sobtsm sami tipi, to pa ni za mene. sesir 1
Scarabeo 500 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 4 minutami, ciciban pravi: Nisem čist prepričan, ampak se mi zdi, da morš najprej umret v borbi da prideš v Valhalo. Če je tak pol ziher odpade... Pol sobtsm sami tipi, to pa ni za mene. Umrl na češplji - to pa bi šlo? Grut, thumper, ciciban in 1 other 1 3
ciciban Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 Dr.looney a ti si dohtarca? Eno zdravstveno vprašanje. Grlo Me boli in fluriscentno zelen jezik mam. Bom preživu? Edit: false alarm. Z tamalim sva prej neke zelene bonbone jedla. Očitno se bom zlizu. sesir, dr.looney, Igi Pop in 3 others 1 5
sesir Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 (popravljeno) pred 6 minutami, ciciban pravi: Dr.looney a ti si dohtarca? Eno zdravstveno vprašanje. Grlo Me boli in fluriscentno zelen jezik mam. Bom preživu? Edit: false alarm. Z tamalim sva prej neke zelene bonbone jedla. Očitno se bom zlizu. Torej ti bosta pomagali dve BOGINJI...Zobna Ščetka in boginja Zobna Pasta... Popravljeno November 22, 2018. Popravil sesir ciciban 1
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 16 minutami, vandrovec pravi: ...kot zdravnica tega ne veš? ...da bom pokasiral sokove in bacile (viruse) vseh njenih bivših z njeno sluznico ali kako se že temu reče .... od kje teb to da sm zdravnica.... vandrovec 1
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 8 minutami, ciciban pravi: Dr.looney a ti si dohtarca? Eno zdravstveno vprašanje. Grlo Me boli in fluriscentno zelen jezik mam. Bom preživu? Edit: false alarm. Z tamalim sva prej neke zelene bonbone jedla. Očitno se bom zlizu. ... nism zdravnica...... to je tri dni pred smrtjo..... Zok in ciciban 2
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 20 minutami, ciciban pravi: Nisem čist prepričan, ampak se mi zdi, da morš najprej umret v borbi da prideš v Valhalo. Če je tak pol ziher odpade... Pol sobtsm sami tipi, to pa ni za mene. .... ja .... niso sam dedci not ... valkire te izberejo da sploh lohka prideš u valhalo......
ciciban Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 No glih fajn... Tri dni je glih fajn, pa še vikend je vmes. V ponedeljek se mi pa tak in tak ne lušta it na šiht. Sam še na Facebuku spremenim kraj iz Rajhenburg, Valhalo in sem zmagal. Aja pa zakonski status dam v It is complicated, pa pri letih se malo zlažem... Nikoli ne veš Al Valkire to berejo ali ne. dr.looney 1
skalar36 Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 59 minutami, ciciban pravi: Če bi že mogu res izbrati pol definitivno 70 devic ali pa pekel. 70 devic zato, da mi nebi bilo dolgcajt peku pa zato ker je tam topl in bi se lahko celo leto vozi. Wrong... Pekel. Bom vidu Elvisa, Jacksona, George Michaela, Fredija, Kurta... Pa še vsi moji frendi bodo tam... Pa noben mi ne bo težil, če se bom dru, pa z motorjem gumo žgal, pa pijan okol vozu... nobenih stop zanku, pa omejitev Iz raja bi me kuj vrgli...ker sem neprilagojen Babe pa... še ena je preveč(včas ) dr.looney, Kaldu in ciciban 1 2
maus Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 (popravljeno) bog i batina v katerega se veruje ... Kawasaki Shōzō Popravljeno November 22, 2018. Popravil maus ciciban, notranc, DAMI34 in 4 others 3 4
Borutt Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 39 minutami, maus pravi: bog i batina v katerega se veruje ... Kawasaki Shōzō Ta ni videl motorjev. Še takrat, ko so jih naredili, jih ni nihče hotel kupovati. Šele kasneje, ko so kupili največjega proizvajalca motorjev in dali svojo nalepko nanj, so postali Kawasaki motorji Akito 1
