Stric Burek Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Feltne so se enkrat prodajale na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.), obe univerzalni(verjetno kaki distančniki po meri al kej podobnega...) nekaj čez 100k Po moje se ti bolj splača it na kak odpad, najdt ene feltne 17colske in dat gor slajkice, mogoče bi tudi z litimi dobro zgledalo :hmm:
<=YaMaHa=> Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Ja no vidš...rablene pa so 100 jurju...po moje novih pod 150 jurju ne dobiš če bi rad kej konkretnga ne pa sam za 1X uporabo .) Drugač da bi pa na odpadu najdu kr dobre SM feltne pa kr mal dvomim...bi blo po italiji za pogledat ker najdeš svašta na odpadih!
Jerry_exc Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 že dovg nism nnbene nove slike od motroja naredu. tko da mav tle par aktualnih dam. starij 5min :D ... ...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Hehe...jerry zdej boš zrajcu mularijo da bodo hotl met tako dtjko kt ti :P
Jerry_exc Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 seveda :D da vidjo kva se da use nrdit. za mav dnarja loh tud kšnmu drugmu kej zrihta :D
Jerry_exc Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 pizda je usrana :lol1: ← usran :lol1: to še ni nč :lol1:
<=YaMaHa=> Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 HEHE! Ko je DTjka usrana ne veš da je DTjka :P
_ales_ Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 prov maš k sm jo lih v soboto mogu z štrajfiksam prat :yea2: to pomen da je bla na delč rjavo zelene barve :D
AiC Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Verjamem,da je bilo že na kašni od prejšnih 166 straneh napisano o yamahahi dt125x,vendar bi vseeno prosi,da mi kdo kaj napiše o njej (lahko tudi na privat sporočilo) Povprečna poraba Približna končna hitrost Pri kolko KM je potrebna generalna obnova Govorim o originalni DT-jki X
<=YaMaHa=> Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 (popravljeno) Tanov supermoto model DTjke ma menda popolnoma enako mašino kot prejšni model tko da ma original DTjka prb. 5-7 l/100km(zelo odvisno kako voziš),končna je prb.110km/h(lahko da kak kilometr več zarad cestnih gum),generalka pa naj bi se delala pri 24.000km(to generalko mi je sicer serviser opisu tko da on mašino v nulo odpre in vse pregleda,zamenja kak ležaj če je treba,obročke,itd.)! Drugač se pa menda taprava generalka(menjava obročkov,bata,cilindra,blajerce,ipd...)naredi ko motor pač zariba :) Popravljeno September 27, 2005. Popravil <=YaMaHa=>
ufo plast Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 mal sm brau forun tam na ene 47 strani in vidu da je yamaha zletu nekam u jark.Pa kaj se more tu prow usakmu zgodit al kaj men se je tut sam da ni biu jark je bla vrtača ogromna najmanj 5 -7 medtrou globoka in ene 10 u premer enkat bom poslikow pa boš vidu kaj se pravi lukna :P i glih tku sm zlomu ogledalo sam desno :blush: meni nič motorju nič :D
<=YaMaHa=> Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 mal sm brau forun tam na ene 47 strani in vidu da je yamaha zletu nekam u jark.Pa kaj se more tu prow usakmu zgodit al kaj men se je tut sam da ni biu jark je bla vrtača ogromna najmanj 5 -7 medtrou globoka in ene 10 u premer enkat bom poslikow pa boš vidu kaj se pravi lukna :P i glih tku sm zlomu ogledalo sam desno :blush: meni nič motorju nič :D ← Ja res sm zletu v jark...direkt pravokotno sm se zabov vanga :D Men nč,motorju...sej pravm da je DTjka neuničljiva :OK: :yea1:
ufo plast Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 hey yery kakšen auspuh maš ti gor nekam kratk je :? .)
mi Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 on ma posebno domačo izvedbo lonca :lol1:
ufo plast Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 on ma posebno domačo izvedbo lonca :lol1: ← a ut je pol tista fora z piksno od WD40 :? :lol1:
ufo plast Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 ja to bo to :worship: ← :lol1: pa a se kaj pozna pospeški,končna al je isto a maš kakšn načrt al kaj tacga :blush:
mi Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 to pa kr jerry-ja praš jst sma vem da ma :P
Jerry_exc Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 hud je hud avspuh.... zvok je najbol :>
<=YaMaHa=> Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Ej za kok dnarja mi nardiš tak auspuh :P
Jerry_exc Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Ej za kok dnarja mi nardiš tak auspuh :P ← hm.... skor 2000 je materiala. za ene 5000 b se dal zment :>
ufo plast Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 ja zvok zvok ma kaj pa pospešk končna .) a ti si nardu sam dušilc a ne pa če bi ga nardu a bi se dal po pošti poslat :blush: :?
Jerry_exc Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 ja zvok zvok ma kaj pa pospešk končna .) a ti si nardu sam dušilc a ne pa če bi ga nardu a bi se dal po pošti poslat :blush: :? ← da se po počti poslat ja. pa sam dulc je. mogoče na pospeških da se mav pozna... men se zdi da bl enakomern vleče... nvem mogoče mam sam tak filing.
<=YaMaHa=> Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Ja menda z odprtim denfrom dobiš konja več tko da razen zvoka menda ni razlike .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se