<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Jerry kaj spet pišš z očitovga nicka :P Ja ne vem točno kako je...mislm pa da naj bi z Giannelijm motor prdobu 7HP .)
_ales_ Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Jerry kaj spet pišš z očitovga nicka :P Ja ne vem točno kako je...mislm pa da naj bi z Giannelijm motor prdobu 7HP .) ← ja ko bi vsaj, kolkr jest vem je drug auspuh sam bl zvok pa kakšn vosu več pod ritjo... čist usen če originalca prefukaš al pa magar še od yerija piksno gor obesiš. cnejš pa isto...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Ah kje...menda se fajn pozna...MENDA :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Ah kje...menda se fajn pozna...MENDA :whistle: ← bom jest to enkt porbov. ma en kolega gianelija pa mi ga bo posodu enkt da prešravbava pa se probva pa bom povedov če se kej dost pozna...
d€nzi Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Jerry a nista ze sla enkrat probat pa ni blo skor nc razlike....pa jest wem enkrat k swa se wozila je blo skos istok sm jest mu se dt-ja lansklet pa po avtocest je tut slo isto....
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Jerry a nista ze sla enkrat probat pa ni blo skor nc razlike....pa jest wem enkrat k swa se wozila je blo skos istok sm jest mu se dt-ja lansklet pa po avtocest je tut slo isto.... ← Pa si meu ti Ginaellija on pa to kar ma???
Jerry_exc Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Pa si meu ti Ginaellija on pa to kar ma??? ← ja sej smo se skup vozil skos. en tretji s tle ma gianelija gor sam ni sploh opazne razlike med unmu pa odprto DT. tko da ne vrjamem da da 7KM. se pa že dovg menva z unmu da enkrt prešravbava auspuh da vidm jest če mi kej da
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Ja sam kaj pa če kombiniraš odprt ventil+Gianelli??Varjetno je razlika če primerjaš samo odprt ventil(z original avspuhom)? Drugač pa če je isti drek z odprtim avspuhom kt z gianellijm raj auspuh razrežem :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Ja sam kaj pa če kombiniraš odprt ventil+Gianelli??Varjetno je razlika če primerjaš samo odprt ventil(z original avspuhom)? Drugač pa če je isti drek z odprtim avspuhom kt z gianellijm raj auspuh razrežem :whistle: ← to se ti brez da sploh premislš bl splača avspuh rezat k gianellija kupt...
_ales_ Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Ja sam kaj pa če kombiniraš odprt ventil+Gianelli??Varjetno je razlika če primerjaš samo odprt ventil(z original avspuhom)? Drugač pa če je isti drek z odprtim avspuhom kt z gianellijm raj auspuh razrežem :whistle: ← če ti odpreš auspuh morš avtomatsko še ventil, ne morš sam ventila al pa sam auspuha k če neki od teh dveh varijant ne izve deš sploh ni fore loh pride sam do kšne okvare. da ne govorim o giann. in ventilu... :topic:
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Kaj ne morš usazga posebej??? Jst mam že 2 let pa pol odprt samo ventil auspuh pa original pa motor nikakršnih problemov nima zarad tega! :nono:
_ales_ Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Kaj ne morš usazga posebej??? Jst mam že 2 let pa pol odprt samo ventil auspuh pa original pa motor nikakršnih problemov nima zarad tega! :nono: ← jest tega neb izvedu, sam ventila... sej ne bom pameten ampak mi je jure to povedu pa še kdo drug tud... npr. yamaha servis štern kranj, moj sosed avto mehanik,... pa še logičn se mi to zdi :closedeyes:
ufo plast Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 jest tega neb izvedu, sam ventila... sej ne bom pameten ampak mi je jure to povedu pa še kdo drug tud... npr. yamaha servis štern kranj, moj sosed avto mehanik,... pa še logičn se mi to zdi :closedeyes: ← ja no po kom se ti zdi logično :unsure: mau bl pomisli ka bi blo če bi odpru ventil na originalu <_< sam plini bi bl vn šibali in s tem bi tut bl zadrževali bencin da neuide skozi auspuh :trance_33_sleep: seprau u cilindru ostane več benza in je močnejša explozija al kaj :glare:
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 jest tega neb izvedu, sam ventila... sej ne bom pameten ampak mi je jure to povedu pa še kdo drug tud... npr. yamaha servis štern kranj, moj sosed avto mehanik,... pa še logičn se mi to zdi :closedeyes: ← 24.000 km z odprtim ventilom in nobene druge predelave na DTejki. Nobenih problemov. Poraba 3,6 litra na 100 km. Ventil odprli na pooblaščenem servisu in ni bilo nikakršnega govora, da bi moral biti odprt tudi auspuh.