maus Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 (popravljeno) pred 2 minutami, Borutt pravi: Ta ni videl motorjev. Še takrat, ko so jih naredili, jih ni nihče hotel kupovati. Šele kasneje, ko so kupili največjega proizvajalca motorjev in dali svojo nalepko nanj, so postali Kawasaki motorji Jezus tut ni prebral svetega pisma, pa je to zdj najbolj brana knjiga na ceumu svetu in bližnjo okolici HERETIK Popravljeno November 22, 2018. Popravil maus ciciban, sesir, dr.looney in 2 others 5
sesir Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 25 minutami, maus pravi: Jezus tut ni prebral svetega pisma, pa je to zdj najbolj brana knjiga na ceumu svetu in bližnjo okolici HERETIK Men najvecja ironija je da not piše,da so ženske brez možganov....in pol verjamejo vanjo...haha... Sem jo šu zato kupt,ker nisem mogu verjet,da to res piše v njej..jo še imam... "Nastala iz Adamovega rebra" Rebro pa je edina kost v človekovem telesu brez mozga!!!! ciciban, skalar36 in Akito 1 2
Borutt Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 (popravljeno) pred 13 urami, maus pravi: Jezus tut ni prebral svetega pisma, pa je to zdj najbolj brana knjiga na ceumu svetu in bližnjo okolici HERETIK Tisti tvoj stric in tvoj motor imata skupno samo ime Pravzaprav bi ti moral dati sliko ustanovitelja firme, ki je izdelovala motorje in jo je Kawasaki kupil Popravljeno November 23, 2018. Popravil Borutt
Popularna objava IZTOK Objavljeno November 23, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 23, 2018 pred 20 urami, vandrovec pravi: Strah, odpor...? Če ni nič zakaj taka sekirancija? Sam nisem musliman ampak se ne bojim poslušat njihovih obredov, ker vem, da se ne bom ničesar "nalezel"... Nisi razumel poante. Cesa bi me naj bilo strah? V cerkev ne grem, ker nisem veren in tam nimam kaj iskati. Pa tudi ce bi veroval zato ne potrebujem politicne opcije ki se imenuje katoliska cerkev. Samo denar in moc jih zanimata. Lahko si katolik brez njih. Oni sami krsijo vse zapovedi, ki jih drugim vsiljujejo. Sicer pa je cerkev kot struktura preziveta zadeva. Bili so koristni, ko se ni bilo drzavnih tvorb in pravosodnega sistema. Vera sama vsebuje veliko koristnega za kontrolo populacije, ce ni druge oblike, zal pa jo je cerkev od nekdaj zlorabljala v lasne namene. Ce bi me zanimala politika bi bil clan kaksne stranke. Taksen je moj pogled na organizacijo katoliska cerkev. S tem, da naj povdarim, da me vera sama in verniki ne motijo, ce to obdrzijo zase. Moti pa me, ker je cerkev se kako vsiljiva. In tega ne odobravam, verska izbira je povsem privatna zadeva. Nihce nima pravice svoje poglede vsiljevati drugim. To je bistvo sobivanja v vsaki moderni druzbi. To je bistvo Evropske kulture. Scarabeo 500, Kaldu, Igi Pop in 8 others 6 5
ciciban Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 Tisto nadležno cinglanje bi lahko tudi malo omejil. Ne vem zakaj so ravno oni lahko izjema kar se hrupa tiče. Alla, Igi Pop, dr.looney in 1 other 2 2
izibajker Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 pred 3 urami, Borutt pravi: Tisti tvoj stric in tvoj motor imata skupno samo ime Pravzaprav bi ti moral dati sliko ustanovitelja firme, ki je izdelovala motorje in jo je Kawasaki kupil Meguro se je klicala tista firma. Pa od BSA je kupila licenco, da je lahko izdelala podoben model. In ko je tisto megurco kupil kwakasaki je s tem dobil tut licenco, in rezultat je bil W1 ( okrog obrnjen M). @ciciban ima sodobnega naslednika tega modela. sesir in ciciban 1 1
sesir Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 pred 1 uro, izibajker pravi: Meguro se je klicala tista firma. Pa od BSA je kupila licenco, da je lahko izdelala podoben model. In ko je tisto megurco kupil kwakasaki je s tem dobil tut licenco, in rezultat je bil W1 ( okrog obrnjen M). @ciciban ima sodobnega naslednika tega modela. BSA ? Beče.eska...itak kawasaki so top lakserce tudi...
Alla Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 A je treba vsako temo usrat? Res, čist čist vsako? dr.looney, Kremenčkovi in DAMI34 2 1
vandrovec Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 pred 2 urami, IZTOK pravi: Nisi razumel poante. Cesa bi me naj bilo strah? V cerkev ne grem, ker nisem veren in tam nimam kaj iskati. Potem iz principa ali protesta? Lahko bi šel pravljice poslušat, pa sedel bi verjetno, izstopal ne bi...verjetno ti ne bi padla "krona iz glave"? OK, vsak ve zase, samo tak odpor do nečesa niti zdravju ne koristi bosa 1
DAMI34 Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 pred 18 urami, sesir pravi: Men najvecja ironija je da not piše,da so ženske brez možganov....in pol verjamejo vanjo...haha... Sem jo šu zato kupt,ker nisem mogu verjet,da to res piše v njej..jo še imam... "Nastala iz Adamovega rebra" Rebro pa je edina kost v človekovem telesu brez mozga!!!! za manj poučene, predlagam, da Sveto pismo začnejo brati v novi zavezi. Pa tam naj poiščejo, kje je Jezus kaj zajebal al pa narobe učil. Ko to najdejo, pa naj se začno ubadat z Evico, pa njenim kostimom, pa jabučki ps. Ne, ni potrebno zato v cerkev. Nova zaveza je dovolj jasno napisana knjiga, da je razumljiva tudi popolnemu laiku ali popolnemu ateistu. Če odmislimo čudeže (jebiga laik tega ne verjame in ga tudi ne silim) ostane samo nauk, ki ga je Jezus učil. Težek in nedostopen navadnemu smrtniku ( spet ni pomembno ali je človek ateist ali ne), ker enostavno ponuja tako visoke norme morale, da jih ne zmoremo. pss. pa tut o sexu pred poroko ni nikol nč težil psss. celo prostitutko je mel za prijateljico pred 20 urami, ciciban pravi: Dantejev pekel sploh ni tak švoh... Majo oddelek pohotnežev. Ma pomojem tudi ni tak švoh izbira. pred 19 urami, skalar36 pravi: Wrong... Pekel. Bom vidu Elvisa, Jacksona, George Michaela, Fredija, Kurta... Pa še vsi moji frendi bodo tam... Pa noben mi ne bo težil, če se bom dru, pa z motorjem gumo žgal, pa pijan okol vozu... nobenih stop zanku, pa omejitev Iz raja bi me kuj vrgli...ker sem neprilagojen Babe pa... še ena je preveč(včas ) Vrong oba. Peku bo trplenje, nč motorjev, same prepovedi, davki, vsi bodo morali delat. V nebesih bo pa žurka, zastonj motorji za vse, grupni sex itd... bosa in ciciban 1 1
Borutt Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 pred 42 minutami, Alla pravi: A je treba vsako temo usrat? Res, čist čist vsako? S pogledom zazrtim tja nekam visoko, visoko, dokler seže pogled in dokler me visokost ne razsvetli, odgovora ni.
Borutt Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 Ko sem bil majhen, sem pri noni našel sveto pismo v slikah. Kaj bo takšen majhen otrok vedel, kaj to sploh je. Videl sem slike in mislil, da so pravljice. Ker sem znal brati, sem hrustal besedo za besedo do besede Gospod (tako je pisalo), pa do besede čudež, pa do ... Skratka, majhen mulec sem bil, zaprl sem tisto knjigo in rekel, da tega sranja pa jaz že ne bom bral. Konec. Tudi v cerkev nisem hodil, ker sem od sošolcev slišal, da jih župnik pri verouku tepe in zmerja. Takrat je cerkev (nalašč z majhno začetnico) dobila še enega kritika. Takrat še nisem vedel, če je župnik takšen sadist zaradi vere ali obratno. Zok 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se