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 jest tega neb izvedu, sam ventila... sej ne bom pameten ampak mi je jure to povedu pa še kdo drug tud... npr. yamaha servis štern kranj, moj sosed avto mehanik,... pa še logičn se mi to zdi :closedeyes: ← Ammmm...WTF???Kwa teb ni jasn??? Men je serviser Jure Primec sam odblokiru ventil...pri tem ni omenu nobenih preoblemov ampak le to da motor konc koncu še bolje dela ker ga vse skup ne mori! To res prvič slišm da bi lahk blo kej narobe in mi ni jasno od kje to poberate :? 24.000 km z odprtim ventilom in nobene druge predelave na DTejki. Nobenih problemov. Poraba 3,6 litra na 100 km. Ventil odprli na pooblaščenem servisu in ni bilo nikakršnega govora, da bi moral biti odprt tudi auspuh. ← Ej dej mi razlož kako zaboga maš lahko 3,6 porabe??? Jst mam isto samo ventil odprt pa še relacije ne spravim pod 5l/100km,mestne vožnje pa če sm zelo veseu tam okol 7l :wacko:
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Ej dej mi razlož kako zaboga maš lahko 3,6 porabe??? Jst mam isto samo ventil odprt pa še relacije ne spravim pod 5l/100km,mestne vožnje pa če sm zelo veseu tam okol 7l :wacko: ← Nimam kaj razlagat. Kot sem dejal, nismo na njej nič drugega spreminjali, kot odprli ventil. Lahko se poleti kdaj dobimo na furi, natankamo poln kesl na črpalki, naredimo kakšnih 120 do 150 km, natankamo in izračunamo. Boš videl, da ne lažem. Zakaj pa imaš ti tako visoko porabo pa ne vem. Kolega je imel takšno porabo pri Kavi 125 enduro. Samo on je čaral okoli diz na fergazeru, sam naredil auspuh in še druge čarovnije. Zato, da je bil dvajset sekund prej v MB (na 12 km razdalji).
Jerry_exc Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 men je tok mav kuru sam na relaciski 1000km dovgi. k se res voz cev tank brez postanka. sm naredu po 210km brez da bi rezervo odpru
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 men je tok mav kuru sam na relaciski 1000km dovgi. k se res voz cev tank brez postanka. sm naredu po 210km brez da bi rezervo odpru ← Enkrat sem meril, ko sva bila s kolegom na Golici (on z BMW F650GSom in me ni ravno šparau), enkrat, ko sem vozil po Pohorju, in nekajkrat po okolici. Je pa res, da so to bile vse razdalje nad 50 km, večina nad 100 km.
Jerry_exc Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 ja tko za normalno vožno te fure tle okol. če ni glih teren pa afnarija men kur tm nek 5l
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Ja no sej...jst brez rezerve nardim isto tam od 120km(mestna)-150km(relacija)brez rezerve...pa to ni 3,6 porabe! Jst tankam prb.7,5l brez rezerve pol pa računi...to je mal več kt 6l-5l!Ne pa 3,6 :slap:
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Ja je pa tut res da jst res skos do konca tiščim...na relaciji,v mesti,na off-roadu,povsod! Skos prehitevat pa pospešvat na polno,u glavnm največja možna poraba O:-)
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 ja tko za normalno vožno te fure tle okol. če ni glih teren pa afnarija men kur tm nek 5l ← Tolk požrešna še naša ni bila. Tudi takrat, ko je sin hodil v srednjo šolo z njo (6 km makedam + 2 km asfalt) ne.
Jerry_exc Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Tolk požrešna še naša ni bila. Tudi takrat, ko je sin hodil v srednjo šolo z njo (6 km makedam + 2 km asfalt) ne. ← čej to požrešn kva poj u gmajn čej hard teren k ndrim mn k 90km s tankam :D sam toj skos 9000rpm pr 20-50km/h
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 čej to požrešn kva poj u gmajn čej hard teren k ndrim mn k 90km s tankam :D sam toj skos 9000rpm pr 20-50km/h ← Logično, da tam ne prideš poceni skozi. Aja pa še to. Skozi uporabljava olje za skuterje (za delat mešanico), ki ga prodaja Petrol. TT so na servisu odsvetovali, ker masti auspuh, če ne teraš motorja na ful.
Stric Burek Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Mislu si TTS verjetno?!? Ja sm reku da TTS ni dobr, je narjen za visoke obrate in to je to :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se